- Konular
- 352
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 11h 46m
- Reaksiyon Skoru
- 51
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 169
- MmoLira
- 212
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
İyi günler turkmmo forum kullanıcılar. Şimdi size Wolfteam Türkiye Serverı'yla ilgili hilelerden bahsedeceğim.
Öncelikle arkadaşlar şunu unutmayın HER HİLEDE VİRÜS VARDIR !..... Bu her zaman hilenin çalışmasını sağlamaz. Keylogger veya trojan'da olmaz hayır.. Sadece sizin kişisel bilgilerinizi ve online hesap ad şifrelerinizi çaktırmadan ele geçirir. Yanlış anlamayın sizin facebook e mail twitter hesaplarınızı alıp kapatmaz . Bunları kendi lehine kullanır,sizin kimliğinizle yasal olmayan işler yapabilirler.....
Bunu haricinde en masum hack olarak gözüken (Lag Hack) bile bazı codder'lar tarafından virüs içerikli olabiliyor. Bana göre en mantıklısı oyunu olduğu gibi oynamak.
Ancak ille de hile sahibi olmak istiyorum diyorsanız. Size bir süperhack ve Envanter Hack tanıtacağım. Hilemerkezi.com sitesinde yayınlanıyor bu hileler. Ancak nakit parayla. Güvenilir ve virüssüz hack istiyorsanız kesenin ağızını açacaksınız değerli wolfteam severler.
Şimdi size alıntı yoluyla hileyi tanıtacağım.
Öncelikle SUPERHACK:
Güzel değilmi .. Bu da bombardman
Bir resim
Şimdi Sırada Envanter hack.
Bu da kurt hilelerimiz.
Evet küçük bir tanıtım oldu daha fazlası için
Edit
Ve arkadaşlar !!!!!!...... Hile kullanacaksanız parayla satın alın veya bilgisayarınızda virüs riskini alın ben karışamam size. Şu ünlü olan gamerzplanets'in hilelerindeki reklam virüsünü kapatınca geçmediğini biliyor muydunuz
.... .Size iyi oyunlar neyse 
DEĞERLİ MOD'LARIM BU KONU REKLAM AMAÇLI DEĞİLDİR. SADECE HİLE ALMAK İÇİN ARAYAN KULLANICILARA YOL GÖSTERİYORUM. TANITTIĞIM SİTEDE SADECE HACK SATIŞI OLDUĞUNDAN REKLAMDAN SAYMAMANIZI UMARIM. AMA OLUR DA SAYARSANIZ UYARINIZ ÜZERE KONUNUN O BÖLÜMLERİNİ ÇIKARABİLİRİM.
Öncelikle arkadaşlar şunu unutmayın HER HİLEDE VİRÜS VARDIR !..... Bu her zaman hilenin çalışmasını sağlamaz. Keylogger veya trojan'da olmaz hayır.. Sadece sizin kişisel bilgilerinizi ve online hesap ad şifrelerinizi çaktırmadan ele geçirir. Yanlış anlamayın sizin facebook e mail twitter hesaplarınızı alıp kapatmaz . Bunları kendi lehine kullanır,sizin kimliğinizle yasal olmayan işler yapabilirler.....
Bunu haricinde en masum hack olarak gözüken (Lag Hack) bile bazı codder'lar tarafından virüs içerikli olabiliyor. Bana göre en mantıklısı oyunu olduğu gibi oynamak.
Ancak ille de hile sahibi olmak istiyorum diyorsanız. Size bir süperhack ve Envanter Hack tanıtacağım. Hilemerkezi.com sitesinde yayınlanıyor bu hileler. Ancak nakit parayla. Güvenilir ve virüssüz hack istiyorsanız kesenin ağızını açacaksınız değerli wolfteam severler.
Şimdi size alıntı yoluyla hileyi tanıtacağım.
Öncelikle SUPERHACK:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Güzel değilmi .. Bu da bombardman
Bir resim
Şimdi Sırada Envanter hack.
Bu da kurt hilelerimiz.
Evet küçük bir tanıtım oldu daha fazlası için
Edit
Ve arkadaşlar !!!!!!...... Hile kullanacaksanız parayla satın alın veya bilgisayarınızda virüs riskini alın ben karışamam size. Şu ünlü olan gamerzplanets'in hilelerindeki reklam virüsünü kapatınca geçmediğini biliyor muydunuz
.... .Size iyi oyunlar neyse 
DEĞERLİ MOD'LARIM BU KONU REKLAM AMAÇLI DEĞİLDİR. SADECE HİLE ALMAK İÇİN ARAYAN KULLANICILARA YOL GÖSTERİYORUM. TANITTIĞIM SİTEDE SADECE HACK SATIŞI OLDUĞUNDAN REKLAMDAN SAYMAMANIZI UMARIM. AMA OLUR DA SAYARSANIZ UYARINIZ ÜZERE KONUNUN O BÖLÜMLERİNİ ÇIKARABİLİRİM.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Hilenin içinde envanter hackte var dimi
- Konular
- 352
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 11h 46m
- Reaksiyon Skoru
- 51
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 169
- MmoLira
- 212
- DevLira
- 0
Hilenin içinde envanter hackte var dimi
Var.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)