Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Rüzgar mı Bayrak mı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kajdani
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

bizim msn destegimiz yoktur. bay ergen. firma karalarken dikkat et :)

Ben destek istemedim zaten satış için konuştum, artı adam soruyor nasıl bilirsiniz, diyor. Herkes istediğini söylemekte özgürdür, yinede çok konuşursan sohbet günlüklerimden kaç dakika aralıklarla kısa cevaplar verdiğini gösterebilirim. Son olarak, senin ergen oldugun büyük bir gerçek hiç bir olgun firma görevlisi firmasına eleştiri alınca hakaret etmez. :)

Son düzenleme:
Ben destek istemedim zaten satış için konuştum, artı adam soruyor nasıl bilirsiniz, diyor. Herkes istediğini söylemekte özgürdür, yinede çok konuşursan sohbet günlüklerimden kaç dakika aralıklarla kısa cevaplar verdiğini gösterebilirim. Son olarak, senin ergen oldugun büyük bir gerçek hiç bir olgun firma görevlisi firmasına eleştiri alınca hakaret etmez. :)

Nasıl bilirsiniz konusunu tartışmaya çevirmeyin, her türlü eleştiriye açığız bana ulaşırsanız.

evet msn destegimizi olmadıgı için msn bakmıyoruz. msn windows vps de açık oluyor genellikle bu yüzden görmüyoruz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri