Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

MahbesTurk VS HayMaNaLiii

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ugur0606
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 45
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Senin bir lafın vardı dur hatırlıyacagım heh ; Ben bir adamı bir kez keserim sözünü mavide çoluga çocuga söylüyodun ya bende sana söylüyorum ben bir adamı bir kez keserim ama sen şimdi kesmedin dersin erkeklik seninki olsa gerek :))

Son düzenleme:
eyvallah :) 128 olduk bakalım 130 olucam hafta sonu zehir yeme derdinden tamamen kurtulucam :) kasarken bekliyorum AKREEP seni gel bug at kastırma beni :)

sana dedim ya herşeyimi kopyala :D hatta charı sileyim bu isimde aç daha rahat edersin, EFEE35 ile aldığım videoları atayımmı üç yön olmadan kaç yiyorsun ve nasıl formula1'dekiler gibi spin ata ata kaçıyorsun, çoluk çocuk diyorsunda ben yaşımı söylemiyorum hadi geç, sen zaten 15 yaşındasın ben kimseye gelin arkamdan demedım, allaha çok şükür bizi bilen bilir, item çalmayız millete tuzak kurmayız item için, bunu sizden gördük , her görüncede halimize şükrettik , explisondamı yalan, benle laf yarıştırdıkca küçülmeye devam edersin, bak benim saklıcak kaçcak bir yanım ama, ama sen ?,hadi seni tüm mars biliyor ne cacık olduğunu , bari tüm forum üyelerine belli etme :D beni görünce kaç yoksa ezerim ezer .. bunuda yaz bi yere:ka19:

Son düzenleme:
EFE30 isimli çarla attıgın damageleri bugları koy full kasmalık 1 kılıç savunması bile yok.Çoluk çocuk demek için yaş mühüm degil akıl yaşta degil baştadır yaşın 15 diyosun yaşım 17 benim ama siz bu yaşlardan geçmediginiz için bu yaşlarla kafa bulursunuz explison diyosunuz o adam pisligine karaladı herkezi aslında benide degil cereni karalamaya çalıstı benim yanıma gelince ama çamuru banada sıçrattı ceren veya ben onu soymuş olsa soyulduktan sonra ona item veren gene birileri oldu isim vermicem bilmediginiz şeyler var o velet explisonun benle cerene çamur atmasının tek sebebide cereni sevmesiydi bunu belki size söyledi belki söylemedi cereni kaybedince çamur attı benim yanımda oldugu için banada çamur attı biz ona defalarca söyledik gel marissadaki tüm itemleri verelim oyun senin olsun iftiralardan vazgeç diye ama kabul etmedi sebebi ney çünkü onu soyanın bizlerle alakası yok o sırf cereni sevdigini sandıgı için öyle adilikler yaptı ben ona defalarca pm'den insan gibi doktora git bile dedim ama çocuk anlamadı ev adresime kadar ögrendi gel dedim toto aynı kızaran demirler gibi tutuştu gelemedi.ben gene söylüyorum hırsız vs. diyip atıp tutuyosunuz ya oramda degilsiniz 1 tek kanıtınız yok 1 tek kanıtınız varsa ben çarımıda silerim oyunuda bırakırım sizin ki çamur at izi kalsın ayrıca sen ezerim ezer demişsin en sonda sen kendi elindekini ez akreep mavileri bastıgımızda full savaşçı takıp beni kesmek için totonu yırtarken yanımdakilerden tek yerdin o günleri ne çabuk unuttun :) ezermişmişte :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri