- Konular
- 162
- Online süresi
- 1h 28m
- Reaksiyon Skoru
- 84
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 8 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 146
- MmoLira
- -43
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Fiatarı OLsun Saygıları Olsun Mükemmel + 7/24 Destek
İnanilmaz Bilişim Diyorum.
- Konular
- 88
- Online süresi
- 11d 23h
- Reaksiyon Skoru
- 377
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 204
- MmoLira
- 3,488
- DevLira
- 0
Hep Anksoft Yine Anksoft![]()
Fiatarı OLsun Saygıları Olsun Mükemmel + 7/24 Destek
Yorumunuz içi çok Teşekkür ederiz

- Konular
- 28
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 3 Ay
- Başarım Puanı
- 70
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
[7 24 destek vermiyor telefonla ulaşmaya çalıştıgınızda sabah 9 la akşam 1 arası cevap veriryorlar destek ekibi aşiri zayıf daha bi kere msnde denk gelmedik sabahtan beri bekliyorum 2 gün önce parayı yatırdım dün siparişi verdim aciliyeti orta yaptım sunucu sıkıştırmamak için hala svyi bekliyorum sunuculara kesinlikle ulaşamıyorum kisacası ilgisiz bir bilişim suan öyle gözüküyor bu akşam 01.20de sv gelmese şikayetimi gerçekleştirecegim ucuz paket arayan kimseye bu bilişimi tavsiye etmem ucuz paket alana hiç ilgi göstermiyorlar af edersiniz kopek yerine koymuyolar bi kaç bilişimle iltibata geçtim destek konusunu iyi bi bilişim arıyosanız datasunucuyu öneririm haftaiçi günde 18 saat online msnde deneyin araştırın bi 2 gün takıpte kalın destek konusuna onem verin özelikle para yatırmadan önce msneden devamlı sorular sorun ilgi göstermiyolarsa sakın almayın ben KISACASI (BEN ANKSOFT BİLİŞİMDEN MEMNUN DEGİLİM)
Son düzenleme:
- Konular
- 28
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 3 Ay
- Başarım Puanı
- 70
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
7/24 destek yok palavra bu gunde site online oldugu saat ortma 8 saat oda gitili geldili msnede 4 gündür daha hiç görmedim 4 gündür msneyi gece 2 de kapatım sabah 7 de açıyorum
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)