HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaslar suana kadar buldugum en iyi bilisim % 100 destek % 100 guvenirlik tesekkur ediyorum anksoft
Lovincemt2
hiç bir kötü yanını duymadım bence süper bir sunucu
hizmet alıyorum 5 aydır sorunsuz tşkler devam edicem
Yorumlarınız için teşekkür ederiz

şuanda serveri kiralamadım fakat destek konusunda çok iyiler bütün sorulara hızlıca cevap veriyorlar umarım oyunu açtıktan sonrada böyle devam ederler. :ka19:
Yorumunuz için teşekkür ederiz.
Her zaman hemen cevap alamaya bilirsiniz ama ilgilimizi Aynı şekilde alabilirsiniz. eğer şikayetiniz olursa info@anksoft.net ilete bilirsiniz.

Anksoft!
Görüp görebileceğiniz en iyi gamehosting'lerden biridir. Bütün sorunlarınızı eksiksiz ve hızlı bir şekilde çözüyorlar, iyiki onlardan almışım. Uzman Teknik servisi ve sorunsuz filesleri, uygun fiyatlarıyla Anksoft tek geçer.
Teşekkürler Anksoft!
Görüp görebileceğiniz en iyi gamehosting'lerden biridir. Bütün sorunlarınızı eksiksiz ve hızlı bir şekilde çözüyorlar, iyiki onlardan almışım. Uzman Teknik servisi ve sorunsuz filesleri, uygun fiyatlarıyla Anksoft tek geçer.
Teşekkürler Anksoft!
Son düzenleme:
Anksoft!
Teşekkürler Anksoft!
Yorumunuz için teşekkür ederiz

Berke FİNCANCI
Oyun İçi Destek Sistemi Süper İlgileniyorlar Tam 5 Yıldızlı Bir Bilişim Hizmeti Veriyorlar Sorunumuzla Anında İlgileniyorlar Çok Teşekkur Ederim AnkBişimm Sizi Seviyorumm <33
Sorunsuz 1 Oyun Hizmeti
Lagsız 1 oyun filesler çok ciddi tek kelimeye 10 numara bir bilism
İsim Ayhan Yavuz
Sorunsuz 1 Oyun Hizmeti
Lagsız 1 oyun filesler çok ciddi tek kelimeye 10 numara bir bilism
İsim Ayhan Yavuz
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)