HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
K.bakmayın soru cevaba baktım bir kaç yöneticiye söyledim ilgilenmedi bende buraya açtım.
forumdaki üyelerde imzada taransparan resim var bende .png formatında atıyorum fakat taransoaran olumyor bilgi verebilecek olan konu kilitlenirse ö.m atsın
tşekürler..
forumdaki üyelerde imzada taransparan resim var bende .png formatında atıyorum fakat taransoaran olumyor bilgi verebilecek olan konu kilitlenirse ö.m atsın

tşekürler..
Transparan resimlerin boyutu büyüktür.O yüzden büyük boyutlu resimleri imzanıza koyarsanız, transparansa transparanlığı gider.Görüntüsü güzelse kötüleşir.İmzanıza dilediğiniz orjinal haldeki bir resmi koymak istiyorsanız, yönetimde olmalsıınız veya VİP Üye olmalısınız.
Transparan resimlerin boyutu büyüktür.O yüzden büyük boyutlu resimleri imzanıza koyarsanız, transparansa transparanlığı gider.Görüntüsü güzelse kötüleşir.İmzanıza dilediğiniz orjinal haldeki bir resmi koymak istiyorsanız, yönetimde olmalsıınız veya VİP Üye olmalısınız.
teşekürler..
resmi ver ben transparan yapam![]()
Bir kaç şirkette professionel grafiker olarak çalıştım.taransparan yapmayı bilmiyor değilim.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)