Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Rüzgar mı Bayrak mı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kajdani
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Oyun Icı Destek Almak Isteyen bır kullanıcı gıdecek Populer Olmayan Gundemde Olmayan Ama Eskıden berı var Olan fırmalardan Alacak . 30 TLye Adamları Kolenız Yapamazsınız .

Neferoyun ıle Calıstım : Tam 1 Yıl %100 Oyun ıcı + Tıcket Destegı

Ruzgar Teknolojı Ile Calıstım : Mantıklı Sorulara Her Zaman Cevap Var Sen Gıdıpde Adama Npc Eklemedım Al ID Sıfre Gırde Yap Dersen O tıcketı Kapatır .

BayrakTeknolojı : Genc Kesım Acmıs Bıle Olsa Gayet Basarılılar . Tutupda 2 3 Kısının Sabırsızlıgından Dolayı Actıgı Konu Yuzunden kımseyı Karalamaya Hakkınız Yok .

Acılan Konular Hep Gecmıste Kalıyor Demekkı Sunucularını Alıyorlar . Bos Muhabbet Yapıpda Adamların Ekmegıyle Oynamayın . Kendınızıde Bu Kısılerın Patronu Sanmayın .

Pavyonda Degılsınız Parasını verınce herseyı elde edemezsınız

Oyun Icı Destek Almak Isteyen bır kullanıcı gıdecek Populer Olmayan Gundemde Olmayan Ama Eskıden berı var Olan fırmalardan Alacak . 30 TLye Adamları Kolenız Yapamazsınız .

Neferoyun ıle Calıstım : Tam 1 Yıl %100 Oyun ıcı + Tıcket Destegı

Ruzgar Teknolojı Ile Calıstım : Mantıklı Sorulara Her Zaman Cevap Var Sen Gıdıpde Adama Npc Eklemedım Al ID Sıfre Gırde Yap Dersen O tıcketı Kapatır .

BayrakTeknolojı : Genc Kesım Acmıs Bıle Olsa Gayet Basarılılar . Tutupda 2 3 Kısının Sabırsızlıgından Dolayı Actıgı Konu Yuzunden kımseyı Karalamaya Hakkınız Yok .

Acılan Konular Hep Gecmıste Kalıyor Demekkı Sunucularını Alıyorlar . Bos Muhabbet Yapıpda Adamların Ekmegıyle Oynamayın . Kendınızıde Bu Kısılerın Patronu Sanmayın .

Pavyonda Degılsınız Parasını verınce herseyı elde edemezsınız

Sen bu firma ile ne sıkıntı yaşadığımı nerden biliyorsun?ben sunucuyu almadım ki npc de sıkıntım olsun.Bu arada ticketlara neden geç kaldı diyorum yanıt bile yok.o adamlara 3 TL yada 300 TL farketmez para ödüyorsun.Hizmeti vermek zorunda.Hizmeti vermez ise yasal yollar ile gereken yapılır.Çoğu yer paranın iadesini söz konusu bile etmez.Bizlerde sesimizi çıkartmayız.Fakat yasal mevzuatta derki,hizmet yada taşınabilir ürün elinize geçmediği takdirde firma parayı ödemek zorundadır.Yani boş muhabbet yapmak istesem burda olmam.İnsanlarda adam gibi işlerini yapsın ekmeğine dokunmayalım.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri