- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 2 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 43
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Saat 18:00 itibarı ile 2 taksiti peşin olarak yatırdım. Süreç bilgisini ve ticket hareklerini burada paylaşacağım.
- Konular
- 10
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 5 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 69
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
bu kadar kişi iyi diyosa iyidir herhalde
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 2 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 43
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
oyunu teslim aldım. fakat büyük bir sorun var umarım hallederler.Reklamlarında belırttıklerı mablara ışınlayan ozel npc ler yok. mob portoda ısımlerı var kodlarıyla çağırmama rağmen gelmıyorlarda. bu sorunu kendılerıne tıcketledım. umarım hallederler. bu versıyonu yeni piyasaya çıkardılar muhtemöelen bole sorunlar cıkacaktır. onemlı olan halledebılmelerı. şuan beklemedeyım.
- Konular
- 88
- Online süresi
- 11d 23h
- Reaksiyon Skoru
- 377
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 204
- MmoLira
- 3,488
- DevLira
- 0
iyi bir bilişim
Yorumunuz içi çok teşekkür ederiz

Saat 18:00 itibarı ile 2 taksiti peşin olarak yatırdım. Süreç bilgisini ve ticket hareklerini burada paylaşacağım.
oyunu teslim aldım. fakat büyük bir sorun var umarım hallederler.Reklamlarında belırttıklerı mablara ışınlayan ozel npc ler yok. mob portoda ısımlerı var kodlarıyla çağırmama rağmen gelmıyorlarda. bu sorunu kendılerıne tıcketledım. umarım hallederler. bu versıyonu yeni piyasaya çıkardılar muhtemöelen bole sorunlar cıkacaktır. onemlı olan halledebılmelerı. şuan beklemedeyım.
bu tür sorun Bizde mevcut değildir sorunu sizden kaynaklı olup olmadiğini kontrol edin bir filesi Satişa Sunmadan önce bir çok denemedne ve testten geçmektedir Sorunlar Düzeltirir ve tekrar deneme süresine Geçer Fileste Şuanda sorun yoktur Test Server www.ankmt2.com Dur
Sorun Sanırım Sizdeki Metin2 Dosyasında Metin2 Silin ve Metin2 Tekrar indirin indirdikten sonra Metin2 Tr Dosyasını Güncelleyin ve Normal Bir Şekilde Metin2 Tr açıyorsa Kendı Serverınızın Dosyalarını aktarın.
Önce Kota Dostu Sonra Full Pack Olarak Atın.
iyi çalışmalar.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)