farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle

Over Bilişimi Nasıl Bilirsiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KARANLIKLAREFENDISI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 864

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Serveri geç alırsın bu bir gerçek. Sunucuları iyi benim 512mb serverim 80 online / 13-14 saat kadar lagsız idi. ticketlere yogunluga gore cevap veriyorlar en fazla 25 dakika bekledim ticket cevabı için. fakat siten çok kapanır ona gore. gunde bir 2 3 saat kadar site kapalı kalıyor.

Over Önerilir.

Şunu söyleyeyim son 1-2 haftadır zor zaman geçirdiler. Ha herkes biliyor ki teslimatlarda aksama oluyor. Ama maximum 4 saat belirtmişler zaten.

Over Bılışım PIŞMANLIKTIR KESINLIKLE ONERMIYORUM PARASINI DUSUNEN ALMASIN 0 HIZMET ODEMEDEN 2 AY SONRA TESLIM ETTI BANA SUNUCUMU 2.AYIN KIRASINI YATIRDIM OYUN ACIK SITE YI KAPATTI SITEYE PARA ISTEDILER GORUSTUM KENDILERIYLE KUSURA BAKMAYIN GUN ICINDE AKTIF OLCAK DEDILER 1 AYDIR OYUN ACIK SITE KAPALI KESINLIKLE ONERMIYORUM'' OVER BILIŞIM PIŞMANLIKTIR

Eğer domain hosting aldıysan trafik bitmiştir ve başka paket alman gerekir zaten.

Yeterli kanıtında varsa şikayet konusu aç

siteye para istediler gorustum kendileriyle kusura bakmayin gun icinde aktif olcak dediler 1 aydir oyun acik site kapali kesinlikle onermiyorum'

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri