noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Hikaye Ekle

Dünya'nın En Uzun Topic'i

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sergioneral
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 910
  • Görüntüleme Görüntüleme 49K
Aslında hazır konuşacak konu bulmuşken hemde ilgilenen arkadaşlar varken şunuda söylemek istiyorum kendimi bir anda panel başkanı sandım.

Öncelikle 29 Ekim kutlamalarının yasaklanmasındaki fikirleriniz nedir ? Dün gazete başlıklarıyla bir blog yapmıştım http://www.turkmmo.com/blogs/crazyalkan-1013443/cumhuriyet-bayrami-789/ bakmak isteyen bakabilir.

Aslında siyasete girmeden bu konu hakkında düşüncelerinizi almak isterim Ülkemizin önemli konularından biri hele şu açlık grevi yüzünden çıkan olaylar v.s olsun

Aslında hazır konuşacak konu bulmuşken hemde ilgilenen arkadaşlar varken şunuda söylemek istiyorum kendimi bir anda panel başkanı sandım.

Öncelikle 29 Ekim kutlamalarının yasaklanmasındaki fikirleriniz nedir ? Dün gazete başlıklarıyla bir blog yapmıştım http://www.turkmmo.com/blogs/crazyalkan-1013443/cumhuriyet-bayrami-789/ bakmak isteyen bakabilir.

Aslında siyasete girmeden bu konu hakkında düşüncelerinizi almak isterim Ülkemizin önemli konularından biri hele şu açlık grevi yüzünden çıkan olaylar v.s olsun

Kesinlikle bazı şeyleri çok kurcaladılar inşallah onlar için hayırlı olur sonları..

Yapılcak Yorum Yokki :) Kız Hapise Düşüyor :)
Yani insanların içinde olupda söylemek istedikleri vardır benim var yani elime mikrofonu verseler kürsüye çıkar anlatırım bu olayların neden oldugunu neden yasakladıklarını sorarım bayram bizim bayramımız yani ? Cumhuriyet bayramı Atatürk bile hastayken bayramı kutlamaya gidiyorsa bize neden yasak geliyor ?
Kesinlikle bazı şeyleri çok kurcaladılar inşallah onlar için hayırlı olur sonları..
Onlar için değil bizim içinde hayırlı olması lazım sonlarının bu bütün ülkenin sorunu

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri