HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba,Arkadaşlar 02.12.2012 tarihinde yani pazar günü Over bilişimden Metin2 sunucu Aldım Salı günü (04.12.2012) aradım Ne zaman Hazır Olur diye; saat 15:00 da teslim alacak sınız dedi salı gününden irtibaren Hala Cevap Alamıyorum telefonla arıyorum cevap yok , sizce Sunucumu verirlermi yoksa Dolandırıldımmı ? yardım Ederseniz Sevinirim
Merhaba,Arkadaşlar 02.12.2012 tarihinde yani pazar günü Over bilişimden Metin2 sunucu Aldım Salı günü (04.12.2012) aradım Ne zaman Hazır Olur diye; saat 15:00 da teslim alacak sınız dedi salı gününden irtibaren Hala Cevap Alamıyorum telefonla arıyorum cevap yok , sizce Sunucumu verirlermi yoksa Dolandırıldımmı ? yardım Ederseniz Sevinirim
Over bilişimin öyle bir şey yapacağını pek sanmıyorum.neden düşünmüyorsun dersen,bana çok iyilik yaptı ve yapmayada devam ediyor.
TEŞEKKÜR EDERİM SAMET ÖZOĞLU.
OverBilisim Gercekten Mükemmel . Öyle Birşey Yapmaz . İllaki yoğundur .
Gerçekten Alabilceğin En İyi Bilişim Sorunsuz. Ben Ordan Server Aldım 230 Onlinem Var 0 Lag 0 Sorun
Çok Başarılı.. :ka19: Samed ÖZOĞLU
Çok Başarılı.. :ka19: Samed ÖZOĞLU
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)