PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

AnkSOFT nasil bilirsiniz.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan anksoft
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 540
  • Görüntüleme Görüntüleme 54K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Tavsiye Ederım Güzel Bilişimdir ( Hayılır Satıslar :) )

verdikleri serverde ox map, catacomb,kristal oda sorunluymuş kapatılmış tabi teslim ettikten sonra söylüyorlar sonrada diyorlarki siz server files ı beğenmiyorsunuz 2.ay parasını ödeyin yeni server kuralım sorun beğenmemek değilki maplarda sorun var kurarken sorunlu diyormusunuz files özelliklerine yazın maplar sorunlu diye ama ozaman kimse almaz değilmi nasıl olsa aldıktan sonra itiraz edemezler diyorsunuz ayrıca serverde açıklar var server kuruldu adamın bi tanesi editleri yapmış bütün userleri kesti sonra userler serverde edit var diye gitti sonra anksoft yetkilileri dediki açık vardı kapattık niye teslim ederken kapatmıyorsun şimdi bütün userler gitti kendi başıma mı oynuycam sw yi he bi dc olayı var serverde kick hack açığı var tam tekrar user topluyoruz falan derken bi adam giriyo gelene geçene dc atıyo olan userde gidiyo haklıyım boşuna şöyledir böyledir diye yazı yazmayın sorunlu server verdiniz düzeltmediğiniz takdirde hakkımı helal etmiyorum

www.ankmt2.com veya www.metinstation2.com bu sunucularda neden sorun yokta sizede var onu anlamiş değilim

Tavsiye Ederım Güzel Bilişimdir ( Hayılır Satıslar :) )

Yorumunuz için çok teşekkür ederiz :)

www.ankmt2.com veya www.metinstation2.com bu sunucularda neden sorun yokta sizede var onu anlamiş değilim

onu benim size sormam lazım bizde aynı parayı veriyoruz sorunlu serveri veriyosunuz bide üste çıkıyosunuz sen hiç ox map ı olmayan metin2 server gördün mü arkadaşın bana açıklaması şu maplar sorunlu olduğu için kapatıldı serveri kurmadan öncede söyleseydin ya onu v9 files özelliklerine yazsaydınya bu maplar kapalıdır diye hemen siteden v9 files ı sorunlu diye kaldırmışsınız madem sorunlu bana niye kurdunuz bende sizin hayırlı satış yapmanızı isterim ama bu şekilde olmaz bi kere suçlusunuz suçu ona buna atmıycaksın yok düzeltmem diyosan bişey diyemem ben sözümü söyledim senin din inanışını bilemem ama ben haram ı helal i biliyorum haram zıkkım zehir olur inş kat kat ummadığın yerinden çıkar o para

onu benim size sormam lazım bizde aynı parayı veriyoruz sorunlu serveri veriyosunuz bide üste çıkıyosunuz sen hiç ox map ı olmayan metin2 server gördün mü arkadaşın bana açıklaması şu maplar sorunlu olduğu için kapatıldı serveri kurmadan öncede söyleseydin ya onu v9 files özelliklerine yazsaydınya bu maplar kapalıdır diye hemen siteden v9 files ı sorunlu diye kaldırmışsınız madem sorunlu bana niye kurdunuz bende sizin hayırlı satış yapmanızı isterim ama bu şekilde olmaz bi kere suçlusunuz suçu ona buna atmıycaksın yok düzeltmem diyosan bişey diyemem ben sözümü söyledim senin din inanışını bilemem ama ben haram ı helal i biliyorum haram zıkkım zehir olur inş kat kat ummadığın yerinden çıkar o para

siz bir Canlı Destek Hatından Görüşün olmazsa Metin2 Destek Telebi Oluşturun Benım adımı iletirsenız yarımdıcı olurum.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri