Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Deneme Mod'uma katılıyorum. Zaten öyle yapacakmışsın
Akıllı Bilişim'i tavsiye ederim ama bundan haftalar öncesi makinaları çok saldırı alıyor söylentisi vardı
Edit: Şikayet bölümünde sabah Akıllı Bilişim şikayeti vardı. Kanıtlı falan . Bakmanı isterim
Akıllı Bilişim'i tavsiye ederim ama bundan haftalar öncesi makinaları çok saldırı alıyor söylentisi vardı
Edit: Şikayet bölümünde sabah Akıllı Bilişim şikayeti vardı. Kanıtlı falan . Bakmanı isterim
Referanslar Konuşuyor metgasmt2.mt2game.com buda 1 gblık sunucu sanırım oyuna girbir bak
Okullar Açılınca Bende Alacagım Akılldan yada OptimusDizayn dan Optimus freebsd 9.0 64 bit kullanması gözümde büyüdü
Okullar Açılınca Bende Alacagım Akılldan yada OptimusDizayn dan Optimus freebsd 9.0 64 bit kullanması gözümde büyüdü
Son düzenleme:
Aman kardeşim eğer almadıysan uzak dur. Kesinlikle uzak dur. Ha bana inanmıyorsan sen bilirsin müdehale edemem ama başın yanınca çok üzülürsün. Buyrun benim başım yandı http://www.turkmmo.com/metin2-vps-d...-sahtekarligi-ve-dolandiriciligi-|-sakin.html
tavsiye eden arkadaşlar sadece bu forumda uzun süre oldugunu bilen arkadaşlardır yani akıllıbilişimden sunucu almamışlardır ,
sen şikayet konusunda ilgilenirsen akıllı bilişimden sogursun
akıllıbilişim parayı alana kadar 5 dk cevap parayı aldıkdan sonra , 2 günde cevap veren bir bilişimdir. sorunlu ful
sen şikayet konusunda ilgilenirsen akıllı bilişimden sogursun
akıllıbilişim parayı alana kadar 5 dk cevap parayı aldıkdan sonra , 2 günde cevap veren bir bilişimdir. sorunlu ful
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)