Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Alim ile Sohbet Lal'ü Mercan İncidir, Cahil ile Sohbet Günde Bin Can İncitir.
Cahile Verilecek En Güzel Cevap ; SUSMAKTIR.
Sen ona buna yançarından küfür eder gider yaparsın anca ama oyundan,gün gelir yollar kesişir hesaplar sonuçlar anca o zaman görülür.Oyunda ettiğin lafın hiç bir sonucu yoktur,zamanı gelir ektiğini biçtirirler.Senin geçtiğin yollardan bizde geçtik ama bu kadar düşerek geçmedik.Oyunu sadece zevk için oyna,şekilden şekile girmeye forumda kendini yırtmaya gerek yok.Değilmi HayMaNaLiii
Cahile Verilecek En Güzel Cevap ; SUSMAKTIR.
Sen ona buna yançarından küfür eder gider yaparsın anca ama oyundan,gün gelir yollar kesişir hesaplar sonuçlar anca o zaman görülür.Oyunda ettiğin lafın hiç bir sonucu yoktur,zamanı gelir ektiğini biçtirirler.Senin geçtiğin yollardan bizde geçtik ama bu kadar düşerek geçmedik.Oyunu sadece zevk için oyna,şekilden şekile girmeye forumda kendini yırtmaya gerek yok.Değilmi HayMaNaLiii
Yan çardan küfür etmem ben soner arkadaşınıza laf söyledigim çar 100 level çardı.O Validedir odur budur karıştırırsa bende düşerim ama artık bunları konuşmanın bi faydası yok konuyada boşa yorum atmayın bana hırsız vs. demeye devam edicekseniz kanıtlarınızı koyun buraya ben çarı itemleriyle video alıp silicem.
Yan çardan küfür etmem ben soner arkadaşınıza laf söyledigim çar 100 level çardı.O Validedir odur budur karıştırırsa bende düşerim ama artık bunları konuşmanın bi faydası yok konuyada boşa yorum atmayın bana hırsız vs. demeye devam edicekseniz kanıtlarınızı koyun buraya ben çarı itemleriyle video alıp silicem.
Hırsızdı oydu buydu bunlar tırı vırı işler,yapan kendine yapar kendini düşürür.Ben yançardan küfür etmem demişin o beni gülümsetti teşekkür ettim o konuda.Mavide 90 civarı suradan kendini yırta yırta promil'e genelden ben küfretmiyordum.Bu performansını ana çarınla bekliyoruz artık,beklentileri karşılaman lazım hep yan çar hep yan çar olmuyor HayMaNaLiii

Neyse soner siz oyunda pipi yarıştırmaya devam edin iyi oyunlar sizlere.
Neyse soner siz oyunda pipi yarıştırmaya devam edin iyi oyunlar sizlere.
Oyunda pipi yarıştırmaya bile vaktim yok ne yazıkki
Biz duyumlar alıyoruz kesildi diye anayı laflara katanlar varmış oyunda onlarada ne desek boş aslında sen kendini benden daha iyi biliyorsun.Sana verilicek en güzel cevap susmak aslında.Yukardaki postumda bir özlü söz vardı benden sana gelsin,hakkında hayırlısı olsun HayMaNaLiii 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)