Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Envanter HACK KULLANANLAR TEHLİKEDE ! KESİN OKU!
Kaynak : Bir ingiliz sitesinden buldum site kapanmış malesef :S
Arkadaşlar Wolfteam yeni başlattığı uygulamaya göre Envanter HACK kullananlara SINIRSIZ IP BAN açıcaktır bunun nedenlerini şöyle sıraladı.
1) Herkez oyuna para yatırmak yerine hile kullanıyor ve bizim çıkarımız olmuyor.
2) Bizde oyuna belirli bir para ödeyip para kazanıyoruz bu hileler yüzünden neredeyse kapanma durumuna geldik.
3)En Önemlisi!! : Yeni PACK ile gelen bir uygulamada OTO TAKİP denildiği bir dll bulunmaktadır, envanter hack kullananları OTOBAN uygulamasıyla yani FİX uygulamasıyla OTOMATİK banlanıyor.
3) a) OTOTAKİP uygulaması hile kullananların IPsini OTOMATİK BİR ŞEKİLDE buluyor, bulunca IP adresinden OTOMATİK EV ADRESİNİ buluyor.
BUNLARI ATLATSANIZ BİLE OYUNDA OG'LER 3 KATINA ÇIKARILDIĞI İÇİN KAÇIŞ YOK DİYORUM.
Not : Bunu eklemden duramayacağım mahkemeye vermek falan derken belirli kişileri yani sırf hile kullananlara birde rütbe asteğmen altı olanlara üstü olanlara açılmayacaktır.Buda mahkeyeme verilceklerin sayısını 117 kat düşürüyor (bunu uydurdum
) ama baya azaltıyor mahkemeye veriliceklerin sayısı 10 kişi falan oluyor.BU BİR UYARIDIR KÖTÜ YORUM YAPMAYIN!! SANAL DEDÖKTÖRLERLEDE BENCE UĞRAŞMAYIN!
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Artık envanter hack için uğraşmayın bence :/
Uyarı için teşekkürler. Sonunda hilesiz bir oyun oynama şansımı olacak.![]()
Aynen öyle ama bu uygulama sadece envanter hack için geçerli malesef :/
helall
bende hile çıkmasını istiorum ama inşallah bunuda atlatırız
sık sık bilgilendir bizi burdan musluk07![]()
Takipteyim Çıktıgı anda türkmmoya paylaşıcam...
Uyarı için teşekkürler. Sonunda hilesiz bir oyun oynama şansımı olacak.![]()
Aynen öyle ama bu uygulama sadece envanter hack için geçerli malesef :/
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)