HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar bu Turk Mmo hesabımda uzman üye olamayacağımın farkına vardım
çünkü fazla yararlı konum yoktu konularımın çoğu kendi iyiliğim içindi yeni hesabımın adı @SmartPeople bu üyelikle sizlere daha yararlı olacağım moderatörlerimden birisi bana ulaşabilirse sevinirim birşey konuşmam lağzım saygılarımla
çünkü fazla yararlı konum yoktu konularımın çoğu kendi iyiliğim içindi yeni hesabımın adı @SmartPeople bu üyelikle sizlere daha yararlı olacağım moderatörlerimden birisi bana ulaşabilirse sevinirim birşey konuşmam lağzım saygılarımla
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
evet arkadaşlar bundan sonra bu üyeliğim ile karşınızdayım depents moderatörüm bana ulaşabilirmisiniz ?
evet arkadaşlar bundan sonra bu üyeliğim ile karşınızdayım depents moderatörüm bana ulaşabilirmisiniz ?
ö.m at ama uzman üye olmak için sizce ne yapmalıyım yaz ceva pverir merak etme banada öle cevap verdi
cevabı :
örnek üye olamya çalış tartışma yapma asla
yararlı konular aç fazla kilit konun olmasın
aktif ol
bissürü konu bildirdi sanırsam aklımda kalanlar
neler yapacağımı sordum bir moderatöre öbür hesabımda çok fazla kilitli konu vardı ve konularım hep kendime yönelikti onun için depents moderatörüm az bi ulaşsa banaö.m at ama uzman üye olmak için sizce ne yapmalıyım yaz ceva pverir merak etme banada öle cevap verdi
cevabı :
örnek üye olamya çalış tartışma yapma asla
yararlı konular aç fazla kilit konun olmasın
aktif ol
bissürü konu bildirdi sanırsam aklımda kalanlar
neler yapacağımı sordum bir moderatöre öbür hesabımda çok fazla kilitli konu vardı ve konularım hep kendime yönelikti onun için depents moderatörüm az bi ulaşsa bana
msndende açık değil

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)