- Konular
- 91
- Reaksiyon Skoru
- 59
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl
- Başarım Puanı
- 107
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Asenada item verene marsda item vericeğini söylüyor ama yaln sakın denemeyin dolandırdı beni o şekilde oyundaki adı C0RPUS
- Konular
- 38
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 8 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bu herife hala inananlar kaldı mı ya ? Bizede arkadaş ayağına yatıp itemleri aldı kaçtı.Oyunda ticeret filan yapmayın bu adamla.Adam bile değil ama neyse.
- Konular
- 91
- Reaksiyon Skoru
- 59
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl
- Başarım Puanı
- 107
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
daha önceden bilseydim keşke :S neyse allah katında bulcak cezasını annesiz köpek
- Konular
- 99
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 107
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
Bu herife hala inananlar kaldı mı ya ? Bizede arkadaş ayağına yatıp itemleri aldı kaçtı.Oyunda ticeret filan yapmayın bu adamla.Adam bile değil ama neyse.
olm ne adamsınız ya
yaptıgınız haltlardan kimsenin haberi yok herkez bana güvenir ve bende güvenirim warsa bi kanıtı koysun ortaya ben şahsen ss lerimi aldım ticaret şeklinin nasıl olacagını belirttim ve kabul etti arkadaş sonradan tic bitti ve bana marsda item warmı sende dedi bende war dedım kardeş bana köntör ile satarmısın dedi bende hayır dedım ve bunu kendine yediremeyip hayal dünyasına kapıldı olay bundan ibarettir bu adamı kaale bile almanız yersiz
ii forumlar kq milletin Derdi Biz olmuşuz demekki zamanında çok koymuşuz
- Konular
- 38
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 8 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
olm ne adamsınız ya
yaptıgınız haltlardan kimsenin haberi yok herkez bana güvenir ve bende güvenirim warsa bi kanıtı koysun ortaya ben şahsen ss lerimi aldım ticaret şeklinin nasıl olacagını belirttim ve kabul etti arkadaş sonradan tic bitti ve bana marsda item warmı sende dedi bende war dedım kardeş bana köntör ile satarmısın dedi bende hayır dedım ve bunu kendine yediremeyip hayal dünyasına kapıldı olay bundan ibarettir bu adamı kaale bile almanız yersiz
ii forumlar kq
milletin Derdi Biz olmuşuz demekki zamanında çok koymuşuz
Tugayın itemleride mi öyle aldın

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)