Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

AnkSOFT nasil bilirsiniz.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan anksoft
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 540
  • Görüntüleme Görüntüleme 54K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Yorumunuz içi çok teşekkür ederiz :)

bu tür sorun Bizde mevcut değildir sorunu sizden kaynaklı olup olmadiğini kontrol edin bir filesi Satişa Sunmadan önce bir çok denemedne ve testten geçmektedir Sorunlar Düzeltirir ve tekrar deneme süresine Geçer Fileste Şuanda sorun yoktur Test Server www.ankmt2.com Dur

Sorun Sanırım Sizdeki Metin2 Dosyasında Metin2 Silin ve Metin2 Tekrar indirin indirdikten sonra Metin2 Tr Dosyasını Güncelleyin ve Normal Bir Şekilde Metin2 Tr açıyorsa Kendı Serverınızın Dosyalarını aktarın.

Önce Kota Dostu Sonra Full Pack Olarak Atın.

iyi çalışmalar.

örnek gösterdiğiniz serverde' de o reklamını yaptığınız mablar yok :)) girip denedınızmı girilıyormu mablara veya ozelnpc1 veya 2 varmı? sizin ornek oyununuz ankmt2.com değilmi? bir girin bakın.

kendı kurduğunuz bir hesapla resım alın sıze zahmet buraya koyun.
Ben metin2 klasorunu defalarca sıldım yenıden yukledım. ama sonuç hala aynı.
Ben sizden sunucu almamdaki tek neden bu yenı maplar. Bana nasıl sızde sorun var dıyebılıyorsunuz.sizin verdğiniz kota ve ful den oyuna gırıyoruz. Ben sonuç beklıyorum.

Son düzenleme:
AnkSOFT' u Herkeze Öneririm . Ben VPS Alıcaktım Fakat Bazı Ailevi Nedenler Yüzünden Alamadım ama size kesinlikle öneririm Teşekkürler AnkSOFT

Yorumunuz için Teşekkür Ederiz Gelecekte Sizinle çalışmak isteriz.

örnek gösterdiğiniz serverde' de o reklamını yaptığınız mablar yok :)) girip denedınızmı girilıyormu mablara veya ozelnpc1 veya 2 varmı? sizin ornek oyununuz ankmt2.com değilmi? bir girin bakın.

kendı kurduğunuz bir hesapla resım alın sıze zahmet buraya koyun.
Ben metin2 klasorunu defalarca sıldım yenıden yukledım. ama sonuç hala aynı.
Ben sizden sunucu almamdaki tek neden bu yenı maplar. Bana nasıl sızde sorun var dıyebılıyorsunuz.sizin verdğiniz kota ve ful den oyuna gırıyoruz. Ben sonuç beklıyorum.

Görüntü Atılacak birşey yok beyfendi Ben sunucuma güvenipte buraya paylaşıyorsam demeki bir bildiğim var.

Sorununuzu Destek Departmanında iletin. Size yardımcı olacaklardır.

Bende alacağım anksoft'tan bakalım görecez

AnkSoft Güvenilirdir yerleri avcılarda gördüğüm ve bildiğim için güvenilir bir bilişim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri