HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sigaranın kazancının terör örgüte gittiğini söylemeleri yanlış Mesala PRESTIGE Ben param olmadığımda gider prestıge alır içerim kahve önünü bırak bakkalda bile satıyorlar yani bunları ihtiyacı olan insanlarda satıyor bunun terör örgütüne gittiğini kanıtlayacak bir bilginiz varsa sunun bizde görelim arkadaşlar ona göre bende almıyım ama terör örgütüne gitmiyor benim bildiğim yani ki terör örgütüne gittiğini var sayarsak devletin sigara fabrikalarını kapatması olsun sigaraya zam getirmesi olsun bunlarında faliyeti var ben en ucuz sigarayı 5.5TLye alıyorum içtiğim sigara 6.5 TL benim 6 TL Param olsun 5.5 tlye olan sigara yerine gidip 2.5 tlye olan sigarayı alıyorum yani sigara fiyatlarını bu kadar çıkarmışken dışarda ucuza satılan sigarayıda her tiryaki alır
Kardeş Suç İlk Sigara Kulananlarda
Kulamasalar Daha Rahat Yaşam Sürerler.Kardeş Suç İlk Sigara KulananlardaKulamasalar Daha Rahat Yaşam Sürerler.
Sana da hak veriyorum ama ne yapalım başlanmış bağımlılık yapmış bırakılmıyor. 10larca kez denememe rağmen bırakamadım. Baya da uzun süredir içiyorum.. Lise 16 yasımdan bu yana. 4 yıl olmus vay bea. bırakılmıyor harbiden zor.
Ben sigara kullanmasam genel olarak sinirli biriyim yani ben sigara kullanmasam sinirimi atamıyorum sigara benim sinirlerimi yatıştırıyor. Sigara kullanmamalarını istiyorlarsa kaldırırlar tüm sigaraları yasaklarlar ondan sonra kimse kullanamaz bunlar öyle bir şeyde yapmıyor bildiğin fiyatını artırıp para kazanıyorlarKardeş Suç İlk Sigara KulananlardaKulamasalar Daha Rahat Yaşam Sürerler.
Ben sigara kullanmasam genel olarak sinirli biriyim yani ben sigara kullanmasam sinirimi atamıyorum sigara benim sinirlerimi yatıştırıyor. Sigara kullanmamalarını istiyorlarsa kaldırırlar tüm sigaraları yasaklarlar ondan sonra kimse kullanamaz bunlar öyle bir şeyde yapmıyor bildiğin fiyatını artırıp para kazanıyorlar
Sana da hak veriyorum ama ne yapalım başlanmış bağımlılık yapmış bırakılmıyor. 10larca kez denememe rağmen bırakamadım. Baya da uzun süredir içiyorum.. Lise 16 yasımdan bu yana. 4 yıl olmus vay bea. bırakılmıyor harbiden zor.
Niva Bırakmak Zor Değil babam Küçük Yaşlarda Başlamış 2 Yıldır İçmiyor Bıraktırdık Eline Çekirdek Alıyor Sigara Yerine Babam Kafası Rahat .
CrazYALkaN Niva Size Önerim Yanınızda Sakız Yada Çekirdek Gibi Bişiler Taşıyın İçmek Yerine Onlari Kulanın Babamın Şuan Ayakları Varis Dolu Sadece Öneri Kızmayın Bana.
Sigaranın kazancının terör örgüte gittiğini söylemeleri yanlış Mesala PRESTIGE Ben param olmadığımda gider prestıge alır içerim kahve önünü bırak bakkalda bile satıyorlar yani bunları ihtiyacı olan insanlarda satıyor bunun terör örgütüne gittiğini kanıtlayacak bir bilginiz varsa sunun bizde görelim arkadaşlar ona göre bende almıyım ama terör örgütüne gitmiyor benim bildiğim yani ki terör örgütüne gittiğini var sayarsak devletin sigara fabrikalarını kapatması olsun sigaraya zam getirmesi olsun bunlarında faliyeti var ben en ucuz sigarayı 5.5TLye alıyorum içtiğim sigara 6.5 TL benim 6 TL Param olsun 5.5 tlye olan sigara yerine gidip 2.5 tlye olan sigarayı alıyorum yani sigara fiyatlarını bu kadar çıkarmışken dışarda ucuza satılan sigarayıda her tiryaki alır
İstanbulda Durum daha Farklı Nerdeyse Çoğu Kahvelerde Dükkanın Önünde Kaçak Sigara Kutuları Bulunuyor Şatıs Yapıyor Fiyatını Sordum 2.5tl En Ucuz Sigaranın Yarısından Dahada Ucuz Ben İçmem ama İçen Arkadaşlarım var , Paranın Hepsini Terör Örgütüne Gittiğini Söyleyenler Var ama tam bilgim yok.
O sigaraların çoğu gümrükden sızan sigaralar.Örneğin;Hatay'a ben 1.5 sene önce gitmiştim yani bırak kahveleri adam caddenin ortasında kartonla satıyo.Terör örgütü fikri son yıllarda hep onların altından çıkması haberleri izlersen zaten hep terör örgütünün kaçak sigara vs sattığını duyarsın.Crazy'nın dediği %95 doğru yani o eskidendi terör örgütü baskıyla paraları topluyodu ama şimdi insanlar gümrükten vs sigaraları sızdırıyorlar yani artık Bireysel bir boyut kazandı.Bu konu hakkında çok konuşulur fakat yeri ve zamanı değil.
Ben sigara kullanmasam genel olarak sinirli biriyim yani ben sigara kullanmasam sinirimi atamıyorum sigara benim sinirlerimi yatıştırıyor. Sigara kullanmamalarını istiyorlarsa kaldırırlar tüm sigaraları yasaklarlar ondan sonra kimse kullanamaz bunlar öyle bir şeyde yapmıyor bildiğin fiyatını artırıp para kazanıyorlar
Fiyatını neden arttırıyo çünkü sigara içenlerin oranı arttı artık yaş sınırı 13-14 yaşına indi adamlar uyanık bunu fırsata çeviriyorlar.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)