Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Dünya'nın En Uzun Topic'i

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sergioneral
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 910
  • Görüntüleme Görüntüleme 49K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Kaybedince :

404-not-found.gif

:cool:

Kaybedince 404 çünkü kaybetmem ahahaha :D

Benim oturduğum mahalleninde farkı yok yani dün evime giremedim kafama taş attılar diğer taraftan biber gazı yedim eve gelirken çarşıdan ekmek aldım ekmek almak için sırf 25 dakkika yürüdüm buralardaki dükkanları kapattıkları için. Biz buna sessiz kalırsak biz göz yumarsak ne anlamı var Türklüğün ? Polis ve Askerler kendilerine verilen emir doğrultusunda hareket ediyorlar isteseler hepsi sıkar öldürürler. Biz bunlara itiraz etmedikçe biz sesimizi duyurmadıkça biz halk olarak kendimizi savunmadıkça bunlar sürecek

Bursa farklı bursa gerçekten terörün olamayacağı tek şehirlerden biri bir anda bütün olabilen nadir şehirlerden
ama bu 2 senedir bozuldu daha dün garajda kaçak sigara satan ufak çocuklarla kavga edicektim ot,kaçak sigara herşey satıyolar
polis 10 metre ya kovalıyor ya koavalamıyor salıyor gidiyor.

Bursa farklı bursa gerçekten terörün olamayacağı tek şehirlerden biri bir anda bütün olabilen nadir şehirlerden
ama bu 2 senedir bozuldu daha dün garajda kaçak sigara satan ufak çocuklarla kavga edicektim ot,kaçak sigara herşey satıyolar
polis 10 metre ya kovalıyor ya koavalamıyor salıyor gidiyor.

İstanbulda Durum daha Farklı Nerdeyse Çoğu Kahvelerde Dükkanın Önünde Kaçak Sigara Kutuları Bulunuyor Şatıs Yapıyor Fiyatını Sordum 2.5tl En Ucuz Sigaranın Yarısından Dahada Ucuz Ben İçmem ama İçen Arkadaşlarım var , Paranın Hepsini Terör Örgütüne Gittiğini Söyleyenler Var ama tam bilgim yok.

İstanbulda Durum daha Farklı Nerdeyse Çoğu Kahvelerde Dükkanın Önünde Kaçak Sigara Kutuları Bulunuyor Şatıs Yapıyor Fiyatını Sordum 2.5tl En Ucuz Sigaranın Yarısından Dahada Ucuz Ben İçmem ama İçen Arkadaşlarım var , Paranın Hepsini Terör Örgütüne Gittiğini Söyleyenler Var ama tam bilgim yok.
tabiki olmazmı zaten polis arabasının hergün durdugu yerde satıyorlar istanbul farklı bir dunya ama bursa cidden
değişti belkide çok göç aldı bununda etkisi çok . çok büyüdü bursa

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri