Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Tebrikler ban yemeseydim bide ben yapardım o ninjayla 

Halen marideki sura setinin kimin olduğunu çok iyi biliyoruz, bize ayak yapma, git bunu bilmeyenlere anlat, item için kolpa adam olcağına itemsiz adam gibi adam ol, bak herşeyimizi kopyalıyorsunda birazda tavırlarımızı örnek al, ben seni ipleyipte tehdit etmem, ben düşmanın bile GÜÇLÜ'sünü seçerim,burdanda yazma sebebim, ağlaman oldu, ben akreep ile her kastığımda siz sülalecek geldiniz, ama ben sizin gibi ağlamadım ay kestiler ay bug attılar ay kasamadım,ben savaşırım savaşı orda bırakırım, bu kullandığın cümleleri yaz bir yere 10 gün sonra tekrar oku, bak bakalım kendindeki ergenlik değişikliklerini fark et, daha fazla küçülmene ben göz yumamıyacağım artık, ne desemde boşsun, ,insanın alabilceği belli bir kapasite vardır, bir bardak kendinden fazla suyu alırmı ,sende boş kuruntular ile dolmuşsun kim ne dese e5 güzelleri gibi tebessüm eder geçersin ,hadi iyi forumlar , son postumdur, yaz çiz karala pist sende:l04:
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)