- Konular
- 763
- Online süresi
- 7h 10m
- Reaksiyon Skoru
- 277
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 275
- MmoLira
- 1,092
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Dansöz Gibi Kıvırmayı Bırak Bıraz Ozun Ol.
Vs'ye Basldık Once Potlu Attık Olmadı. Ondan Sonra Potsuz Dedım Tamam dedın Vsde Pot Bastın Benım Ne Bastıgımın Onemı Yok Bahane Uydurcak Bırı Varsa Oda Benım Mesala Levelın Benden Yuksek Benım Icın Onemlı Degıl Senınle Heryerde Her Sekılde vs Atarız Ayıktın ?
Level değil içindeki item önemli
bide ergen gibi ayıktın filan
emekle mi yaptın hayır konusma 
- Konular
- 59
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Level değil içindeki item önemlibide ergen gibi ayıktın filan
emekle mi yaptın hayır konusma
![]()
Sen ne Bılıorsun Benım Nasıl Ne Sekıl Yaptıgımı Cok Delıkanlısınızya Savunun Arkadaşını Bıraz Insan Olun Ozunuz Olun Ben Bu Vıdeoyu Gene Koymazdım Sagda Solda Yerden Yere Wurdum Felan laflar Olmus Kım Kımı Yerden Yere Vuruyor Acaba Merak ettım
- Konular
- 118
- Online süresi
- 9h 37m
- Reaksiyon Skoru
- 64
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 151
- MmoLira
- 377
- DevLira
- 0
Kardeşim k.b ama muratın wsde çiftel takmadığı açıkca belli çünkü ful 30 sav ve 7 efsun düşünülürse bu kadar vurman imkansız oluyor. Ws dedinmi acaba orada merak ediyorum muratın çevresi biziz hiç bize demedi rousekilleri kesiyom işte v.s v.s demedi sen herşeye kulak verirsen ... oo yani diyom
Ha bide diyon onun itemimi var itemi yoksa bile ('ki var) onun adamlığı yetiyor ya senin acaba ??
Ha bide diyon onun itemimi var itemi yoksa bile ('ki var) onun adamlığı yetiyor ya senin acaba ??- Katılım
- 7 Ara 2010
- Konular
- 59
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Kardeşim k.b ama muratın wsde çiftel takmadığı açıkca belli çünkü ful 30 sav ve 7 efsun düşünülürse bu kadar vurman imkansız oluyor. Ws dedinmi acaba orada merak ediyorum muratın çevresi biziz hiç bize demedi rousekilleri kesiyom işte v.s v.s demedi sen herşeye kulak verirsen ... oo yani diyomHa bide diyon onun itemimi var itemi yoksa bile ('ki var) onun adamlığı yetiyor ya senin acaba ??
Sizde Anlama Kıtlıgımı var Yoksa istediğiniz gibimi davranıyorsunuz bana söylediği şey ac videoyu baslıyorum neyse pot bastı hadı onlarıda es geçtim ertesi gün ismini vermicem biri dün akrep seni yerden yere vurmuş şöyle kesmiş böyle kesmiş diyince bende videoyu buraya koydum koymamı ısteyen AKREEP'di Zaten
Benim Anlamadıgım Olay Size neden Bu Kadar Battı Onu Cözmüş Değilim.