Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

AKREEP'in VS Anlayışı ~

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eLr0nd123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ben Buraya Akreeple Ilgılı Konu Açtım Yok Su Ne Dedı Bu Ne Dedi Degil.O Dedıgın Seylerı Ogun Bana Pmdende Dedın Sımdı Nıye Inkar Edıorsun Konuyu Neden Oraya Cekıorsun Anlamıs Degılım Sız Sıkıntınz Buyuk Ben Cozemem

Sen doğru düzgün konu aç tebrik edip geçelim varsayımlar üzerine konu açıp bide olumlu cevapmı bekliyorsun ?.
Ben sana o gün dedim o itemler ne ile yapıldı diye çarı aldığın kişiye sor dediğim şeyi sana ayrıntısı ile anlatsın.
Bizim sıkıntımız yok doğru şekilde aç konuyu doğru şekilde koy videonu bizde eyw diyelim.
Vs videosu dedin dava zaten başından çekilir yarısından almaya başlamışın vs attık pot bastı diye millete yediricen.Bidahaki alıcan videoda tekin birey seç ve başla veya başlıyorum ibaresinide çekerek koy videonu.Boş işlerle uğraşıp kendi kendini tasaya sokma.

Ayriyetten renkten renge giriyosun RousseKilleR. :D

Dipnot:Kullanman gereken doğru renk yukarda oyun nickinde görüldüğü gibidir.Bir dahaki sefere o renkte mesajlarını yazman dileğimle. :l03:

Sen doğru düzgün konu aç tebrik edip geçelim varsayımlar üzerine konu açıp bide olumlu cevapmı bekliyorsun ?.
Ben sana o gün dedim o itemler ne ile yapıldı diye çarı aldığın kişiye sor dediğim şeyi sana ayrıntısı ile anlatsın.
Bizim sıkıntımız yok doğru şekilde aç konuyu doğru şekilde koy videonu bizde eyw diyelim.
Vs videosu dedin dava zaten başından çekilir yarısından almaya başlamışın vs attık pot bastı diye millete yediricen.Bidahaki alıcan videoda tekin birey seç ve başla veya başlıyorum ibaresinide çekerek koy videonu.Boş işlerle uğraşıp kendi kendini tasaya sokma.

Dipnot:Kullanman gereken doğru renk yukarda oyun nickinde görüldüğü gibidir.Bir dahaki sefere o renkte mesajlarını yazman dileğimle. :l03:

Soner dogru dedin Anlamiyorum su ws delilerini Rouse ne derde desin bosver Ws atmis pot basmis konulari yatinca yediremiyorlar

3D gözlüklerinizi takıp izleyin :D

Videonun Kralını ben Yaparım , Koyunuzu Ben Basarım , Seni Her alanda Her Turlu Sekılden Sekıle Sokarım Meraklanma Ben Oyle Saman Savlar Varken 3 Kere Kesıp Aldıgbın Vıdeolara Benzemem bakalım kac dk surucek koydugum vıdyo meraklanma sen 19kları gormek ıstersen sabır et az.Sen once Benım VS teklıfımı kabul et

Son düzenleme:

yeter Ulan BURASI AGLAMA DUVARI DEGIL BENIMDE SINIRIM VAR SANANE NE KOYDUYSAM ISTEDIGIIM KONUYU ACARIM SANAMI HESAB VERICEM SIZ KIM OLUYORSUNZ . DUN GOZUNUN ONUNDE AKREPE 10KERE VS TEKLIF EETIM SONUC NE LAF DEGISTIOR ONLARI NEDEN YAZMIORSUN BURDA Bos Konusmayın Icraat gosterın Sanada Ozel Vıdeo Hazırlıorm Meraklanma Ogretıcem sıze

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri