HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Varmı Böyle Oyun? Çıkaran Firma Varmı

İş yerinde ağzımızda sakız elimizde çekirdekle gezmek mümkün değil sanırım
Bu normal bir konu bu konuları bizimde ele almamız lazım bizimde tartışmamız bizimde fikirlerimizi koymamız lazım yani siyasete girmeden bunu yaparsak kimseye zararı dokunmaz. Her gün haberleri izlerim gazeteleri okurum siyasi olayları dinlerim siyaset ülke ekonomisi yani ülkeye yararlı zararlı ne konu varsa hepsini dinlerim. Devlet sigaraya zam getirirse kendi karını düşünürse terör örgütüne yardımcı olur işte devletin kendi bunları yapıyorsa demek ki bu işte bir iş vardır. O Fiyatları yükseltmese kaçak sigara alınmaz. Yazın diyarbakıra gittim 7-8 yaşında tahminim daha küçükte olabilirler çöp konteynerlerinin yanında esrar sarmış içiyorlardı. Genel sokakların durumu buydu. Geçen haberlerde izledim diyarbakır mı şırnak mı tam hatırlamıyorum neresi oldugunu adamlar tarlada esrar yetiştirmişti yani nasıl oluyorda onca insan o kadar polis bu tarlayı bu yeri görmüyor adamlar kolayca ülkede yetiştirip satıyor olabilecek bir durum mu bu ? Konu topic olarak açılmış yani boş boş konular konuşacağımıza bu tür konular konuşabiliriz yani hiç yoktan bilgisi olmayanlar bilgi edinir yani tartışılacak konular yarın bir gün birisi çıkıp birşey söylediğinde ülkeni savunabilecek bi durumun ülken hakkında bir bilgin olmalı bir soru sorduğunda cevaplamalı insan yani bir şikayetini dile getirilmeli ülkede bunlar bunlar olmasa bunlar olmaz v.s gibisinden
Haklısın.Bizim ülkemizde bence eğitim yanlış Babanın,öğretmeninin kalkıpda sigara içme demesiyle olmuyo.Avrupa ve Amerika'da bunları uygulamalı olarak gösteriyorlar.7-8 yaşına inmiş bu kadar vahim bir durum.Yani bu saatten sonra yapılcak fazla birşey yok gibi artık bu işin temelleri yıllar önce atılmış bir temeli yıkmak o kadar kolay değil.Bu sadece Diyarbakır,Adana,İstanbul,İzmir değil yurdun her yeri böyle.Önlem almak lazım dediğim gibi yapma,içme,etme gibi laflarla bir yere gidemeyiz.
Boşverin Geyik Yapalım
Kartal 'of' çektirdi: 2-1 Haber Başlığı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
Boşverin Geyik Yapalım![]()
Fanatik bir beşiktaşlı olarak söylüyorum beşiktaşın bu seneki performansı çok kötü bu böyle devam ederse seneye 14 - 15 sırada oluruz garanti ofspor 2- 1 yenmek ne demektir ya adam gibi forver yok sağ bek yok bi hilbert var ugur boral oynamayı bilmiyo zaten gerisini düşünün.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)