mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

AnkSOFT nasil bilirsiniz.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan anksoft
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 540
  • Görüntüleme Görüntüleme 54K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Çok saglam bir bilişim ben bugun server alıyorum burdan çok ilgili bir bilişim aklınız varsa buraya gelin
metin2han ile açıcam serveri eyer verdiginiz paranın fazlasıyla karşılıgını istiyorsanız anksoft u öneririm

Son düzenleme:
Arkadaşlar anksoft'dan sunucu kiralamayı planlıyorum ve kararsızım param boşuna gidermi diye bana yardım edecek varmı anksoft'da sunucu olan birisi mesaj atabilirmi rica etsem acilll?

Çok saglam bir bilişim ben bugun server alıyorum burdan çok ilgili bir bilişim aklınız varsa buraya gelin
metin2han ile açıcam serveri eyer verdiginiz paranın fazlasıyla karşılıgını istiyorsanız anksoft u öneririm

Yorumunuz için teşekkür ederiz :)

Arkadaşlar anksoft'dan sunucu kiralamayı planlıyorum ve kararsızım param boşuna gidermi diye bana yardım edecek varmı anksoft'da sunucu olan birisi mesaj atabilirmi rica etsem acilll?

95 Sayfalık yorumlardan elbete birisine mesaj atsan bilgi verecektir hakkımızda

Berke bu forumun en sağlam adamlarından birisidir gördüğünüz gibi yıllardır bu foruma hizmet veriyor kalitesi ve güvencesi ile forumdaki lider firmalardan birisidir hizmet almak isteyen arkadaşlar gözü kapalı alabilirler :)

AnkSOFT'dan almayı planlıyorum birkaç sorum olucak öncelikle

-Aldıktan sonra ne zaman teslim ediyorsunuz.
-Siteye Kayıt oluken T.C. Kimlik numarası istiyor ve doğru bir şekilde yazıyorum ancak hata olduğunu söylüyor. Bunun için ne yapmam gerek ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri