C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Wolfteam Hileler Hakkında Bilgi + Superhack Envanter hack Tanıtımları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SoulCalibur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

SoulCalibur

Level 6
TM Üye
Konular
352
Çözüm
1
Online süresi
11h 46m
Reaksiyon Skoru
51
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 4 Ay 8 Gün
Başarım Puanı
169
MmoLira
212
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

İyi günler turkmmo forum kullanıcılar. Şimdi size Wolfteam Türkiye Serverı'yla ilgili hilelerden bahsedeceğim.

Öncelikle arkadaşlar şunu unutmayın HER HİLEDE VİRÜS VARDIR !..... Bu her zaman hilenin çalışmasını sağlamaz. Keylogger veya trojan'da olmaz hayır.. Sadece sizin kişisel bilgilerinizi ve online hesap ad şifrelerinizi çaktırmadan ele geçirir. Yanlış anlamayın sizin facebook e mail twitter hesaplarınızı alıp kapatmaz . Bunları kendi lehine kullanır,sizin kimliğinizle yasal olmayan işler yapabilirler.....
Bunu haricinde en masum hack olarak gözüken (Lag Hack) bile bazı codder'lar tarafından virüs içerikli olabiliyor. Bana göre en mantıklısı oyunu olduğu gibi oynamak.

Ancak ille de hile sahibi olmak istiyorum diyorsanız. Size bir süperhack ve Envanter Hack tanıtacağım. Hilemerkezi.com sitesinde yayınlanıyor bu hileler. Ancak nakit parayla. Güvenilir ve virüssüz hack istiyorsanız kesenin ağızını açacaksınız değerli wolfteam severler.

Şimdi size alıntı yoluyla hileyi tanıtacağım.

Öncelikle SUPERHACK:

Güzel değilmi .. Bu da bombardman

Bir resim

Şimdi Sırada Envanter hack.

Bu da kurt hilelerimiz.

Evet küçük bir tanıtım oldu daha fazlası için
Edit

Ve arkadaşlar !!!!!!...... Hile kullanacaksanız parayla satın alın veya bilgisayarınızda virüs riskini alın ben karışamam size. Şu ünlü olan gamerzplanets'in hilelerindeki reklam virüsünü kapatınca geçmediğini biliyor muydunuz :) .... .Size iyi oyunlar neyse :D

DEĞERLİ MOD'LARIM BU KONU REKLAM AMAÇLI DEĞİLDİR. SADECE HİLE ALMAK İÇİN ARAYAN KULLANICILARA YOL GÖSTERİYORUM. TANITTIĞIM SİTEDE SADECE HACK SATIŞI OLDUĞUNDAN REKLAMDAN SAYMAMANIZI UMARIM. AMA OLUR DA SAYARSANIZ UYARINIZ ÜZERE KONUNUN O BÖLÜMLERİNİ ÇIKARABİLİRİM.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hilenin içinde envanter hackte var dimi

kasım ayındaki fixlenen hilenin videosu bu ve ayrıca başka forumun reklamını yapıyorsun bildirildin

3gk01.png

Son düzenleme:
Nerden indircez

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri