BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

theonestar DOLANIDIRICIDIR

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan batudess1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 465

batudess1

Level 6
TM Üye
Konular
91
Reaksiyon Skoru
59
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 1 Gün
Başarım Puanı
107
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Asenada item verene marsda item vericeğini söylüyor ama yaln sakın denemeyin dolandırdı beni o şekilde oyundaki adı C0RPUS

Bu herife hala inananlar kaldı mı ya ? Bizede arkadaş ayağına yatıp itemleri aldı kaçtı.Oyunda ticeret filan yapmayın bu adamla.Adam bile değil ama neyse.

daha önceden bilseydim keşke :S neyse allah katında bulcak cezasını annesiz köpek

Bu herife hala inananlar kaldı mı ya ? Bizede arkadaş ayağına yatıp itemleri aldı kaçtı.Oyunda ticeret filan yapmayın bu adamla.Adam bile değil ama neyse.
:) olm ne adamsınız ya :D yaptıgınız haltlardan kimsenin haberi yok herkez bana güvenir ve bende güvenirim warsa bi kanıtı koysun ortaya ben şahsen ss lerimi aldım ticaret şeklinin nasıl olacagını belirttim ve kabul etti arkadaş sonradan tic bitti ve bana marsda item warmı sende dedi bende war dedım kardeş bana köntör ile satarmısın dedi bende hayır dedım ve bunu kendine yediremeyip hayal dünyasına kapıldı olay bundan ibarettir bu adamı kaale bile almanız yersiz :) ii forumlar kq

milletin Derdi Biz olmuşuz demekki zamanında çok koymuşuz

:) olm ne adamsınız ya :D yaptıgınız haltlardan kimsenin haberi yok herkez bana güvenir ve bende güvenirim warsa bi kanıtı koysun ortaya ben şahsen ss lerimi aldım ticaret şeklinin nasıl olacagını belirttim ve kabul etti arkadaş sonradan tic bitti ve bana marsda item warmı sende dedi bende war dedım kardeş bana köntör ile satarmısın dedi bende hayır dedım ve bunu kendine yediremeyip hayal dünyasına kapıldı olay bundan ibarettir bu adamı kaale bile almanız yersiz :) ii forumlar kq

milletin Derdi Biz olmuşuz demekki zamanında çok koymuşuz

Tugayın itemleride mi öyle aldın :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri