Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Biri Yusuf ' cuk mu dedi 
Sözlerim tahrik niteliğinde değildi vs atalımda bu kendine duyduğu özgüven (!) dolu mu boş mu ona bakmak için teşvik etmeye çalışıyordum.Son teklifimde artık kabul eder derken laflarının arkasında biraz durur diye düşünüyordum
Polemik Değil Karekter Analizi.

Sözlerim tahrik niteliğinde değildi vs atalımda bu kendine duyduğu özgüven (!) dolu mu boş mu ona bakmak için teşvik etmeye çalışıyordum.Son teklifimde artık kabul eder derken laflarının arkasında biraz durur diye düşünüyordum

Polemik Değil Karekter Analizi.

Bide bana gel vs. diyor
Çapı ney ki bunun
Gitsin mavide köyde tonla yeni başlayan adam var onlarla atsın vs. 
Çapı ney ki bunun
Gitsin mavide köyde tonla yeni başlayan adam var onlarla atsın vs. 
Son düzenleme:
Paylastıgın için sağol koç belli olms işte ağlayanlar ağlamayanlar zorunuza gitti heralde korkusundan hayman sana attı topu
tabi veletler tek basına takılamaz İkiz dingiller olmussunuz hayırlı olsun haymanı 50 kere kestiğimi kendiside biliyor yukardada yazdım zaten ama korkusundan baska taraflara çekiyor belli oluyr zaten 2 gram beyni olan anlar
tabi haymanla pulurlu hariç tabi 
tabi veletler tek basına takılamaz İkiz dingiller olmussunuz hayırlı olsun haymanı 50 kere kestiğimi kendiside biliyor yukardada yazdım zaten ama korkusundan baska taraflara çekiyor belli oluyr zaten 2 gram beyni olan anlar
tabi haymanla pulurlu hariç tabi 
Oyunu zaten dün itibari ile bırakıp sildim bana boş iftira atmayı bırak demicem tek eglenceniz o gücün yetmiyosa lekele karala iftira at sonra ego'nu tatmin et o böyle item dizdi o şöyle böyle yaptı yoksa ben onu keserim vs.
ha şunuda diyim ölü bir serverde tl ile item alan tek enayi sensin
![]()
Güldürme la beni kim tl ile item almıs kendi kutsalımı sattım 1 kutsal 50 tl ye . suanda 3 katı item alabilrm senin gibi milletin pesinden kosmuyorm satmak için velet
Alıcılarda sağolsun kendiler buluyor beni tabi senin gibi çakal olmadıgım için hallediyorz 2 dkda takası milletin o suranın sen oldgnda haberi olsunda maksat paralarına zarar gelmesin
Üstelik ben senin item dizmenle ilgili 1 laf bile sölemedim (tabi yarası olan gocunur çalmısınki söylüyorsun ) yormlardada okuyabilirsn koc .

Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)