Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Dünya'nın En Uzun Topic'i

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sergioneral
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 910
  • Görüntüleme Görüntüleme 49K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bak alkan ben Bursada oturuyorum. burda yavuzselim , ulus mahalle var ve aşırı kürt olan bölge buralar bursada
ama bi okadar da dadaş var habire kavga oluyordu.29 Ekimde 200 kişi bdpli gosteri yapayım dedıler
2000 dadaş kovaladı 6 ölü oldu televizyonlara çıkmadı ama şevket yılmaz hastanesi yaralı ölü dolu .
o yuzden halk iç savaşa sürüklenecek . aynı saatlerde FSM'De 200bin kişi yürüyordu ya denk gelseler ne olacak ?
ne asker ne polis müdahale edebilir..

Katılıyorum Kardeşim .

dnj6z.gif

İddaa Bayinden Paramı Alıp çıkarkenki halim nasıl ?

Bak alkan ben Bursada oturuyorum. burda yavuzselim , ulus mahalle var ve aşırı kürt olan bölge buralar bursada
ama bi okadar da dadaş var habire kavga oluyordu.29 Ekimde 200 kişi bdpli gosteri yapayım dedıler
2000 dadaş kovaladı 6 ölü oldu televizyonlara çıkmadı ama şevket yılmaz hastanesi yaralı ölü dolu .
o yuzden halk iç savaşa sürüklenecek . aynı saatlerde FSM'De 200bin kişi yürüyordu ya denk gelseler ne olacak ?
ne asker ne polis müdahale edebilir..

Benim oturduğum mahalleninde farkı yok yani dün evime giremedim kafama taş attılar diğer taraftan biber gazı yedim eve gelirken çarşıdan ekmek aldım ekmek almak için sırf 25 dakkika yürüdüm buralardaki dükkanları kapattıkları için. Biz buna sessiz kalırsak biz göz yumarsak ne anlamı var Türklüğün ? Polis ve Askerler kendilerine verilen emir doğrultusunda hareket ediyorlar isteseler hepsi sıkar öldürürler. Biz bunlara itiraz etmedikçe biz sesimizi duyurmadıkça biz halk olarak kendimizi savunmadıkça bunlar sürecek

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri