Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Dünya'nın En Uzun Topic'i

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sergioneral
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 910
  • Görüntüleme Görüntüleme 49K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bursa farklı bursa gerçekten terörün olamayacağı tek şehirlerden biri bir anda bütün olabilen nadir şehirlerden
ama bu 2 senedir bozuldu daha dün garajda kaçak sigara satan ufak çocuklarla kavga edicektim ot,kaçak sigara herşey satıyolar
polis 10 metre ya kovalıyor ya koavalamıyor salıyor gidiyor.
Polis yakalasada birşey olmuyor çocuk şubeye gidip geri salıyorlar yakalasa ne olucak sanki o yüzden polislerde üstüne düşmüyor

İstanbulda Durum daha Farklı Nerdeyse Çoğu Kahvelerde Dükkanın Önünde Kaçak Sigara Kutuları Bulunuyor Şatıs Yapıyor Fiyatını Sordum 2.5tl En Ucuz Sigaranın Yarısından Dahada Ucuz Ben İçmem ama İçen Arkadaşlarım var , Paranın Hepsini Terör Örgütüne Gittiğini Söyleyenler Var ama tam bilgim yok.
Sigaranın kazancının terör örgüte gittiğini söylemeleri yanlış Mesala PRESTIGE Ben param olmadığımda gider prestıge alır içerim kahve önünü bırak bakkalda bile satıyorlar yani bunları ihtiyacı olan insanlarda satıyor bunun terör örgütüne gittiğini kanıtlayacak bir bilginiz varsa sunun bizde görelim arkadaşlar ona göre bende almıyım ama terör örgütüne gitmiyor benim bildiğim yani ki terör örgütüne gittiğini var sayarsak devletin sigara fabrikalarını kapatması olsun sigaraya zam getirmesi olsun bunlarında faliyeti var ben en ucuz sigarayı 5.5TLye alıyorum içtiğim sigara 6.5 TL benim 6 TL Param olsun 5.5 tlye olan sigara yerine gidip 2.5 tlye olan sigarayı alıyorum yani sigara fiyatlarını bu kadar çıkarmışken dışarda ucuza satılan sigarayıda her tiryaki alır

Sigaranın kazancının terör örgüte gittiğini söylemeleri yanlış Mesala PRESTIGE Ben param olmadığımda gider prestıge alır içerim kahve önünü bırak bakkalda bile satıyorlar yani bunları ihtiyacı olan insanlarda satıyor bunun terör örgütüne gittiğini kanıtlayacak bir bilginiz varsa sunun bizde görelim arkadaşlar ona göre bende almıyım ama terör örgütüne gitmiyor benim bildiğim yani ki terör örgütüne gittiğini var sayarsak devletin sigara fabrikalarını kapatması olsun sigaraya zam getirmesi olsun bunlarında faliyeti var ben en ucuz sigarayı 5.5TLye alıyorum içtiğim sigara 6.5 TL benim 6 TL Param olsun 5.5 tlye olan sigara yerine gidip 2.5 tlye olan sigarayı alıyorum yani sigara fiyatlarını bu kadar çıkarmışken dışarda ucuza satılan sigarayıda her tiryaki alır

Hak veriyorum. Doğrusun.. Kesinlikle %100 yani :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri