- Katılım
- 21 Nis 2010
- Konular
- 47
- Mesajlar
- 475
- Online süresi
- 40m 24s
- Reaksiyon Skoru
- 22
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 98
- MmoLira
- 10
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
darkorbit in botculara karsı yaptıgı (24 saat boyunca kutu toplayınca bellı bır sureden sonra hıc urı gelmıcek) yenılıklere cevap veren bu darkorbit oyuncusunu kutluyor tebrık edıyor ve katılıyorum....
rumet_gs´isimli üyeden Alıntı
arkdaşlar yaklasık olarak 5 yıldır bu oyunu oynuyorum. 10 sayfaya gelene kadar her yorumu en ince ayrıntısına kadar okudum ve düşüncelerimi söyleyeyim dedim. Oyunda sadece yenilik getirerek daha fazla uri çekilmesini amaçlıyorsunuz. yada botları bitirme gibi şeyler hakkında uğrasıyorsunuz. Şimdi size soracam şeyi bir arkadasta yazdı oyuna yeni birisi katıldığında ne yapsın. argesi geliştirmeleri skylabı lazeri lf4 ü ve bir söylemde çıkmıs yeni kalkanlar. Yeni bir oyuncu kasılarak bunları anca 2 yılda yapar. Ülkemizin zaten ekonomisi belli ve bu oyunun yaklaşık 3 de 1'i çocuk oyuncudur. bu oyuncular nasıl sürekli uridyum çeksinki. ben yetişkin olarak çalıstığım halde hesaplarıma yeterince uridyum çekemiyorum. 5 yıl önce yenilik yoktu bu yüzden bir kristalonun verdiği 128 uridyum yetiyordu ancak şuan bir yaratıktan en az 400 500 uri vermesi lazım. bence siz bunlarla uğraşacanıza gidinde biraz bunlarla uğrasın. belki bu yorumlarımdan sonra banlanacam ama söylemeden duramayacağım TR2 oyuncusu olarak vru şirketinde iç savatayım. ve karşımızdaki grup olsun aralarına ajan gönderdik kendi ağızlarından öğrendik ki 2 admin olduğunu. ve klanlarında bazı üyeler bot satışı yapıyor. benim klan üyem nikinide vereyim DOĞUBEYAZITLI3 adlı oyuncuyu klanımdan attım. ancak adamla yolları ayırmadan önce çok samimiydik. adam 6milyar tp li gemi almıs ve bu gemisi banlanmıs neyse bazı klanların ts sine gitmiş ve en sonunda admin ts sine gitmiş para ile hesabını açtırmıs. oyuncuyu klandan sepetledik diyede karşı klana geçmiş. bu banı açan admininde niki var ama buradan söylemeyeceğim. bu kadar çok hilenin yanında böle adminlerde var.
Buradan adminlerden ziyade SUPPORT arkadaslara sesleniyorum. sizler oyuna yenilik yapacanızdan ziyade ilk önce adminleri değiştirin. ardından yeni başlıyacak elemanların sisteme ayak uydurabilmesi için yenilikler yapın. ondan sonra botları kaldırın. zaten siz bu 2 aşamayıda yaptıktan sonra bot kullananların azaldığını göreceksiniz,
Saygılarımla TR2 vru...
________Turk Goliath'ı_______
Arkadaşlar Maxi_m[TR] arkadaşımızın başlattığı konu Turkish Goliath Hikayesini bir konuda topladım bütün yorumları birleştirdim anlam bozukluklarını düzelttim.(Bazı saçma yerleri atmak zorunda kaldım.)Eğer hala yanlış varsa kusuruma bakmayın.Hikaye çok uzun.Fakat size temin ederim ki çok heyecanlı. Ben bile düzenlerken hepsini okudum. Bazı bölümlerde nefesim kesildi. Umarım beğenirsiniz.
Maxi_m[TR] arkadaşımıza teşekkür ederim.Böyle bir fikri akıl ettiği için.
Türk Goliathı
Türkiye'ye bağlı bir Goliath Savaş Kruvazörü x3 haritasında ilerlerken geminin içinde bulunan er Şevki'yi komutanı yanına çağırır...Şevki sigarasını havalandırmadan içeri atarak;''Emredin Komutanım'' der.Ama attığı sigara havanlandırmaya girmiş olan geminin kedisinin tüylerini tutuşturur.Kedi koşarak yakıt deposuna girer.Depo tabiiki patlar ve aynı anda A.B.D.'ye bağlı bir Goliath Savaş Kruvazörü bu Türk Goliath Savaş Kruvazorünün tutuştuğunu görünce tüm olanakları (lazer ve roket) ile dalar. Fakat Türkler patlamamaya emindir. Patlamamaya emin olan türkler güçlerini toparlayarak abd gemisini turuncu ve x4 karışımı ateşe başlar ve patlatır. Sonra 100'lerce ABD gemisi Gelir Türklere Geri Çekil Çağrısı Yapar.Türkler Patlamayacaklarından Eminler.Abd gemileri X2Sıkar fakat Türk Gemileri X4le Hepsini İndirir. Sonra Türk gemisi Hangara döner ve hammadde satar. Yolda ilerlemeye devam eder, Harita 4-5'e girince Uber Kristallonun saldırısına uğrar. bunu goren türk, goliathı ile direk savaşmaya başlar . Bir süre sonra canavarın canı cok az kalmıstır ve hemen kaçmaya calısır. Fakat Türk goliathı arkadan da vurur. Bunun üzerine avrupadan yardım ister bunun için 5 goliath k2 savaş kuruvazörü 2 tane vengeance yardıma gelir bunu duyan türk goli uberi beyazlar ve patlatır. Ondan sonra diğer gemıleri gorunce kamuflesını alır kaybolur sonra hiç beklenmedık anda saldırıya başlar bunu orenler saskınlıktan saldıramaz ve patlarlar bundan sonra gemı pvp ye doğru sinsice ilerler.Sonra PVP haritası 4-4'de Rusya Federasyonu gemileri tarafından saldırıya uğrar. Hiç hasar almadan kaçar. X-8 haritasındaki İstasyonda tamir olur. Sonra İstasyon Hindistan ve Çin Halk Cumhuriyeti devletleri tarafından saldırıya uğrar. Türk gemisi o bölgede savaşır diğer Goliathlar en arkada destek sağlar ve 2 Devlette o Bölgede yenilgiyi kabullenerek kaçar. Bu kadar cesur olan Türk gemisi Tümgeneral olur. Teğmen İstasyonda yürürken ayağı kayar ve yere düşer bayılır. Dünyada gece yarısı saat 3'de Kuzey Kore X-8 haritasındaki İstasyonu ele geçirir, Teğmen esir alınır. Bunu duyan Türk Hava Kuvvetleri Ekibi olaya hemen müdahele eder.
teğmeni oradan sağ sağlim kurtarmak için 10 albay wengance görevlendirir.tabi her birine onar kamufle vererek takviyesini eder.acaba wenganceleri nasıl tehlikeler bekliyordur? Sonra 10 - 20 goliath 1 tanesini görür ve beyazlar. sonra teğmen her birini tek atışta keser. x4 le vuruş gücü 500.000 dir teğmenin. Tegmen o kadr gucluymus kı turklerın bundan haberi olsa uzayı ele gecırırlermıs. Sonra teğmen tüm türk savaş gemilerini toplayarak bütün sektörleri ele geçirir bütün amerikan çin ve rus savaş gemileri yok edilir. dünya türklerin elindeyken yeni bir tehlıke gelir steuner lordakia mordon saimon devolarıum kristallinler sibelonlar sibelonitler kristallonlar ve cubikonun refakat gemıleri prodegitler bir kapıda düzenlı ordu gibi sıralanırlar ve bunları yoneten amerikalı albay ise bunları bir portal üzerinde toplar.türk hava kuvvetleri bunları engellemek için GENEL KURMAY BAŞKANI nın gemısını o portalın onune getirirler(çünkü GKB çok güçlüdür) ve GKB bismillah diyerek portaldan atlar. Fakat GKB bunlarla baş edemez. Sonra teğmen gelir ve bütün canavarları yok eder. Albay da rehin alınır. Ancak o sırada bir sürü uber kristallon gelir.Tam 100 tanelerdir.!
ve teğmen şöyle der:
-"BU GALAKSİ BU AÇGÖZLÜLERİN ELİNE GEÇMEMELİ!"
ve "BİSMİLLAHİRAH MANİRAHİM!" der ve hepsine sıkar. Bir sürü RSB-75 i olduğundan 2.000.000 sıkar VE 10.000 seprom verir ve 10.000.000 uridium elde eder! Ama 5 uber kristallon kaldığı sırada düşmanlardan 5000 goliath lf16 gelir.Sonra saldırıda sadece bir türk goli kalır düşmanlar albayı kurtarmaya giderken önlerine bir lıberator çıkar hepsine saldırır ama her atış mıss olur.sonra tek kalan goli parasıyla orada kendisini geliştirir ve goliath lf100000 olur.Artık o da bir türk goliathıdır. Ve artık düşmanların işi bitmiştir. pvp ye gider. Ama PvP doludur bunu gören türk goliathı şevki ne yapacağını şaşırır ve hemen komutanının yanına gider. AMA KOMUTANI BULAMAZLAR ONU BİR CUBİKON KAÇIRMIŞTIR.
TÜRKLER BÜTÜN GOLİATH K2 LERLE GİDER VE CUBİKONU ARARLAR.TAM 999999999 KİŞİLERDİR!
CUBİKONU BULURLAR AMA ÇOK GEÇTİR. CUBİKON YOK OLMUŞ KALINTIDA DA SADECE BİR İNSAN KANI BULUNMUŞTUR. DONANMADAKİ HERKES SADECE STREUNERLERİ İNSANLARIN KONTROL ETTİĞİNİ BİLİR. CUBİKONDA İNSAN YOKTUR. O SIRADA TEĞMEN GELİR. BİR ASKER:
-"EFENDİM BİR KANA RASTLADIK!"
TEĞMEN:
-"UZAYLI KANIMI ?"
-"HAYIR EFENDİM İNSAN KANI!"
TEĞMEN SESİNİ KISARAK VE SERTLEŞTİREREK KANA BAKAR VE:
-"BU KOMUTANIN KANI!" DER.O SIRADA 90 TANE israil savaş donanmasına ait goliath ve vegeance ile karşilaşirlar ve savaşa başlarlar o 90 tanesinden 40 ı goli obur 50 si ise vegeancedir vegeanceler 12 yönünden saldırırlar golilerin 10 tanesi saat 9 yönünden 20 tanesi 6 yönünden ve geri kalan 10 taneside 3 yönünden durmadan x6 ile saldırmaya başlarlar geriye sadece teğmen kalır ve bir türk bigboyu. İkisi birleşip bilinmeyen gemi oluşturur ve hepsini yok ederler.Savaş bittiği anda ayrılırlar. Dünyaya dönerler. Sonra
10 bin uber-kristallon aya gelir. ama orada sadece 3 bölük golileri vardır. Son anda herkese ateş golisi alınır ama ufukta bir boss-kucurbium görününce işler kötüleşir. vengeangelerle destek gönderilir ama çoğu uzay gemisi kısa sürede imha edilir. sonra uber-kritallonlar son bir darbe için hazırlık yapmak amacıyla geri çekilirler. ama bunun için yeni donanmalar kurulur. Herkes tüm elit silah gemi ve lazerlerle donatılır. uber-kristallonların bölgesine baskın düzenlenir ama yanlarında uber-lordakiumlar olduğu için birkaç gemi imha olur ve geri çekilinir. Ama uber-kristallonlar da imha edilmiştir. o gece bir parti düzenlenir ama neşeleri uzun sürmez kırmızı alarm çalar ve 10 uber-kucurbium taaruza kalkışır. Bir sürü goli patlar ama yakın zamanda destek ekip gelir ve uber-kucurbiumları kovar en sonunda barış sağlanmıştır. ama oda ne !karşı haritadan 111 tane Düşman Gemisi Geliyor Aman Allahım Kimisi Turuncu Kimisi Beyaz Kimisi Sab Atıyor. golilerin işi zordur.tam işleri biticekken kaptan06 gelir ve günü kurtarır fakat bir sorun vardır. son 1 düşman kalmıstır kaptanında canı cok azdır aniden uberchat mod gelıp onun lazerini ucurur sonra şirketlerine dönerken bir baskın daha olur tam 200 goliye 2 kişilerdir.işleri çok zordur ve aniden matador mod , amore mod ve fampir mod gelir artık dusmanın işi çok zordur. en sonunda düşman bozguna uğramıştır aniden şirketi bilinmeyen goliler gelir ve merhaba sizinle dost olmk istiyoruz der biz plotondan geliyoruz sizinle ittifak kurmak istiyoruz derken venüslüler yeni bir ordu hazırlamıstır 200 kısılık bir ordudur bu. Sonra karşı karşıya gelirler. Savaş başlamıştır venüsteki bütün elit mermiler harcanmıştır ancak donanma bu kadar hasarı kaldıramamış ve eliti bitirip x1 e geçmişlerdir donanma sık sık daraltırılınca özel bir yardım sinyali ile mars donanmasına haber verilir. Fakat 150 kişilik sağlam bir grup türklerin değilde venüsün üzerine doğru ilerler. Marslılar tÜRK donanmasını kurtarınca türklerde marslılara katılmayı onurla kabul ederler ve yeniden toparlanmak için ana haritaya yönelirlerken birden marslılar türklere saldırmaya başlar. Fakat türkler içindeki azim ve kararlılıkla marslıların yarısını haklarlar. marslılar geri çekilmek zorunda kalmıştır marslılar ana haritalarına gidmişlerdir türklerde toparlanmak için geri çekilmişlerdir giderken 300 kişilik venüs golileri türkleri pusuya düşürür. söylentilere göre Yüzbaşı Volkan çemberi yararak pusudan kurtulmayı başarmıştır ama üssüne geri dönememiştir. Kurtulan sadece Yüzbaşı volkan değildir. Yüzbaşı volkan, geminin kedisinin üzerine bir not yapıştırmıştır "Venüslüler pusuya düşürdü, lordingan mağarasındayım. Telsizle size ulaşamıyorum.Jammerlar devrede."Yapıştırdıktan sonra kediyi küçük bir fırlatıcı ile üsse göndermiştir. Fakat plotonlular yüzbaşı volkanı lordingan mağarasında yakalamıştır. Daha sonra yüzbaşı volkan, plotonluların olmadığını ve plotonlu kılığına girmiş uzaylı yaratıkların olduğunu öğrenir.Bunlar büyük ihtimalle Mars Mining Operations'un operasyonlar için hazırladığı mutant kucurbiumlardır. bu mutant kucurbiumlar (sayıları 3) yüzbaşı Volkanı üsslerine götürürlürken yüzbaşı birinin boynunu kırarak diğer ikisinide belinden çıkardığı tabancasıyla vurarak öldürür. Daha sonra mutantın telsizini alarak komutanını arar.
yüzbaşı ile komutanı arasında geçen telsiz diyalogları
Yzbş:kurtuldum
komutan:tamam üsse gelebilirmisin
Yzbş: hayır üsslerini basmam lazım
Komutan: Öldürmek yok yeniden savaşa giremeyiz çok kayıp verdik
Yzbş:Kan akacak!
Komutan:öldürmek yok
Yzbş:Vahşi kan akacak
Komutan:öldürmiceksin
Yzbş: onlar öldürdüler
Komutan : öldürmek yok dedim
Yzbş:Kan akacak KAANNN!
diyerek telsizi kapatır. Ve volkan içeri dalar ama durum hiç de beklediği gibi değildir. Bir yere gizlenir ve şunları görür; Venus Resources Unlimited,Mars Mining Operations,Earth Industries Corporation şirketleri birlik olmuşlardır. Yuvarlak bir masada temsilcileri oturuyordu. MMO: Wanez VRU: Liberty EIC: Joez.Venüs hammaddeleri karşılıyordu, Dünya robot üretimi yapıyordu, MMO ise robotları kullanıyordu. Hep birlikte Türk üssüne saldırı yapacaklardı! Yüzbaşı volkan olanları komutanına anlatmak için sabırsızlanıyordu üssü ele geçirmek için yardım istemesi lazımdı ve Captain Price dan yardım istedi. Cpt.Price ingiliz sas komandosuydu ama tam bir türk hayranıydı Cpt.Price ve "Soap"MacTavish görevlerinden istifa etmişti.
Yüzbaşı volkan Cpt.Price a bulunduğu yerin koordinatlarını verdi. 2 saatte düşmanları etkisiz hale getirip üssü ele geçirdiler.Yüzbaşı olanları komutanına anlattı ve türkler kendi başlarına bir şirket kurdular.Bu şirketin adı TSK(TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ)ydi. Ama düşmanlardan biri saklanmış ölmemişti.Diğerlerine haber verdi diğer düsmanlar üsse saldırmaya basladı Cpt.Price ve Soap yaralanmışlardı bir baktılarki Yüzbaşı orada yatıryordu Cpt hemen yanına geldi Yüzbaşı titriyordu cebinden çıkardığı resmi Cpt.Price a vererek (titrek bir sesle)"bunlar benim oğullarım buda karım onlara çok..çok...iyi..öhö öhö ... onlara çok iyi savaştığımı söyle Cpt:"Hayır sen burada ölmeyeceksin." der. Fakat Yüzbaşı volkan şehit olmuştur Cpt sinirlenerek "Ulan siz kimsiniiz ne istiyorsunuuuuuuzzz diyerek delicesine çıldırmıştır ve Cpt de vurulmuştur Cpt price yaralı bir şekilde istiklal marşını okuyordur sonlara doğru sesi daha fazla ve titrek oluyordur ve TSK ekibi geldiklerinde Cpt Price ın vücudundan tam 7 tane mermi çıkarmışlardır. cpt price ölmüştür.bütün halk kırgındır ve ümitleri yok olmuştur.aniden güvenilir onurlu güçlü bir adam gelir.adı atatürktür.bütün evrendeki türk goliathlarını toplayarak tam 967 532 golilik bir ordu oluşturmuştur.atatürk halkıda ilham verici konuşmalarıyla ümitlendirmiştir.mmo,eic ve vru tir tir titremektedir.şirket liderleri toplanmış düşünürlerken bir baskın olur ve üs tekrar alınır.fakat şirket liderleri kaçmıştır.türk golileri sevinç çığlıkları atarken bir ordu görünür. bütün mmo vru ve eic golileri toplanmıştır.birden sevinç çığlıkları korkuya dönüşür.fakat ordu bunu göstermek istemez.çarpışma başlamıştır.fakat ne yazık ki en sonunda türk golileri yenilir.generaller biz yok olacağız derken atatürk konuşur:"Geldikleri gibi giderler" Uzun bir zaman sonra cubikonlar tarafından yapılan destek sayesinde MMO,VRU ve EIC yenilir ve tekrar sevinç çığlıkları yükselir. artık mmo eic ve vru türk topraklarından çekilmeye başlar fakat tabikide bunu duyan türkler avantajı elden bırakmamak için düşmanın x-5 haritasını ele geçirmek için seferler başlatmıştır bunu duyan düşman istihbaratcı komutanına bildirir ve düşmanlar büyük bir birlikle x-5 haritalarına 500 kişilik askerler koymuşlar portalda hazır bekkliyen düşmanları yanıltmak için 4-5 den sızan türkler düşmanı yenilgiye uğratmış ve x-5 haritalarını ele geçirmiştir. X-5 haritalari ele gecirilince artik x-6 x-7 yollarinin yarisi tutlmustur kredi olanaklari azalir kredi olanaklari azalinca düşmanlar açık artirmadan cephane ve roket alamazlar kesif taburu x-8 e kadar yaklasir amaclari enselerinde olduklarimizi hissettirmektir Leanov tasiyici (ucak gemisi) elit filo ile birlikte x-8 e konuclandirlir onemli rotalardan gecen her gemiye dalis bombaridmani yapilmaktadir zafer artik cok yakindadir. türkler büyük bir başarı gösterir ve x8de de düşmanı ağır yenilgiye uğratırlar. neye uğradığına şaşıran düşmanlar kaçmaya başlar. Düşmanlar 4-5e kAçmıştır Ve Türklerde Kovalamışlardır.4-5Teki Bütün türkleri Öldürdüğünü Sanan Düşmanlar 1000türk kamufle Açınca Yenilgiyi kabul Edip Patlamışlardır.Türkler x8e Geri Dönmüştür. Bir de ne görsünler! etraflarını saran 100 kadar boss lordakium onlara saldırmaya başlar fakat yardıma gelen başka goliathlar sayesinde kurtulurlar. sonra bir tane kris hepsini patlatır ve bir tane 60 dplik kalan goli kalır. yoldan geçen phoda onu patlatır.fakat geriye diğer gemiler kalmıştır.bütün evren türklerindir artık. Bunun üzerine Atatürk yüzbaşı ve Cpt Price adına şehitleri anma günü düzenler. Bu gün her sene anılacaktır. Artık şehitler ölümsüz olmuştur. sonra teğmen ve Atatürk önderliğinde küçük gemiler gelişir yeni goliathlar çıkar ve bir devlet kurulur türkiye Cumhuriyeti!
SON
rumet_gs´isimli üyeden Alıntı
arkdaşlar yaklasık olarak 5 yıldır bu oyunu oynuyorum. 10 sayfaya gelene kadar her yorumu en ince ayrıntısına kadar okudum ve düşüncelerimi söyleyeyim dedim. Oyunda sadece yenilik getirerek daha fazla uri çekilmesini amaçlıyorsunuz. yada botları bitirme gibi şeyler hakkında uğrasıyorsunuz. Şimdi size soracam şeyi bir arkadasta yazdı oyuna yeni birisi katıldığında ne yapsın. argesi geliştirmeleri skylabı lazeri lf4 ü ve bir söylemde çıkmıs yeni kalkanlar. Yeni bir oyuncu kasılarak bunları anca 2 yılda yapar. Ülkemizin zaten ekonomisi belli ve bu oyunun yaklaşık 3 de 1'i çocuk oyuncudur. bu oyuncular nasıl sürekli uridyum çeksinki. ben yetişkin olarak çalıstığım halde hesaplarıma yeterince uridyum çekemiyorum. 5 yıl önce yenilik yoktu bu yüzden bir kristalonun verdiği 128 uridyum yetiyordu ancak şuan bir yaratıktan en az 400 500 uri vermesi lazım. bence siz bunlarla uğraşacanıza gidinde biraz bunlarla uğrasın. belki bu yorumlarımdan sonra banlanacam ama söylemeden duramayacağım TR2 oyuncusu olarak vru şirketinde iç savatayım. ve karşımızdaki grup olsun aralarına ajan gönderdik kendi ağızlarından öğrendik ki 2 admin olduğunu. ve klanlarında bazı üyeler bot satışı yapıyor. benim klan üyem nikinide vereyim DOĞUBEYAZITLI3 adlı oyuncuyu klanımdan attım. ancak adamla yolları ayırmadan önce çok samimiydik. adam 6milyar tp li gemi almıs ve bu gemisi banlanmıs neyse bazı klanların ts sine gitmiş ve en sonunda admin ts sine gitmiş para ile hesabını açtırmıs. oyuncuyu klandan sepetledik diyede karşı klana geçmiş. bu banı açan admininde niki var ama buradan söylemeyeceğim. bu kadar çok hilenin yanında böle adminlerde var.
Buradan adminlerden ziyade SUPPORT arkadaslara sesleniyorum. sizler oyuna yenilik yapacanızdan ziyade ilk önce adminleri değiştirin. ardından yeni başlıyacak elemanların sisteme ayak uydurabilmesi için yenilikler yapın. ondan sonra botları kaldırın. zaten siz bu 2 aşamayıda yaptıktan sonra bot kullananların azaldığını göreceksiniz,
Saygılarımla TR2 vru...
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
________Turk Goliath'ı_______
Arkadaşlar Maxi_m[TR] arkadaşımızın başlattığı konu Turkish Goliath Hikayesini bir konuda topladım bütün yorumları birleştirdim anlam bozukluklarını düzelttim.(Bazı saçma yerleri atmak zorunda kaldım.)Eğer hala yanlış varsa kusuruma bakmayın.Hikaye çok uzun.Fakat size temin ederim ki çok heyecanlı. Ben bile düzenlerken hepsini okudum. Bazı bölümlerde nefesim kesildi. Umarım beğenirsiniz.
Maxi_m[TR] arkadaşımıza teşekkür ederim.Böyle bir fikri akıl ettiği için.
Türk Goliathı
Türkiye'ye bağlı bir Goliath Savaş Kruvazörü x3 haritasında ilerlerken geminin içinde bulunan er Şevki'yi komutanı yanına çağırır...Şevki sigarasını havalandırmadan içeri atarak;''Emredin Komutanım'' der.Ama attığı sigara havanlandırmaya girmiş olan geminin kedisinin tüylerini tutuşturur.Kedi koşarak yakıt deposuna girer.Depo tabiiki patlar ve aynı anda A.B.D.'ye bağlı bir Goliath Savaş Kruvazörü bu Türk Goliath Savaş Kruvazorünün tutuştuğunu görünce tüm olanakları (lazer ve roket) ile dalar. Fakat Türkler patlamamaya emindir. Patlamamaya emin olan türkler güçlerini toparlayarak abd gemisini turuncu ve x4 karışımı ateşe başlar ve patlatır. Sonra 100'lerce ABD gemisi Gelir Türklere Geri Çekil Çağrısı Yapar.Türkler Patlamayacaklarından Eminler.Abd gemileri X2Sıkar fakat Türk Gemileri X4le Hepsini İndirir. Sonra Türk gemisi Hangara döner ve hammadde satar. Yolda ilerlemeye devam eder, Harita 4-5'e girince Uber Kristallonun saldırısına uğrar. bunu goren türk, goliathı ile direk savaşmaya başlar . Bir süre sonra canavarın canı cok az kalmıstır ve hemen kaçmaya calısır. Fakat Türk goliathı arkadan da vurur. Bunun üzerine avrupadan yardım ister bunun için 5 goliath k2 savaş kuruvazörü 2 tane vengeance yardıma gelir bunu duyan türk goli uberi beyazlar ve patlatır. Ondan sonra diğer gemıleri gorunce kamuflesını alır kaybolur sonra hiç beklenmedık anda saldırıya başlar bunu orenler saskınlıktan saldıramaz ve patlarlar bundan sonra gemı pvp ye doğru sinsice ilerler.Sonra PVP haritası 4-4'de Rusya Federasyonu gemileri tarafından saldırıya uğrar. Hiç hasar almadan kaçar. X-8 haritasındaki İstasyonda tamir olur. Sonra İstasyon Hindistan ve Çin Halk Cumhuriyeti devletleri tarafından saldırıya uğrar. Türk gemisi o bölgede savaşır diğer Goliathlar en arkada destek sağlar ve 2 Devlette o Bölgede yenilgiyi kabullenerek kaçar. Bu kadar cesur olan Türk gemisi Tümgeneral olur. Teğmen İstasyonda yürürken ayağı kayar ve yere düşer bayılır. Dünyada gece yarısı saat 3'de Kuzey Kore X-8 haritasındaki İstasyonu ele geçirir, Teğmen esir alınır. Bunu duyan Türk Hava Kuvvetleri Ekibi olaya hemen müdahele eder.
teğmeni oradan sağ sağlim kurtarmak için 10 albay wengance görevlendirir.tabi her birine onar kamufle vererek takviyesini eder.acaba wenganceleri nasıl tehlikeler bekliyordur? Sonra 10 - 20 goliath 1 tanesini görür ve beyazlar. sonra teğmen her birini tek atışta keser. x4 le vuruş gücü 500.000 dir teğmenin. Tegmen o kadr gucluymus kı turklerın bundan haberi olsa uzayı ele gecırırlermıs. Sonra teğmen tüm türk savaş gemilerini toplayarak bütün sektörleri ele geçirir bütün amerikan çin ve rus savaş gemileri yok edilir. dünya türklerin elindeyken yeni bir tehlıke gelir steuner lordakia mordon saimon devolarıum kristallinler sibelonlar sibelonitler kristallonlar ve cubikonun refakat gemıleri prodegitler bir kapıda düzenlı ordu gibi sıralanırlar ve bunları yoneten amerikalı albay ise bunları bir portal üzerinde toplar.türk hava kuvvetleri bunları engellemek için GENEL KURMAY BAŞKANI nın gemısını o portalın onune getirirler(çünkü GKB çok güçlüdür) ve GKB bismillah diyerek portaldan atlar. Fakat GKB bunlarla baş edemez. Sonra teğmen gelir ve bütün canavarları yok eder. Albay da rehin alınır. Ancak o sırada bir sürü uber kristallon gelir.Tam 100 tanelerdir.!
ve teğmen şöyle der:
-"BU GALAKSİ BU AÇGÖZLÜLERİN ELİNE GEÇMEMELİ!"
ve "BİSMİLLAHİRAH MANİRAHİM!" der ve hepsine sıkar. Bir sürü RSB-75 i olduğundan 2.000.000 sıkar VE 10.000 seprom verir ve 10.000.000 uridium elde eder! Ama 5 uber kristallon kaldığı sırada düşmanlardan 5000 goliath lf16 gelir.Sonra saldırıda sadece bir türk goli kalır düşmanlar albayı kurtarmaya giderken önlerine bir lıberator çıkar hepsine saldırır ama her atış mıss olur.sonra tek kalan goli parasıyla orada kendisini geliştirir ve goliath lf100000 olur.Artık o da bir türk goliathıdır. Ve artık düşmanların işi bitmiştir. pvp ye gider. Ama PvP doludur bunu gören türk goliathı şevki ne yapacağını şaşırır ve hemen komutanının yanına gider. AMA KOMUTANI BULAMAZLAR ONU BİR CUBİKON KAÇIRMIŞTIR.
TÜRKLER BÜTÜN GOLİATH K2 LERLE GİDER VE CUBİKONU ARARLAR.TAM 999999999 KİŞİLERDİR!
CUBİKONU BULURLAR AMA ÇOK GEÇTİR. CUBİKON YOK OLMUŞ KALINTIDA DA SADECE BİR İNSAN KANI BULUNMUŞTUR. DONANMADAKİ HERKES SADECE STREUNERLERİ İNSANLARIN KONTROL ETTİĞİNİ BİLİR. CUBİKONDA İNSAN YOKTUR. O SIRADA TEĞMEN GELİR. BİR ASKER:
-"EFENDİM BİR KANA RASTLADIK!"
TEĞMEN:
-"UZAYLI KANIMI ?"
-"HAYIR EFENDİM İNSAN KANI!"
TEĞMEN SESİNİ KISARAK VE SERTLEŞTİREREK KANA BAKAR VE:
-"BU KOMUTANIN KANI!" DER.O SIRADA 90 TANE israil savaş donanmasına ait goliath ve vegeance ile karşilaşirlar ve savaşa başlarlar o 90 tanesinden 40 ı goli obur 50 si ise vegeancedir vegeanceler 12 yönünden saldırırlar golilerin 10 tanesi saat 9 yönünden 20 tanesi 6 yönünden ve geri kalan 10 taneside 3 yönünden durmadan x6 ile saldırmaya başlarlar geriye sadece teğmen kalır ve bir türk bigboyu. İkisi birleşip bilinmeyen gemi oluşturur ve hepsini yok ederler.Savaş bittiği anda ayrılırlar. Dünyaya dönerler. Sonra
10 bin uber-kristallon aya gelir. ama orada sadece 3 bölük golileri vardır. Son anda herkese ateş golisi alınır ama ufukta bir boss-kucurbium görününce işler kötüleşir. vengeangelerle destek gönderilir ama çoğu uzay gemisi kısa sürede imha edilir. sonra uber-kritallonlar son bir darbe için hazırlık yapmak amacıyla geri çekilirler. ama bunun için yeni donanmalar kurulur. Herkes tüm elit silah gemi ve lazerlerle donatılır. uber-kristallonların bölgesine baskın düzenlenir ama yanlarında uber-lordakiumlar olduğu için birkaç gemi imha olur ve geri çekilinir. Ama uber-kristallonlar da imha edilmiştir. o gece bir parti düzenlenir ama neşeleri uzun sürmez kırmızı alarm çalar ve 10 uber-kucurbium taaruza kalkışır. Bir sürü goli patlar ama yakın zamanda destek ekip gelir ve uber-kucurbiumları kovar en sonunda barış sağlanmıştır. ama oda ne !karşı haritadan 111 tane Düşman Gemisi Geliyor Aman Allahım Kimisi Turuncu Kimisi Beyaz Kimisi Sab Atıyor. golilerin işi zordur.tam işleri biticekken kaptan06 gelir ve günü kurtarır fakat bir sorun vardır. son 1 düşman kalmıstır kaptanında canı cok azdır aniden uberchat mod gelıp onun lazerini ucurur sonra şirketlerine dönerken bir baskın daha olur tam 200 goliye 2 kişilerdir.işleri çok zordur ve aniden matador mod , amore mod ve fampir mod gelir artık dusmanın işi çok zordur. en sonunda düşman bozguna uğramıştır aniden şirketi bilinmeyen goliler gelir ve merhaba sizinle dost olmk istiyoruz der biz plotondan geliyoruz sizinle ittifak kurmak istiyoruz derken venüslüler yeni bir ordu hazırlamıstır 200 kısılık bir ordudur bu. Sonra karşı karşıya gelirler. Savaş başlamıştır venüsteki bütün elit mermiler harcanmıştır ancak donanma bu kadar hasarı kaldıramamış ve eliti bitirip x1 e geçmişlerdir donanma sık sık daraltırılınca özel bir yardım sinyali ile mars donanmasına haber verilir. Fakat 150 kişilik sağlam bir grup türklerin değilde venüsün üzerine doğru ilerler. Marslılar tÜRK donanmasını kurtarınca türklerde marslılara katılmayı onurla kabul ederler ve yeniden toparlanmak için ana haritaya yönelirlerken birden marslılar türklere saldırmaya başlar. Fakat türkler içindeki azim ve kararlılıkla marslıların yarısını haklarlar. marslılar geri çekilmek zorunda kalmıştır marslılar ana haritalarına gidmişlerdir türklerde toparlanmak için geri çekilmişlerdir giderken 300 kişilik venüs golileri türkleri pusuya düşürür. söylentilere göre Yüzbaşı Volkan çemberi yararak pusudan kurtulmayı başarmıştır ama üssüne geri dönememiştir. Kurtulan sadece Yüzbaşı volkan değildir. Yüzbaşı volkan, geminin kedisinin üzerine bir not yapıştırmıştır "Venüslüler pusuya düşürdü, lordingan mağarasındayım. Telsizle size ulaşamıyorum.Jammerlar devrede."Yapıştırdıktan sonra kediyi küçük bir fırlatıcı ile üsse göndermiştir. Fakat plotonlular yüzbaşı volkanı lordingan mağarasında yakalamıştır. Daha sonra yüzbaşı volkan, plotonluların olmadığını ve plotonlu kılığına girmiş uzaylı yaratıkların olduğunu öğrenir.Bunlar büyük ihtimalle Mars Mining Operations'un operasyonlar için hazırladığı mutant kucurbiumlardır. bu mutant kucurbiumlar (sayıları 3) yüzbaşı Volkanı üsslerine götürürlürken yüzbaşı birinin boynunu kırarak diğer ikisinide belinden çıkardığı tabancasıyla vurarak öldürür. Daha sonra mutantın telsizini alarak komutanını arar.
yüzbaşı ile komutanı arasında geçen telsiz diyalogları
Yzbş:kurtuldum
komutan:tamam üsse gelebilirmisin
Yzbş: hayır üsslerini basmam lazım
Komutan: Öldürmek yok yeniden savaşa giremeyiz çok kayıp verdik
Yzbş:Kan akacak!
Komutan:öldürmek yok
Yzbş:Vahşi kan akacak
Komutan:öldürmiceksin
Yzbş: onlar öldürdüler
Komutan : öldürmek yok dedim
Yzbş:Kan akacak KAANNN!
diyerek telsizi kapatır. Ve volkan içeri dalar ama durum hiç de beklediği gibi değildir. Bir yere gizlenir ve şunları görür; Venus Resources Unlimited,Mars Mining Operations,Earth Industries Corporation şirketleri birlik olmuşlardır. Yuvarlak bir masada temsilcileri oturuyordu. MMO: Wanez VRU: Liberty EIC: Joez.Venüs hammaddeleri karşılıyordu, Dünya robot üretimi yapıyordu, MMO ise robotları kullanıyordu. Hep birlikte Türk üssüne saldırı yapacaklardı! Yüzbaşı volkan olanları komutanına anlatmak için sabırsızlanıyordu üssü ele geçirmek için yardım istemesi lazımdı ve Captain Price dan yardım istedi. Cpt.Price ingiliz sas komandosuydu ama tam bir türk hayranıydı Cpt.Price ve "Soap"MacTavish görevlerinden istifa etmişti.
Yüzbaşı volkan Cpt.Price a bulunduğu yerin koordinatlarını verdi. 2 saatte düşmanları etkisiz hale getirip üssü ele geçirdiler.Yüzbaşı olanları komutanına anlattı ve türkler kendi başlarına bir şirket kurdular.Bu şirketin adı TSK(TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ)ydi. Ama düşmanlardan biri saklanmış ölmemişti.Diğerlerine haber verdi diğer düsmanlar üsse saldırmaya basladı Cpt.Price ve Soap yaralanmışlardı bir baktılarki Yüzbaşı orada yatıryordu Cpt hemen yanına geldi Yüzbaşı titriyordu cebinden çıkardığı resmi Cpt.Price a vererek (titrek bir sesle)"bunlar benim oğullarım buda karım onlara çok..çok...iyi..öhö öhö ... onlara çok iyi savaştığımı söyle Cpt:"Hayır sen burada ölmeyeceksin." der. Fakat Yüzbaşı volkan şehit olmuştur Cpt sinirlenerek "Ulan siz kimsiniiz ne istiyorsunuuuuuuzzz diyerek delicesine çıldırmıştır ve Cpt de vurulmuştur Cpt price yaralı bir şekilde istiklal marşını okuyordur sonlara doğru sesi daha fazla ve titrek oluyordur ve TSK ekibi geldiklerinde Cpt Price ın vücudundan tam 7 tane mermi çıkarmışlardır. cpt price ölmüştür.bütün halk kırgındır ve ümitleri yok olmuştur.aniden güvenilir onurlu güçlü bir adam gelir.adı atatürktür.bütün evrendeki türk goliathlarını toplayarak tam 967 532 golilik bir ordu oluşturmuştur.atatürk halkıda ilham verici konuşmalarıyla ümitlendirmiştir.mmo,eic ve vru tir tir titremektedir.şirket liderleri toplanmış düşünürlerken bir baskın olur ve üs tekrar alınır.fakat şirket liderleri kaçmıştır.türk golileri sevinç çığlıkları atarken bir ordu görünür. bütün mmo vru ve eic golileri toplanmıştır.birden sevinç çığlıkları korkuya dönüşür.fakat ordu bunu göstermek istemez.çarpışma başlamıştır.fakat ne yazık ki en sonunda türk golileri yenilir.generaller biz yok olacağız derken atatürk konuşur:"Geldikleri gibi giderler" Uzun bir zaman sonra cubikonlar tarafından yapılan destek sayesinde MMO,VRU ve EIC yenilir ve tekrar sevinç çığlıkları yükselir. artık mmo eic ve vru türk topraklarından çekilmeye başlar fakat tabikide bunu duyan türkler avantajı elden bırakmamak için düşmanın x-5 haritasını ele geçirmek için seferler başlatmıştır bunu duyan düşman istihbaratcı komutanına bildirir ve düşmanlar büyük bir birlikle x-5 haritalarına 500 kişilik askerler koymuşlar portalda hazır bekkliyen düşmanları yanıltmak için 4-5 den sızan türkler düşmanı yenilgiye uğratmış ve x-5 haritalarını ele geçirmiştir. X-5 haritalari ele gecirilince artik x-6 x-7 yollarinin yarisi tutlmustur kredi olanaklari azalir kredi olanaklari azalinca düşmanlar açık artirmadan cephane ve roket alamazlar kesif taburu x-8 e kadar yaklasir amaclari enselerinde olduklarimizi hissettirmektir Leanov tasiyici (ucak gemisi) elit filo ile birlikte x-8 e konuclandirlir onemli rotalardan gecen her gemiye dalis bombaridmani yapilmaktadir zafer artik cok yakindadir. türkler büyük bir başarı gösterir ve x8de de düşmanı ağır yenilgiye uğratırlar. neye uğradığına şaşıran düşmanlar kaçmaya başlar. Düşmanlar 4-5e kAçmıştır Ve Türklerde Kovalamışlardır.4-5Teki Bütün türkleri Öldürdüğünü Sanan Düşmanlar 1000türk kamufle Açınca Yenilgiyi kabul Edip Patlamışlardır.Türkler x8e Geri Dönmüştür. Bir de ne görsünler! etraflarını saran 100 kadar boss lordakium onlara saldırmaya başlar fakat yardıma gelen başka goliathlar sayesinde kurtulurlar. sonra bir tane kris hepsini patlatır ve bir tane 60 dplik kalan goli kalır. yoldan geçen phoda onu patlatır.fakat geriye diğer gemiler kalmıştır.bütün evren türklerindir artık. Bunun üzerine Atatürk yüzbaşı ve Cpt Price adına şehitleri anma günü düzenler. Bu gün her sene anılacaktır. Artık şehitler ölümsüz olmuştur. sonra teğmen ve Atatürk önderliğinde küçük gemiler gelişir yeni goliathlar çıkar ve bir devlet kurulur türkiye Cumhuriyeti!
SON
Son düzenleme:
- Katılım
- 2 Haz 2012
- Konular
- 279
- Mesajlar
- 5,130
- Reaksiyon Skoru
- 622
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 14 Yıl 6 Gün
- Başarım Puanı
- 190
- MmoLira
- -224
- DevLira
- 0
Bunun için konu açman Hoş olmamış , Zaten bölümde bulunan ; http://www.turkmmo.com/darkorbit/2236488-bonus-kutulari-resmi-duyuru.html Resmi duyuru konusundan belirtebilirsin
- Katılım
- 21 Nis 2010
- Konular
- 47
- Mesajlar
- 475
- Online süresi
- 40m 24s
- Reaksiyon Skoru
- 22
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 98
- MmoLira
- 10
- DevLira
- 0
k.b :/
- Katılım
- 15 Ocak 2011
- Konular
- 72
- Mesajlar
- 447
- Reaksiyon Skoru
- 29
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ne guzel yazmıslar...
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)
Benzer konular
- Cevaplar
- 1
- Görüntüleme
- 21



