Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
evet arkadaslar bazı arkadaslarımız ototakip gibi uygulamalar var diyor dogrudur vardır bakın adam gördüm envanter hack + aimbot vardı dün adamı ss cekicektim ama cekmeyi unuttum evet bazılarımız polis felan gelmiş bunlara inanmayan artık ne olsun doğrudur geliyo s4 league denilen oyunda git almanyada hack aç tazminat davası açıyolar single player oyunlarda istediğiniz hileyi kullanın ama online oyunlarda siz siz olun kullanmayın kullanırsanız zaten kim bilir polis gelcek ceza yazılcak hadi hiçbiri olmadı pc bozulcak her hilede virüs vardır indiren kişi bunu kabul ederek indirmeli ama unutmayın forumda çoğunlukla paylaşılan olay wolfteam envanter hack para cezası bu para cezası bizzat doğru olacak 1 2 ay içinde ototakip aramaya başlıyacak artık hile yapanlar bırakacak bazı hileciler ise devam edecek para cezasını yiyecekler sonra 18 yaş küçükleri hileden ceza alacaklar birde üstüne annesi kızar sonra olan olur bakın ben hile kullanımıyorum sadece bir kere uçma hack denedim bi kere uçtu yere çakıldı daha kullanmıyom ya hem ceza hem çar gidcek hem hile bağımlılık yapacak bizi pc ye bağlıcak elektrik internet faturası vb . siz böyle şeylerin olmasını istermisiniz ? tabi ki hayır ee istemiyorsanız forum kurallarına uyun wolfteam ı hacksiz adam gibi dürüst oynayın hem bu hile kullananlar diğer dünyada nasıl cevap verecekler ?? hayır veremeyecekler bende bir ara metin2 , s4 league de kullandım tazminat ı duyunca çıt bile çıkmadı 1 . hileyi 2. oyunu sildim dediklerimi dikkate alın hepiniz iyi insanlar olun Hadi [/SIZE]
Lütfen Oyunu Adam Gibi Oynayalım
Lütfen Oyunu Adam Gibi Oynayalım
bu konu önceden açılmıştı konu KİLİT PLS! HEMDE AYNI YAZILAR KOPYALA YAPIŞTIR YAPMIŞ KİLİT KİLİT KİLİT !!!
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)