- Konular
- 26
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Rüzgar Bilişimmi Yoksa Bayrak Teknoloji mi Hangi si Daha İyi
Hangisi daya iyi ilgileniyor hangisi daha erken teslim ediyor
yani kısacası en zevklisi ve en iyisi hangisi fiyatlar aynı 2gb alcamda.
Hangisi daya iyi ilgileniyor hangisi daha erken teslim ediyor
yani kısacası en zevklisi ve en iyisi hangisi fiyatlar aynı 2gb alcamda.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Tabikide rüzgardan yaram ne olacak.Adamlar 5 gündür sinirlerimi tavan yaptılar.Daha ne yarası olacak.
Ben rüzgarla daha şimdiden sorunla başladım.4 gün önce para yatırdımçHala sunucum ortada yok ve her sorduğumda bu gece diye yanıt alıyorum.
Sen bu firma ile ne sıkıntı yaşadığımı nerden biliyorsun?ben sunucuyu almadım ki npc de sıkıntım olsun.Bu arada ticketlara neden geç kaldı diyorum yanıt bile yok.o adamlara 3 TL yada 300 TL farketmez para ödüyorsun.Hizmeti vermek zorunda.Hizmeti vermez ise yasal yollar ile gereken yapılır.Çoğu yer paranın iadesini söz konusu bile etmez.Bizlerde sesimizi çıkartmayız.Fakat yasal mevzuatta derki,hizmet yada taşınabilir ürün elinize geçmediği takdirde firma parayı ödemek zorundadır.Yani boş muhabbet yapmak istesem burda olmam.İnsanlarda adam gibi işlerini yapsın ekmeğine dokunmayalım.
Sizin Öğeyi görmek için üye olmalısınız. buraya bakmanızı öneriyorum. O kadar yazıp çizmişsiniz karalamışsınız ama bu kadar postun içerisinde bir mail adresiniz yada üye ad soyadınız yok.
Ayrıyeten konuyla ilgili:
Bayrak teknoloji de işini iyi yapan bir firma olarak görüyorum. İşine sadık, sebaat eden, genç girişimci arkadaşlarımıza bu piyasada ihtiyaç var.
Tabiki de bayrak teknoloji.
Filesleri değişti . Ve de oyun içi destekte weriyorlar. Brrkay ve Batuhan ikilisi bu isi gayet guzel yapıyor.
Ruzgar ise hem gec teslim ediyor hem de sunucuyu aldıktan sonra ne halin warsa gor diyor fakat bayrak öyle değil...
Bayrak Teknoloji.!
Karalayanlara İnanmaya Bayrak Teknoloji Gayet İyi Bir Firmadır.
Bayrak
- Konular
- 123
- Reaksiyon Skoru
- 68
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 5 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- -4
- DevLira
- 0
BayrakTeknoloji Ergenlerin kurduğu bi firma ve pek önermem.
RuzgarTeknoloji ise olgun, ne söylediğini bilen bi hocamızın firmasıdır. kendisi kaliteli insanlardan, ve güvenilirdir. biraz teslimat uzun sürebilir örnek 1-2 gün ama belki 1-2 saat bu şans. herkez çalışıyor. tek siz müşterisi olmayacaksınız ama aldığınızda memnun kalacaksınız. kesinlikle RuzgarTeknoloji!
RuzgarTeknoloji ise olgun, ne söylediğini bilen bi hocamızın firmasıdır. kendisi kaliteli insanlardan, ve güvenilirdir. biraz teslimat uzun sürebilir örnek 1-2 gün ama belki 1-2 saat bu şans. herkez çalışıyor. tek siz müşterisi olmayacaksınız ama aldığınızda memnun kalacaksınız. kesinlikle RuzgarTeknoloji!
- Konular
- 18
- Online süresi
- 2h 40m
- Reaksiyon Skoru
- 23
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 98
- MmoLira
- 94
- DevLira
- 0
bayrakteknoloji ergenlerin kurduğu bi firma ve pek önermem.
Ruzgarteknoloji ise olgun, ne söylediğini bilen bi hocamızın firmasıdır. Kendisi kaliteli insanlardan, ve güvenilirdir. Biraz teslimat uzun sürebilir örnek 1-2 gün ama belki 1-2 saat bu şans. Herkez çalışıyor. Tek siz müşterisi olmayacaksınız ama aldığınızda memnun kalacaksınız. Kesinlikle ruzgarteknoloji!
+1.
- Konular
- 157
- Reaksiyon Skoru
- 56
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 122
- MmoLira
- 44
- DevLira
- 0
Bayrağa asla BULAŞMA !
Benim yaşadıgım sorunları SİKAYETLER bölumunde bulabılirsin.
2009 Files veriyolar.
Admin panel ÇALISMIYOR
Market PANEL CALISMIYOR
Destek panel CALISMIYOR
İLGİLENMİYORLAR !
Hertürlü RÜZGAR samet bey iyidir.
Benim yaşadıgım sorunları SİKAYETLER bölumunde bulabılirsin.
2009 Files veriyolar.
Admin panel ÇALISMIYOR
Market PANEL CALISMIYOR
Destek panel CALISMIYOR
İLGİLENMİYORLAR !
Hertürlü RÜZGAR samet bey iyidir.
- Konular
- 48
- Reaksiyon Skoru
- 30
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 8 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- -50
- DevLira
- 0
Bayrakteknoloji'nin desteği çok kötüymüş, çalışmadım ama duyduklarım bunlar adamlarla msn'den konuştum yazdığım şeye 2 saat sonra cevap atıyorlar..
Rüzgar Teknoloji dersen kesintisiz, lagsız bir hizmet alırsın fakat onlardanda oyun içi destek alamazsınız.Ben sana Akıllı Bilişim'in eski elemanlarının kurduğu Hazer Soft'u öneririm.
Rüzgar Teknoloji dersen kesintisiz, lagsız bir hizmet alırsın fakat onlardanda oyun içi destek alamazsınız.Ben sana Akıllı Bilişim'in eski elemanlarının kurduğu Hazer Soft'u öneririm.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)