HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Oyun İçi Destek Sistemi Süper İlgileniyorlar Tam 5 Yıldızlı Bir Bilişim Hizmeti Veriyorlar Sorunumuzla Anında İlgileniyorlar Çok Teşekkur Ederim AnkBişimm Sizi Seviyorumm <33
Sorunsuz 1 Oyun Hizmeti
Lagsız 1 oyun filesler çok ciddi tek kelimeye 10 numara bir bilism
İsim Ayhan Yavuz
Yorumunuz için teşekkür ederiz

Yoruma Gerek Yok
![]()
Kuşumuz konmuş sanırsam oraya masum masum bakıyor

Yorumunuz için teşekkür ederim diyemiyeceğım malesef. Resminiz için teşekkür ederiz

dün sunucumu teslim aldım yaklaşık 15 dakikada kurdular oyunu. işinde ehil insanlar. ancak ödeme yapacak arkadaşlara bi tavsiyem açıklama kısmına dediklerinin haricinde birşey yazmayın kafanız ağrıyabilir
5/4 verilecek bir bilişim. sadece ileşitim konusunda eksikler. sabit telefon yok. verilecen cep telefonu sürekli kapalı ve anlık canlı destek yok maalesef
alacak arkadaşlar gönül rahatlığı içinde burayı seçebilirler.
5/4 verilecek bir bilişim. sadece ileşitim konusunda eksikler. sabit telefon yok. verilecen cep telefonu sürekli kapalı ve anlık canlı destek yok maalesef
Son düzenleme:
dün sunucumu teslim aldım yaklaşık 1 saatte kurdular oyunu. işinde ehil insanlar. ancak ödeme yapacak arkadaşlara bi tavsiyem açıklama kısmına dediklerinin haricinde birşey yazmayın kafanız ağrıyabilir5/4 verilecek bir bilişim. sadece ileşitim konusunda eksikler. sabit telefon yok. verilecen cep telefonu sürekli kapalı ve anlık canlı destek yok maalesef
Yorumunuz için teşekkür ederiz.
Ekip sıkıntısı sebebiyle şuanlik bu şekildedir.
Anksoft işinde en iyisini yapıyor müşteri görüşüne önem veriyor çok iyi çalışıyorlar gece sunucu aldım metin 2 sunucusu gayet iyi yardım ediyorlar vesaire GÖNÜLLERİN BİLİŞİMİ ANKSOFT
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)