- Konular
- 88
- Online süresi
- 11d 23h
- Reaksiyon Skoru
- 377
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 204
- MmoLira
- 3,488
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
[7 24 destek vermiyor telefonla ulaşmaya çalıştıgınızda sabah 9 la akşam 1 arası cevap veriryorlar destek ekibi aşiri zayıf daha bi kere msnde denk gelmedik sabahtan beri bekliyorum 2 gün önce parayı yatırdım dün siparişi verdim aciliyeti orta yaptım sunucu sıkıştırmamak için hala svyi bekliyorum sunuculara kesinlikle ulaşamıyorum kisacası ilgisiz bir bilişim suan öyle gözüküyor bu akşam 01.20de sv gelmese şikayetimi gerçekleştirecegim ucuz paket arayan kimseye bu bilişimi tavsiye etmem ucuz paket alana hiç ilgi göstermiyorlar af edersiniz kopek yerine koymuyolar bi kaç bilişimle iltibata geçtim destek konusunu iyi bi bilişim arıyosanız datasunucuyu öneririm haftaiçi günde 18 saat online msnde deneyin araştırın bi 2 gün takıpte kalın destek konusuna onem verin özelikle para yatırmadan önce msneden devamlı sorular sorun ilgi göstermiyolarsa sakın almayın ben KISACASI (BEN ANKSOFT BİLİŞİMDEN MEMNUN DEGİLİM)
7/24 destek yok palavra bu gunde site online oldugu saat ortma 8 saat oda gitili geldili msnede 4 gündür daha hiç görmedim 4 gündür msneyi gece 2 de kapatım sabah 7 de açıyorum
teslimatlar 24 saat içinde yapılmaktadır Telefon Desteği Sabah 9:00 dan Akşam 22:00 Arası Aktiftir msn adresımızı yavaş yavaş kapatıyoruz site üzerinden canlı destek hattımız var ve bildirim Hattımız mevcutur. Ödemenız ve siparisiniz Onaylandıktan Sonra 24 saat içinde teslim edilmektedır Ancak Şuanda Yazıklarınızı okursam Datasunucunun Tanıtığınızı fark ediyorum Firmanın Adını Haksız Yere Kötülemeye çalişiyorsunuz Rica Ediyoruz Biraz Büyüğün Olgun bir insan gibi davranmanız gerekır artık. Burda Çoğu Kişi Olumlu Yorum Yaparken siz olumsuz yorum yapıyorsanız Demekki sorun sizde.
7/24 Destek Sağlıyoruz evet Saat 15:00 dan 23:30 Arası Departmanlar aktif bulunmaktadır Şimdi 15:00 ile 23:30 Arasında ne kadar saat farklı var rica ediyrum Hesaplarmısın.
B.F.
Son düzenleme:
- Konular
- 28
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 3 Ay
- Başarım Puanı
- 70
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
teslimatlar 24 saat içinde yapılmaktadır Telefon Desteği Sabah 9:00 dan Akşam 22:00 Arası Aktiftir msn adresımızı yavaş yavaş kapatıyoruz site üzerinden canlı destek hattımız var ve bildirim Hattımız mevcutur. Ödemenız ve siparisiniz Onaylandıktan Sonra 24 saat içinde teslim edilmektedır Ancak Şuanda Yazıklarınızı okursam Datasunucunun Tanıtığınızı fark ediyorum Firmanın Adını Haksız Yere Kötülemeye çalişiyorsunuz Rica Ediyoruz Biraz Büyüğün Olgun bir insan gibi davranmanız gerekır artık. Burda Çoğu Kişi Olumlu Yorum Yaparken siz olumsuz yorum yapıyorsanız Demekki sorun sizde.
7/24 Destek Sağlıyoruz evet Saat 15:00 dan 23:30 Arası Departmanlar aktif bulunmaktadır Şimdi 15:00 ile 23:30 Arasında ne kadar saat farklı var rica ediyrum Hesaplarmısın.
B.F.
02.04.2013 tarihinde firmanıza para yatırdım tam 56 tl siparişimi verdim bugune kadar oyaladınız en son bugun patladım ve sizde bugun en geç 00.00 da teslim alıcagımı soylediniz saat suan tam olarak 00.27 teslim aldıgım bişey yok özür mesajı yok bahane içeren bilidirim veya başka bişey hiç bişey yok canlı destek hattınız sıkısınca kapanıyor bahenızde hat kesildi şuan firmaya telefon canli destek bildirim msne hiç biyerden ulasamıyorum saat 23.15den beride böyle berke fincanci 1 defa aradım açmadı sonra teli kapattı nurullah bey bi meşgule atıyor bi cevap vermiyor bu arada kesinlikle data sunucu firmasıyla bir baglantım yok ilk olarak sizle iltibata geçtim buradakı yorumlara bakıp sonra araştırma yaptım data sunucu ekledim 15 - 18 saat arası online ben yanlış yaptım başka insanlar yapmasın diye yorum yazıyorum benden iyi şeyler yazıp reklamınızı yapmamı beklemeyın ben adem aydın antıtripmt2 adlı serverin siparişini veren kişi şuan benim elime sv geçmedi 4. gun ya bana yaptıgım ödemenin karşılıgını verin yada para geri iadesi ....
- Konular
- 284
- Online süresi
- 1h 3m
- Reaksiyon Skoru
- 27
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 2 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 139
- MmoLira
- 30
- DevLira
- 0
Dolandırıcılığını Görmedim
- Konular
- 88
- Online süresi
- 11d 23h
- Reaksiyon Skoru
- 377
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 204
- MmoLira
- 3,488
- DevLira
- 0
02.04.2013 tarihinde firmanıza para yatırdım tam 56 tl siparişimi verdim bugune kadar oyaladınız en son bugun patladım ve sizde bugun en geç 00.00 da teslim alıcagımı soylediniz saat suan tam olarak 00.27 teslim aldıgım bişey yok özür mesajı yok bahane içeren bilidirim veya başka bişey hiç bişey yok canlı destek hattınız sıkısınca kapanıyor bahenızde hat kesildi şuan firmaya telefon canli destek bildirim msne hiç biyerden ulasamıyorum saat 23.15den beride böyle berke fincanci 1 defa aradım açmadı sonra teli kapattı nurullah bey bi meşgule atıyor bi cevap vermiyor bu arada kesinlikle data sunucu firmasıyla bir baglantım yok ilk olarak sizle iltibata geçtim buradakı yorumlara bakıp sonra araştırma yaptım data sunucu ekledim 15 - 18 saat arası online ben yanlış yaptım başka insanlar yapmasın diye yorum yazıyorum benden iyi şeyler yazıp reklamınızı yapmamı beklemeyın ben adem aydın antıtripmt2 adlı serverin siparişini veren kişi şuan benim elime sv geçmedi 4. gun ya bana yaptıgım ödemenin karşılıgını verin yada para geri iadesi ....
Siparısler en geç 24 saat içinde teslim edilir Siz siparis verdim diyip sepete ekleyip beklersenız siparisiniz eklenmez burda bizim ile ilgili bir sorun yok sizin ile ilgili sorun tüm müşterilerin sunucularını teslim ediyorumda sizinkini neden vermeyim beyfendi lütfen Siparis verdiğinizi ve ödeme bildirim atiğinizi kontrol edin.
Dolandırıcılığını Görmedim
Yorumunuz için çok teşekkür ederiz

- Konular
- 28
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 3 Ay
- Başarım Puanı
- 70
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ben siparişimi ödeme bilidirimini ödemeyi hepsiniz yaptım bunların bana onaylanma bilidirimide geldi bugun 5. gun hala bekliyorum bu apacık dolandırıcılık ben sizi her seferinde aradıgımda bana ya ödeme yapmamışsınız yada sipariş vermemişsiniz diyorsunuz sistemden bana gelen mesajları söyledimde bugun 12den önce server elizde bugun kesin teslimatı yapıcaz diyosunuz yapmıyosunuz hergun aynı şeyler (Beyler bu firmaya kimse güvenmesin ben kendim denedim gördüm ve hala görmekteyim eger inanmayıp kanıt isteyenler bana mesaj atsın elımde kanıtlarım var )Siparısler en geç 24 saat içinde teslim edilir Siz siparis verdim diyip sepete ekleyip beklersenız siparisiniz eklenmez burda bizim ile ilgili bir sorun yok sizin ile ilgili sorun tüm müşterilerin sunucularını teslim ediyorumda sizinkini neden vermeyim beyfendi lütfen Siparis verdiğinizi ve ödeme bildirim atiğinizi kontrol edin.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)