Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
Hikaye Ekle

Over Bilişim Nasıl Bilirsiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mch26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba,Arkadaşlar 02.12.2012 tarihinde yani pazar günü Over bilişimden Metin2 sunucu Aldım Salı günü (04.12.2012) aradım Ne zaman Hazır Olur diye; saat 15:00 da teslim alacak sınız dedi salı gününden irtibaren Hala Cevap Alamıyorum telefonla arıyorum cevap yok , sizce Sunucumu verirlermi yoksa Dolandırıldımmı ? yardım Ederseniz Sevinirim

Merhaba,Arkadaşlar 02.12.2012 tarihinde yani pazar günü Over bilişimden Metin2 sunucu Aldım Salı günü (04.12.2012) aradım Ne zaman Hazır Olur diye; saat 15:00 da teslim alacak sınız dedi salı gününden irtibaren Hala Cevap Alamıyorum telefonla arıyorum cevap yok , sizce Sunucumu verirlermi yoksa Dolandırıldımmı ? yardım Ederseniz Sevinirim

Over bilişimin öyle bir şey yapacağını pek sanmıyorum.neden düşünmüyorsun dersen,bana çok iyilik yaptı ve yapmayada devam ediyor.

TEŞEKKÜR EDERİM SAMET ÖZOĞLU.

OverBilisim Gercekten Mükemmel . Öyle Birşey Yapmaz . İllaki yoğundur .

Gerçekten Alabilceğin En İyi Bilişim Sorunsuz. Ben Ordan Server Aldım 230 Onlinem Var 0 Lag 0 Sorun

Çok Başarılı.. :ka19: Samed ÖZOĞLU

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri