Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Over Bilişimi Nasıl Bilirsiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KARANLIKLAREFENDISI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 864

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Metin2 Vps Server almak istiyorum Over Bilişimi önerdiler ama güvenilirmi değilmi bilmiyorum forumda şikayet olarak pek birşey bulamadım(inanılıcak cinsten)mobil ödemeleri felan mevcut o yüzden almak istiyorum lütfen arkadaşlar eğer siz iyi tanıyorsanız over bilişimi lütfen beni bilgilendirirmisiniz WHMCS'den Yetkili gözüküyor YS belgesinide görmek istiyorum numarasını bilen varsa yazarbilirmi birde filesleri nasıl destek veriyorlarmı diğer bilişimler gibi olmasını istemiyorum kimisi 7/24 destek diyor msn çevrimdışı tickete cevap yok böyle istemiyorum bazı bilişimler parayı alana kadar çok iyi davranıyorlar parayı aldıktan sonra tık yok böyle bir bilişim değil ise onlarla anlaşıp metin2 sunucu almak istiyorum lütfen bilenler beni bilgilendirsin...!

NOT:Lütfen gereksiz yere yorum atmayın bilmeyenler lütfen mesaj atmasın...

Kardeşim İnanın çok olgun bilişim kadrosuna sahipler sadece en fazla 4 gün beklersin bu bukadar oda %15 bir ihtimal

ilk gün hemen teslim etmeye bakıyorlar...

inan güzel tavsiye ederim almanı...

hocam ben bugün aldım adamlar 20:00 da teslim edeceğiz dediler saat 00:13 oldu hala sunucu kurulmadı nasıl bişi bu ????

kardeşim en fazla 4 gün beklersin buda normal günlük en az 50-60 ödeme oluyor ve böylece yogun oluyorlar bakın 52 saat oldu yönetici hayla online... bana verdiler 2-3 gun bekeldm ama saglam sw verdıler hiç ugraşmazsın bile ayarlarına

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri