kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

AKREEP'in VS Anlayışı ~

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eLr0nd123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

AKREEP ' i Tanıyan Tanır Zaten Sana Her Alanda Her Türlü Koyar Boşuna Sıkıntı Yapıpta Boşa Zaman Harcama Bence.

Sen ne Bılıorsun Benım Nasıl Ne Sekıl Yaptıgımı Cok Delıkanlısınızya Savunun Arkadaşını Bıraz Insan Olun Ozunuz Olun Ben Bu Vıdeoyu Gene Koymazdım Sagda Solda Yerden Yere Wurdum Felan laflar Olmus Kım Kımı Yerden Yere Vuruyor Acaba Merak ettım

Para ile çar alıp gereksiz konular açıp reklam yapma kendini :l03::l03: Emeğinle item yap , Hazır çarla herkez bir yere gelir önemli olan emek.​

yeter Ulan BURASI AGLAMA DUVARI DEGIL BENIMDE SINIRIM VAR SANANE NE KOYDUYSAM ISTEDIGIIM KONUYU ACARIM SANAMI HESAB VERICEM SIZ KIM OLUYORSUNZ . DUN GOZUNUN ONUNDE AKREPE 10KERE VS TEKLIF EETIM SONUC NE LAF DEGISTIOR ONLARI NEDEN YAZMIORSUN BURDA Bos Konusmayın Icraat gosterın Sanada Ozel Vıdeo Hazırlıorm Meraklanma Ogretıcem sıze

Bende sana ondan bahsediyorum işte RousseKilleR burası ağlama duvarı değil.Belirtmek isterim ağlama duvarı Filistin'de bir zahmet gidip orda ağla.:D
Senin zınırım dediğin şey benim başlangıç noktam olur anca.İstediğim şekilde istediğim yorumu yaparız seni geriyor ise o senin düşünüceğin iş.
Vs atmak herkesin anlayışı değildir genç insan,vs atmak istese idi gerekli ekipmanıda sağlardık zaten sen çok düşünme öyle şeyleri.
Bana özel video hazırlaman beni önemsediğini gösterir ne mutlu bana,şahsım adına bilgisayarımda 1mb yer teşkil edicek kadar ederin olmadığı için sana değil video fotoğraf bile almam.:l03:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri