shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

AnkSOFT nasil bilirsiniz.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan anksoft
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 540
  • Görüntüleme Görüntüleme 54K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Saat 18:00 itibarı ile 2 taksiti peşin olarak yatırdım. Süreç bilgisini ve ticket hareklerini burada paylaşacağım.

bu kadar kişi iyi diyosa iyidir herhalde

oyunu teslim aldım. fakat büyük bir sorun var umarım hallederler.Reklamlarında belırttıklerı mablara ışınlayan ozel npc ler yok. mob portoda ısımlerı var kodlarıyla çağırmama rağmen gelmıyorlarda. bu sorunu kendılerıne tıcketledım. umarım hallederler. bu versıyonu yeni piyasaya çıkardılar muhtemöelen bole sorunlar cıkacaktır. onemlı olan halledebılmelerı. şuan beklemedeyım.

iyi bir bilişim

Yorumunuz içi çok teşekkür ederiz :)

Saat 18:00 itibarı ile 2 taksiti peşin olarak yatırdım. Süreç bilgisini ve ticket hareklerini burada paylaşacağım.

oyunu teslim aldım. fakat büyük bir sorun var umarım hallederler.Reklamlarında belırttıklerı mablara ışınlayan ozel npc ler yok. mob portoda ısımlerı var kodlarıyla çağırmama rağmen gelmıyorlarda. bu sorunu kendılerıne tıcketledım. umarım hallederler. bu versıyonu yeni piyasaya çıkardılar muhtemöelen bole sorunlar cıkacaktır. onemlı olan halledebılmelerı. şuan beklemedeyım.

bu tür sorun Bizde mevcut değildir sorunu sizden kaynaklı olup olmadiğini kontrol edin bir filesi Satişa Sunmadan önce bir çok denemedne ve testten geçmektedir Sorunlar Düzeltirir ve tekrar deneme süresine Geçer Fileste Şuanda sorun yoktur Test Server www.ankmt2.com Dur

Sorun Sanırım Sizdeki Metin2 Dosyasında Metin2 Silin ve Metin2 Tekrar indirin indirdikten sonra Metin2 Tr Dosyasını Güncelleyin ve Normal Bir Şekilde Metin2 Tr açıyorsa Kendı Serverınızın Dosyalarını aktarın.

Önce Kota Dostu Sonra Full Pack Olarak Atın.

iyi çalışmalar.

AnkSOFT' u Herkeze Öneririm . Ben VPS Alıcaktım Fakat Bazı Ailevi Nedenler Yüzünden Alamadım ama size kesinlikle öneririm Teşekkürler AnkSOFT

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri