HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ben rüzgarla daha şimdiden sorunla başladım.4 gün önce para yatırdımçHala sunucum ortada yok ve her sorduğumda bu gece diye yanıt alıyorum.
Tabiki de bayrak teknoloji.
Filesleri değişti . Ve de oyun içi destekte weriyorlar. Brrkay ve Batuhan ikilisi bu isi gayet guzel yapıyor.
Ruzgar ise hem gec teslim ediyor hem de sunucuyu aldıktan sonra ne halin warsa gor diyor fakat bayrak öyle değil...
Filesleri değişti . Ve de oyun içi destekte weriyorlar. Brrkay ve Batuhan ikilisi bu isi gayet guzel yapıyor.
Ruzgar ise hem gec teslim ediyor hem de sunucuyu aldıktan sonra ne halin warsa gor diyor fakat bayrak öyle değil...
Bayrakteknoloji'nin desteği çok kötüymüş, çalışmadım ama duyduklarım bunlar adamlarla msn'den konuştum yazdığım şeye 2 saat sonra cevap atıyorlar..
Rüzgar Teknoloji dersen kesintisiz, lagsız bir hizmet alırsın fakat onlardanda oyun içi destek alamazsınız.Ben sana Akıllı Bilişim'in eski elemanlarının kurduğu Hazer Soft'u öneririm.
bizim msn destegimiz yoktur. bay ergen. firma karalarken dikkat et

Bayrağa asla BULAŞMA !
Benim yaşadıgım sorunları SİKAYETLER bölumunde bulabılirsin.
2009 Files veriyolar.
Admin panel ÇALISMIYOR
Market PANEL CALISMIYOR
Destek panel CALISMIYOR
İLGİLENMİYORLAR !
Hertürlü RÜZGAR samet bey iyidir.
montaj ss leri elimde duruyor çok fazla konuşmayın isterseniz sizin konunuza gerekli kanıtları koyduk ve yönetici tarafından onaylandı

ek olarak aşarıdaki konudan bakabilirsiniz
http://www.turkmmo.com/nasil-bilirsiniz/1770052-bayrakteknoloji-nasil-bilirsiniz.html
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)