Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Ceza Yiyene Kadar Hileye Devammm 

Ya kardeşim polis molis ne saçma birşey ya polislerin hiç işi yok bunlarlamı ilgilenecek 18 yaştan küçükler demişsin ne saçma birşey +18 biri açsıno zaman hile polis dava felan yok siz herşeyi yanlış anlıyosunuz
Ceza sisteminde
OYUN
TEKNOLOJİSİNE
MÜDAHELE(HİLE)
30 Gün
Uzaklaştırma
(%50GP+Altın Düşümü)
60 Gün
Uzaklaştırma
(%75GP+Altın Düşümü)
SÜRESİZ
UZAKLAŞTIRMA
Ceza sisteminde
OYUN
TEKNOLOJİSİNE
MÜDAHELE(HİLE)
30 Gün
Uzaklaştırma
(%50GP+Altın Düşümü)
60 Gün
Uzaklaştırma
(%75GP+Altın Düşümü)
SÜRESİZ
UZAKLAŞTIRMA
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
arkadasım ben var demıyorum kı 1 2 ay ıcın de gerceklesır yazmısım ama yınede yorumun ıcın sağ olya kardeşim polis molis ne saçma birşey ya polislerin hiç işi yok bunlarlamı ilgilenecek 18 yaştan küçükler demişsin ne saçma birşey +18 biri açsıno zaman hile polis dava felan yok siz herşeyi yanlış anlıyosunuz
ceza sisteminde
oyun
teknolojisine
müdahele(hile)
30 gün
uzaklaştırma
(%50gp+altın düşümü)
60 gün
uzaklaştırma
(%75gp+altın düşümü)
süresiz
uzaklaştırma
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
[ı]arkadaşım, wolfteamda o kadar karekter varken o kadar güçlü karekter yapan varken biz neden hile kullanmıyalım ? Tamam bende karşııym uçma hilesine felan ama entvanter hilesi şart. çok zengin bi aileden gelmeyen yada okuyan adamlar oyundan tad alamıycakmı ? Saçmalık[/ı]
[ı]edit: E polis gelir diyosan, ya polis benden bi zopa yer yada ben polisden[/ı]
bende envanter hilesi kullanmak ısterım doğru dıyorsun ama forumda yaygın olan bırse sanırım sız benı anlamadınız ben bu ıslem 1 2 ay ıcınde gerceklesır dıyorum napalım envanter hackı gec ucma felan kullancaz artık hatta onlada kapatılır ben sımdı polıs gelır demıyorum kı 1 2 ay sonra
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)