Karan2offical 1
Karan2offical
mavzermete 1
mavzermete
M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle

tecrübeli gm arıyoruum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mertoes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ad: Hüseyin
Soyad: [Anlatıqım Kişiye Veririm.]
Yaşadığı Şehir: İzmir
Tecrübe: %99
Online Olduğu Saat Araları: 10-12 Saat
Online Kaldığı Saat: 10-12 Saat Online Oluom Bazen 15 Fln..
Server İçin Geliştirme Fikirleri: User Çekmek Ve Herzaman Adaletli Ve Adil Davranırsak 1 Numara Olucaqımıza İnanıyorum..
Oyuncular İçin Yapabilceği Yeni Düşünceler: Herkese AdaletLi Davranırım..İtem LeveL Para Falan Vermem..
Neden Seni Seçelim: Tecrübeliyim,Drop Açmayı Biliyorum,Navicat Putty Filezilla'dan Falan Anlarım,İyi User Çekerim,Kodları Ezbere Biliyorum,TL Den Habersiz Bişi Yapmam,Event Yapmayı Biliyorum Ve Event Yapabiirim...

İLeTişim : turkmmo-kau@hotmail.com

Ad:Hasan
Tecrübe:Yüksek Seviyede(MineralMt2,AtatürkiyeMt2,RizeliMt2,DarkMt 2)Kodlarla İlgili Herhangi Bir Sıkıntım Yok.
Online Olduğu Saat Araları: 10.30 - 01.00
Online Kaldığı Saat: 14-15 Saat
Server İçin Geliştirme Fikirleri:

Serverin Eksikliklerini Varsa Onların Düzeltilmesi İçin Araştırma Yapabilirim.
Tanıtım,Ticket Paneli Gibi İşlerde Yardımcı Olurum.

Oyuncular İçin Yapabilceği Yeni Düşünceler:

Bazı Yeni Event Fikirlerim Var.Oyun Kurucusunun İzni Olursa Onları Hayata Geçirebilirim.
Sw İçin Yeni Çıkan Özellikleri Bulabilir ve Oyun Yöneticisiyle Paylaşabilirim.
Neden Seni Seçelim:
Gm Olmak İçin Gerekli Özellikleri Barındırdığımı Düşünüyorum.
İşlerimi Disiplinli ve Programlı Şekilde Yaparım.
Userlerle Aramızdaki Resmiyeti Asla Bozmam.
Ayrımcılık (İtem-Para-Level Verme) Kesinlikle Yapmam.
İşime Sadık Bir İnsanım.

Eğer Benimle İrtibata Geçmek İsterseniz: hasansel53@hotmail.com

Adınız :Çağrı
Soy Adınız :Kurul
Yaşınız :16
Doğum Tarihi(Gün-Ay-Yıl) :09.07.1995
Doğum Yeriniz :Türkiye/İzmir Hala daha İzmirde Yaşıyorum.
İletişim Adresiniz(Tel,Email,Adres vs) :cagrikurul@hotmail.com
Gm Olursanız neler yapacaksınız ne gibi katkılar sağlayacaksınız :Oyun içi işlerin hepsiyle ilgilenirim,teknik işlere yardım eder yükünüzü hafifletirim tabi bilgimin yettiği kadar,günde en az 8-9 Saat (En Çok 12) Online kalarak Size yardımcı olabilirim.
Kendinizi Bize Anlatın :
Hayatım boyunca hep özgüvenli bir insandım ölene kadarda öyle olucam çünkü özgüven iyidir ama fazlasıda ukalalıktır,bu yüzden iyi denge kurabilmek lazım.Yani kısaca istediğimin peşinden koşarım.
Size Nasıl güvenebiliriz :Türkçe'ye özen gösteren,saygılı,oyuncularla arasını iyi tutan,mesafeyi ve adaleti koruyan bir GM arıyorsanız o zaman bana güvenebilirsiniz.
GM Lik Hakkında bilgi seviyeniz :
Filezilla,Navicat,Vitural Pc,PortMap,Site Panel vs.. gibi işlerden yeterli olduğu kadar anlarım ama tabii profesyonel derecede değil.Ama Event,Oyuncu Problemleri vs. konularda 2 Yıllık tecrübem var tabii.
Tecrübeleriniz:2 Defa Kendi Hamachi Serverimi Kurdum.RoyaLMt2'de TL'lik Yaptım(VPS),ReaLDreaMt2'de SGM'lik Yaptım(VPS),ActioNMt2'de GA'Lık(Hamachi),Mekan2'de GM'Lik(VPS),Metin55'te GM'Lik Yaptım(VPS),AdaMt2'de GA'Lık Yaptım.(VPS)BrooDMt2'de TL'lik Yaptım(Hamachi),BaBaMt2'de SGM'Lik Yaptım oda hamachi...
Diğer/Ek:Günde 30Dk-1 Saatimi Tanıtıma Ayırabilirim,Server için Logo Yapabilirim,Server İçin Tanıtım Videosu Hazırlıyabilirim.Ve Size Örnek Bir Tanıtım;

Tanıtımını Yaptığım Bir Hamachi Server.(Serverinizi Nasıl Tanıtıcağım Hakkında Bilginiz Olması İçin Paylaşıyorum.)

Size En İdeal Hamachi ***Mt2 Yi Tanıtacağım...

-127 Lwl Başlangıç....
-P-G Npcsi...
-GM Ler İlgili Full Online Kahraman Yapar..
-Efsunlar Uçuk 1000-2000 Lerde...
-OX Aktif Ve Sorunsuzdur..Kazanana Edit Taş Verilir(%50 Kılıc Savunma Gibi vs. vs.)
-Tam Wslik Server..
-3 Gb Ram 6 Mpbs İnternet Lag 0 Bug 0!!!..
-Serverde Herşey Mevcut Özel Pack Var...
-Kraliyet Beyaz-Kırmızı-Kahverengi Renklerinde Gözüküyor Yeni Tasarım...
-Tüm 120 Lwl Silahları Npclerde Mevcut..
-Tüm 120 Lwl Takıları Mevcut..
-Işınlanma Yüzüğü..
-Sade Reg Sitesi Mevcut..
-Herşey Sizin İçin..Gelelim Ağlara..

Pack İndirmek İçin Tıkla:*******************

''NOT:Pack'i İndirmesseniz Silahları,Zırhları,Takıları Göremessiniz..''

***Mt2
***Mt2-2
***Mt2-3

Şifre:123

Herkesi Bekleriz.[SGM]DeFaCeR&[TL]******

İşte Kısacası Ben Buyum Saygılar,İyi Günler..Ek Olarak Soru Sormak İsterseniz Msn Adresimi Eklemeniz Yeterli..

Ad: berkay
Soyad: msnde veririm
Yaşadığı Şehir: balıkesir
Tecrübe: 4 vps server kurdum+ 5 gmlik+ 1 ga lık
Online Olduğu Saat Araları: gündüz 12:00-21:00 gece 24:00-05:00
Online Kaldığı Saat: +13 saat
Server İçin Geliştirme Fikirleri:servera yeni özellik ve item packleri eklersek server büyür ve gelisir.
Oyuncular İçin Yapabilceği Yeni Düşünceler: oyun icinde degisik aktiviteler düzenleyerek oyuncu sayısını artırabiliriz.
Neden Seni Seçelim: Adil düzenli küfür ve hilenin olmadıgı bir server istiyorsanız ben burdayım.

msn: sinyoore@turkmmo.com

Ad: Uğur
Soyad: DEMİR
Yaşadığı Şehir: ANTALYA
Tecrübe: Bir kere GM oldum bayağı deneyimim var.
Online Olduğu Saat Araları: 07.00 ile 22.00 arası online olurum.
Online Kaldığı Saat: 15 saat online olurum.
Server İçin Geliştirme Fikirleri: User (oyuncu) çekebilirim.
Oyuncular İçin Yapabilceği Yeni Düşünceler: Oyuncuların sorunlarını dinlerim, çözebiliyorsam çözerim eğerki çözemiyorsam TİCKET sistemine yönlendiririm. Oyuncular arasında ayrım yapmam.
Neden Seni Seçelim: Saygılıyım, dürüstüm, sizin fikrinizi almadan bir işe kalkışmam, ve oyuncularla iyi geçinirim ve Türkçe' yi iyi kullanırım.

Benimle buradan iletişim kurabilirsiniz: :ka19: jaguar.1996@windowslive.com :ka19:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri