BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

MahbesTurk VS HayMaNaLiii

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ugur0606
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 45
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Lan HayManali 2 yıl öncede aynıydın yine aynı boksun seni sürgünde kestiğim vakitlerde yan cara geçip ana avrat düz giden velet yine sendin burdaki hiç kimsenin iftira attıgını düşünmüyorum ben veletin tekisin cünkü her tür pis işini toto korkusundan yan carlarndan yaptıgını herkes biliyor

Ha bu arada ws ye gelicek olursak mahbesin 2 kereden fazla vurmadıgını görüyoruz Metin2 nin M sinden anlayan adam burda mahbesin %10 luk güç kullandıgını anlardı bu HayManAlii veletide kendini övüyor ws öyle olmaz istersen gel birde benmle atta görüselim tekrar (Bu arada geçen senelerdeki gibi ağlıcaksan atmayalım HayMannn ) :D

:D

Son düzenleme:
Playyboz küfür diyosun varmı güzelim kanıtın vs. diyosun benim suramdan tl ile item alıptamı beni kesiceksin :) mahbesturk 2. vs.dede ortada atmama gerek yok gene kestim tüm skilleri oturdu habersiz başlamasına ragmen gelelim sana çok vs. istiyosan öttür beni ugur diyosan indireyim oyunu geleyim karşına ?

Oyunu mu indireceksin ??? Güldürme beni HAYMAN zaten hergün oyundasın 1 kez cevap verdiğini görmedim .Kanıt istiyorsan bütün herkes senin ne bok oldugunu biliyor. Çağırırdın sürgün içine gelirdik 2 skilde yatardın . Yok tel ver arayımda sövim içim rahatlasın yok söyle yok böyle ağlardın bana inan tek eğlence sendin bnm için .Sonra hırs alamayınca geçip yan cara sövdüğünü herkes biliyor . Yaşın 17 olabilir ama AKIL YASIN 4.5 KIÇINSA ATAR 3.5 bu lafımıda unutma playboyzdan gelsin :D

:) Oyunu zaten dün itibari ile bırakıp sildim bana boş iftira atmayı bırak demicem tek eglenceniz o gücün yetmiyosa lekele karala iftira at sonra ego'nu tatmin et o böyle item dizdi o şöyle böyle yaptı yoksa ben onu keserim vs. :D ha şunuda diyim ölü bir serverde tl ile item alan tek enayi sensin :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri