TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
Hikaye Ekle

AnkSOFT nasil bilirsiniz.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan anksoft
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 540
  • Görüntüleme Görüntüleme 54K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ben siparişimi ödeme bilidirimini ödemeyi hepsiniz yaptım bunların bana onaylanma bilidirimide geldi bugun 5. gun hala bekliyorum bu apacık dolandırıcılık ben sizi her seferinde aradıgımda bana ya ödeme yapmamışsınız yada sipariş vermemişsiniz diyorsunuz sistemden bana gelen mesajları söyledimde bugun 12den önce server elizde bugun kesin teslimatı yapıcaz diyosunuz yapmıyosunuz hergun aynı şeyler (Beyler bu firmaya kimse güvenmesin ben kendim denedim gördüm ve hala görmekteyim eger inanmayıp kanıt isteyenler bana mesaj atsın elımde kanıtlarım var )
beyler anksofttan alışveriş yapmak istiyorsanız ahmet beyle görüşün o daha iyi yardımcı oluyor galiba bu sefer kesin olacak

Meslektaş olarak ve arkadaş olarak her zaman tavsiye ederim :)

Kötü Veya İyi her yoruma açığız

Bizlerle olumlu - olumsuz düşüncelerinizi paylaşırsanız minnettar kalırız.

Tanıtım konumuzda geçen bazı yorumlarıda sizlerle paylaşmak isterim

Teşekkürle

Ya PTT Hesabınız Varmı PTTden alıcamda

ben siparişimi ödeme bilidirimini ödemeyi hepsiniz yaptım bunların bana onaylanma bilidirimide geldi bugun 5. gun hala bekliyorum bu apacık dolandırıcılık ben sizi her seferinde aradıgımda bana ya ödeme yapmamışsınız yada sipariş vermemişsiniz diyorsunuz sistemden bana gelen mesajları söyledimde bugun 12den önce server elizde bugun kesin teslimatı yapıcaz diyosunuz yapmıyosunuz hergun aynı şeyler (Beyler bu firmaya kimse güvenmesin ben kendim denedim gördüm ve hala görmekteyim eger inanmayıp kanıt isteyenler bana mesaj atsın elımde kanıtlarım var )

beyler anksofttan alışveriş yapmak istiyorsanız ahmet beyle görüşün o daha iyi yardımcı oluyor galiba bu sefer kesin olacak

Yani ben size gereklı açıklamayi yaptım aynı noktadasınız

Meslektaş olarak ve arkadaş olarak her zaman tavsiye ederim :)

Yorumunuz için çok teşekkür ederiz :)

Ya PTT Hesabınız Varmı PTTden alıcamda

malesef

İyi Birisi,

Hiç Yoktansa Parayı Görünce İşine Önem Vermeyi Bırakanlardan Değil,

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri