- Konular
- 28
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 70
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
beyler anksofttan alışveriş yapmak istiyorsanız ahmet beyle görüşün o daha iyi yardımcı oluyor galiba bu sefer kesin olacakben siparişimi ödeme bilidirimini ödemeyi hepsiniz yaptım bunların bana onaylanma bilidirimide geldi bugun 5. gun hala bekliyorum bu apacık dolandırıcılık ben sizi her seferinde aradıgımda bana ya ödeme yapmamışsınız yada sipariş vermemişsiniz diyorsunuz sistemden bana gelen mesajları söyledimde bugun 12den önce server elizde bugun kesin teslimatı yapıcaz diyosunuz yapmıyosunuz hergun aynı şeyler (Beyler bu firmaya kimse güvenmesin ben kendim denedim gördüm ve hala görmekteyim eger inanmayıp kanıt isteyenler bana mesaj atsın elımde kanıtlarım var )
- Konular
- 50
- Online süresi
- 4h 9m
- Reaksiyon Skoru
- 129
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 146
- MmoLira
- 95
- DevLira
- 0
Meslektaş olarak ve arkadaş olarak her zaman tavsiye ederim 

- Konular
- 284
- Online süresi
- 1h 3m
- Reaksiyon Skoru
- 27
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 2 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 139
- MmoLira
- 30
- DevLira
- 0
- Konular
- 88
- Online süresi
- 11d 23h
- Reaksiyon Skoru
- 377
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 204
- MmoLira
- 3,488
- DevLira
- 0
ben siparişimi ödeme bilidirimini ödemeyi hepsiniz yaptım bunların bana onaylanma bilidirimide geldi bugun 5. gun hala bekliyorum bu apacık dolandırıcılık ben sizi her seferinde aradıgımda bana ya ödeme yapmamışsınız yada sipariş vermemişsiniz diyorsunuz sistemden bana gelen mesajları söyledimde bugun 12den önce server elizde bugun kesin teslimatı yapıcaz diyosunuz yapmıyosunuz hergun aynı şeyler (Beyler bu firmaya kimse güvenmesin ben kendim denedim gördüm ve hala görmekteyim eger inanmayıp kanıt isteyenler bana mesaj atsın elımde kanıtlarım var )
beyler anksofttan alışveriş yapmak istiyorsanız ahmet beyle görüşün o daha iyi yardımcı oluyor galiba bu sefer kesin olacak
Yani ben size gereklı açıklamayi yaptım aynı noktadasınız
Meslektaş olarak ve arkadaş olarak her zaman tavsiye ederim![]()
Yorumunuz için çok teşekkür ederiz

Ya PTT Hesabınız Varmı PTTden alıcamda
malesef
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)