Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Hikaye Ekle

| Yigithang | Envanter Hack Uyarı | Yigithang |

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yigithang
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 46
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya kardeşim polis molis ne saçma birşey ya polislerin hiç işi yok bunlarlamı ilgilenecek 18 yaştan küçükler demişsin ne saçma birşey +18 biri açsıno zaman hile polis dava felan yok siz herşeyi yanlış anlıyosunuz

Ceza sisteminde
OYUN
TEKNOLOJİSİNE
MÜDAHELE(HİLE)

30 Gün
Uzaklaştırma
(%50GP+Altın Düşümü)

60 Gün
Uzaklaştırma
(%75GP+Altın Düşümü)

SÜRESİZ
UZAKLAŞTIRMA

Son düzenleme:
ya kardeşim polis molis ne saçma birşey ya polislerin hiç işi yok bunlarlamı ilgilenecek 18 yaştan küçükler demişsin ne saçma birşey +18 biri açsıno zaman hile polis dava felan yok siz herşeyi yanlış anlıyosunuz

ceza sisteminde
oyun
teknolojisine
müdahele(hile)

30 gün
uzaklaştırma
(%50gp+altın düşümü)

60 gün
uzaklaştırma
(%75gp+altın düşümü)

süresiz
uzaklaştırma

arkadasım ben var demıyorum kı 1 2 ay ıcın de gerceklesır yazmısım ama yınede yorumun ıcın sağ ol

[ı]arkadaşım, wolfteamda o kadar karekter varken o kadar güçlü karekter yapan varken biz neden hile kullanmıyalım ? Tamam bende karşııym uçma hilesine felan ama entvanter hilesi şart. çok zengin bi aileden gelmeyen yada okuyan adamlar oyundan tad alamıycakmı ? Saçmalık[/ı]

[ı]edit: E polis gelir diyosan, ya polis benden bi zopa yer yada ben polisden[/ı]

bende envanter hilesi kullanmak ısterım doğru dıyorsun ama forumda yaygın olan bırse sanırım sız benı anlamadınız ben bu ıslem 1 2 ay ıcınde gerceklesır dıyorum napalım envanter hackı gec ucma felan kullancaz artık hatta onlada kapatılır ben sımdı polıs gelır demıyorum kı 1 2 ay sonra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri