- Konular
- 139
- Reaksiyon Skoru
- 34
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 15 Gün
- Başarım Puanı
- 103
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
iyi bilirdik 

- Konular
- 88
- Online süresi
- 11d 23h
- Reaksiyon Skoru
- 377
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 204
- MmoLira
- 3,488
- DevLira
- 0
Berke Bey Bunu 'da Alıntı Yapın Siz Sattıgınız Files Benim İstedigim Gibi Vermediniz Ve Ben Sizde Hiç Ama Hiç Memnun KAlmadım Kurdugunuz Files 'da Dc Bug Ox Map Ve Daha Fazla Herşey Bugda Kalıyor Ve Benim İstedigim Files Verdiginiz Sunucuda Kendim Oluşturmaya Çalıştım Ve 1 Ayım Gitti Bana Sunucuyu Files Siz Verseniz Daha İyi'di Kendim Files Kurardım Sorun Çıkmazdi Bari Tavsiye Ediyorum Dienler Yanılıyor. Burdan Önerim .
Merhaba,
Öneren kişiler görüntüden önermez demeki sunucu almışlar kullanmışlar ve beğenmişlerdir.
Bu sorun 1-2 kişida mevcut onuda incelediğimde Başka bir game dosyası kuruduğunu gördüm.
iyi bilirdik![]()
Yorumunuz için teşekkür ederiz

Son düzenleme:
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Şu ana kadar gayet ilgili davrandılar ne sorduysam cevabını aldım. Onay bekliyorum inşallah bugun yarın sv açılacak. Anksof a desteklerinden daolayı teşekkür ediyorum.
- Konular
- 88
- Online süresi
- 11d 23h
- Reaksiyon Skoru
- 377
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 204
- MmoLira
- 3,488
- DevLira
- 0
Şu ana kadar gayet ilgili davrandılar ne sorduysam cevabını aldım. Onay bekliyorum inşallah bugun yarın sv açılacak. Anksof a desteklerinden daolayı teşekkür ediyorum.
Yorumunuz için çok teşekkür ederiz

- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 3 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 50
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Anksoft iyi bilişim fakat sitesi biraz karışıktır. Berke bey yogun oldugundan galiba mesajlara cevap vermiyor + telefonu kapalı . Musa bey ise işi fazla bilmiyor galiba yalnış yönlendiriyor . Deniz Çınar bey ise Çok iyi ve İLGİLİ + ÇOK YARDIM EDİYOR + HERKEZDEN ÇOK O ONLİNE. SİTEDE. .
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)