HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
evet bizim burdada prestige , victory gibi sigaralar satılıyor hepside uyuşturucu batağındakı ınsanlar tarafından satılıyor.
ki ihtiyacı oldugu için satan kişi sayısı az içmeye gelince , bende sigara tiryakisiyim fakat gerçekten dediğiniz gibi
sigara fiyatları pahalı diğer bir gerçek prestige içince sigara içtiğime pişman oluyorum hem kaçak diye hemde harbi kötü be.
ki ihtiyacı oldugu için satan kişi sayısı az içmeye gelince , bende sigara tiryakisiyim fakat gerçekten dediğiniz gibi
sigara fiyatları pahalı diğer bir gerçek prestige içince sigara içtiğime pişman oluyorum hem kaçak diye hemde harbi kötü be.
Normal Nikotin Al Daha İyi Bari Onun Ne Olduğunu bilirsin
Kaçak Sigaralar Ne Olduğunu Bilemezsin .
Kaçak Sigaralar Ne Olduğunu Bilemezsin .İş yerinde ağzımızda sakız elimizde çekirdekle gezmek mümkün değil sanırımNiva Bırakmak Zor Değil babam Küçük Yaşlarda Başlamış 2 Yıldır İçmiyor Bıraktırdık Eline Çekirdek Alıyor Sigara Yerine Babam Kafası Rahat .
CrazYALkaN Niva Size Önerim Yanınızda Sakız Yada Çekirdek Gibi Bişiler Taşıyın İçmek Yerine Onlari Kulanın Babamın Şuan Ayakları Varis Dolu Sadece Öneri Kızmayın Bana.
Bu normal bir konu bu konuları bizimde ele almamız lazım bizimde tartışmamız bizimde fikirlerimizi koymamız lazım yani siyasete girmeden bunu yaparsak kimseye zararı dokunmaz. Her gün haberleri izlerim gazeteleri okurum siyasi olayları dinlerim siyaset ülke ekonomisi yani ülkeye yararlı zararlı ne konu varsa hepsini dinlerim. Devlet sigaraya zam getirirse kendi karını düşünürse terör örgütüne yardımcı olur işte devletin kendi bunları yapıyorsa demek ki bu işte bir iş vardır. O Fiyatları yükseltmese kaçak sigara alınmaz. Yazın diyarbakıra gittim 7-8 yaşında tahminim daha küçükte olabilirler çöp konteynerlerinin yanında esrar sarmış içiyorlardı. Genel sokakların durumu buydu. Geçen haberlerde izledim diyarbakır mı şırnak mı tam hatırlamıyorum neresi oldugunu adamlar tarlada esrar yetiştirmişti yani nasıl oluyorda onca insan o kadar polis bu tarlayı bu yeri görmüyor adamlar kolayca ülkede yetiştirip satıyor olabilecek bir durum mu bu ? Konu topic olarak açılmış yani boş boş konular konuşacağımıza bu tür konular konuşabiliriz yani hiç yoktan bilgisi olmayanlar bilgi edinir yani tartışılacak konular yarın bir gün birisi çıkıp birşey söylediğinde ülkeni savunabilecek bi durumun ülken hakkında bir bilgin olmalı bir soru sorduğunda cevaplamalı insan yani bir şikayetini dile getirilmeli ülkede bunlar bunlar olmasa bunlar olmaz v.s gibisindenO sigaraların çoğu gümrükden sızan sigaralar.Örneğin;Hatay'a ben 1.5 sene önce gitmiştim yani bırak kahveleri adam caddenin ortasında kartonla satıyo.Terör örgütü fikri son yıllarda hep onların altından çıkması haberleri izlersen zaten hep terör örgütünün kaçak sigara vs sattığını duyarsın.Crazy'nın dediği %95 doğru yani o eskidendi terör örgütü baskıyla paraları topluyodu ama şimdi insanlar gümrükten vs sigaraları sızdırıyorlar yani artık Bireysel bir boyut kazandı.Bu konu hakkında çok konuşulur fakat yeri ve zamanı değil.
Fiyatını neden arttırıyo çünkü sigara içenlerin oranı arttı artık yaş sınırı 13-14 yaşına indi adamlar uyanık bunu fırsata çeviriyorlar.
Ben sigara kullanmasam genel olarak sinirli biriyim yani ben sigara kullanmasam sinirimi atamıyorum sigara benim sinirlerimi yatıştırıyor. Sigara kullanmamalarını istiyorlarsa kaldırırlar tüm sigaraları yasaklarlar ondan sonra kimse kullanamaz bunlar öyle bir şeyde yapmıyor bildiğin fiyatını artırıp para kazanıyorlar
Sana da hak veriyorum ama ne yapalım başlanmış bağımlılık yapmış bırakılmıyor. 10larca kez denememe rağmen bırakamadım. Baya da uzun süredir içiyorum.. Lise 16 yasımdan bu yana. 4 yıl olmus vay bea. bırakılmıyor harbiden zor.
evet bizim burdada prestige , victory gibi sigaralar satılıyor hepside uyuşturucu batağındakı ınsanlar tarafından satılıyor.
İş yerinde ağzımızda sakız elimizde çekirdekle gezmek mümkün değil sanırım
Bu normal bir konu bu konuları bizimde ele almamız lazım bizimde tartışmamız bizimde fikirlerimizi koymamız lazım yani siyasete girmeden bunu yaparsak kimseye zararı dokunmaz. Her gün haberleri izlerim gazeteleri okurum siyasi olayları dinlerim siyaset ülke ekonomisi yani ülkeye yararlı zararlı ne konu varsa hepsini dinlerim. Devlet sigaraya zam getirirse kendi karını düşünürse terör örgütüne yardımcı olur işte devletin kendi bunları yapıyorsa demek ki bu işte bir iş vardır. O Fiyatları yükseltmese kaçak sigara alınmaz. Yazın diyarbakıra gittim 7-8 yaşında tahminim daha küçükte olabilirler çöp konteynerlerinin yanında esrar sarmış içiyorlardı. Genel sokakların durumu buydu. Geçen haberlerde izledim diyarbakır mı şırnak mı tam hatırlamıyorum neresi oldugunu adamlar tarlada esrar yetiştirmişti yani nasıl oluyorda onca insan o kadar polis bu tarlayı bu yeri görmüyor adamlar kolayca ülkede yetiştirip satıyor olabilecek bir durum mu bu ? Konu topic olarak açılmış yani boş boş konular konuşacağımıza bu tür konular konuşabiliriz yani hiç yoktan bilgisi olmayanlar bilgi edinir yani tartışılacak konular yarın bir gün birisi çıkıp birşey söylediğinde ülkeni savunabilecek bi durumun ülken hakkında bir bilgin olmalı bir soru sorduğunda cevaplamalı insan yani bir şikayetini dile getirilmeli ülkede bunlar bunlar olmasa bunlar olmaz v.s gibisinden
Şunu Ama İş Yerinde Ağzına Sigara Alabiliosun O Zaman :?
Evet alabiliyorum sakız çiğnemek bam başka bi anlam taşır iş yerinde sakızın genel olarakda ülkede yeri belli yani sakız çiğneyen insana ne dedikleri çekirdek çitlemek içinde 1 elinde çekirdek olmalı diğer elinlede çitlemelisinŞunu Ama İş Yerinde Ağzına Sigara Alabiliosun O Zaman :?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)