xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
Hikaye Ekle

AnkSOFT nasil bilirsiniz.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan anksoft
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 540
  • Görüntüleme Görüntüleme 54K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Güzel Sunucuyu Açıyorlar ona laf yok ama ondan sonra oyun içi bir destek vermiyorlar(bana vermediler yani) ve sunucunuzun çalınması gibi bi durumda size yardımcı olmuyorlar aldığımız sunucudan biz sorumluymuşuz.

Merhaba,

Oyun içi destek kuruluşumuzdan bu yana hiç bir müşteriye sağlamadık. Bunun Hakkında bilgi zaten web sitemizde mevcut.

Hangi durumlarda bizden destek alabilirsiniz onuda açıklayalım.

Oyun içi hata , Sunucu teknik arıza/sorun. Sunucu ile ilgili işlemler. Bize Gelip NPC düzenletirseniz yada MOB lardan bu düşün bunu ayarlayın derseniz buna maalesef bir şey yapmam mümkün değil. Teknik bir sorun var ise bildirim atın eğer ki yetkililerin yeterince kadar ilgilenmediğini düşünüyor iseniz bize skype adresimizden yada mail üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Sunucum çalındı dediniz bunun ile ilgili eğerki şifre güncellemesi yapabiliyorsanız yapın. Eğer şifrenizi güncelleyemiyorsanız bunu destek ekibinden Şifrenin güncellemesini isteyin.

http://anksoft.net/Sorulan-sorular.php

2015-07-0121-07-19Ekrangoruntusu.png

Son düzenleme:
Çok Memnunum Bizzat Kendi Serverim Var +200 Online Çok İlgililer Çok Güzel ANksoft Teşekkür ederim Serverinze Saldırımı Oluyor Dİrek Korumaya Alıyorlar İlgililer Hele Birde Berke Bey Of Tam Harkia Bir Yazılımcı Tebrik Ederim Anksoft La Çalışıyorum Mutluyum huzurluyum Güvendeyim. Saol Anksoft.

ÇOK SUNUCU DENEDİM KUSURA BAKMAYIN HEPSİ ÜÇ KAĞITÇIYDI ŞUANDA BU BİLİŞİMLE ÇALIŞIYORUM ÇOK BAŞARILI VE ESNAFLIĞI BİLEN BİR BİLİŞİMDİR ANKSOFT KESİNLİKLE ÖNERİRİM
serialmt2.org

Çok Memnunum Bizzat Kendi Serverim Var +200 Online Çok İlgililer Çok Güzel ANksoft Teşekkür ederim Serverinze Saldırımı Oluyor Dİrek Korumaya Alıyorlar İlgililer Hele Birde Berke Bey Of Tam Harkia Bir Yazılımcı Tebrik Ederim Anksoft La Çalışıyorum Mutluyum huzurluyum Güvendeyim. Saol Anksoft.

ÇOK SUNUCU DENEDİM KUSURA BAKMAYIN HEPSİ ÜÇ KAĞITÇIYDI ŞUANDA BU BİLİŞİMLE ÇALIŞIYORUM ÇOK BAŞARILI VE ESNAFLIĞI BİLEN BİR BİLİŞİMDİR ANKSOFT KESİNLİKLE ÖNERİRİM
serialmt2.org

Yorumunuz için teşekkür ederim :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri