- Konular
- 156
- Online süresi
- 1d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 20
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 5 Ay
- Başarım Puanı
- 153
- MmoLira
- 140
- DevLira
- 3
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Adınız :Remzi
• Soyadınız :Yokuş
• Yaşınız :15
• Yaşadığınız Yer :Kayseri
• Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :6[GM]lik 4[GA]lık yapdım tecrubem çok fazla npc editlemeyi edit item yapmayı hepsini biliyorum
• Günlük Online Süreniz :7/24 bütün gün açığım gece gündür her zaman
• Özellikleriniz :ben size bi kaç özelliğimi söliyim bir kaç kere hackerlik yapmışlığım var
herşeyi biliyorum sadece bir kaç şeyler dışında oraya giremem grk yok saolun..
• İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :MSN: remzi__yokus@hotmail.com FACE:Kral_baba_remzi@hotmail.com
Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri:Ayaklasmt2,beyazmt2,adlessmt2,
kralmt2,Kabusmt2,Liwemt2,Realmt2,Snipermt2,Yüzyılm t2,Osmanlımt2,
BURALARDADA GM VE GA OLDUĞUM SW LER SAYGILARIMLA
• Soyadınız :Yokuş
• Yaşınız :15
• Yaşadığınız Yer :Kayseri
• Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :6[GM]lik 4[GA]lık yapdım tecrubem çok fazla npc editlemeyi edit item yapmayı hepsini biliyorum
• Günlük Online Süreniz :7/24 bütün gün açığım gece gündür her zaman
• Özellikleriniz :ben size bi kaç özelliğimi söliyim bir kaç kere hackerlik yapmışlığım var
herşeyi biliyorum sadece bir kaç şeyler dışında oraya giremem grk yok saolun..
• İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :MSN: remzi__yokus@hotmail.com FACE:Kral_baba_remzi@hotmail.com
Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri:Ayaklasmt2,beyazmt2,adlessmt2,
kralmt2,Kabusmt2,Liwemt2,Realmt2,Snipermt2,Yüzyılm t2,Osmanlımt2,
BURALARDADA GM VE GA OLDUĞUM SW LER SAYGILARIMLA
- Konular
- 97
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 112
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
Ad:hamit
Günlük Pc Basında Zamanım:15-24 saat
bu güne kadar yaptiğim görevler:[TL] [SGM] [GM] [VIP] [Kinq]
Oyun hakkında uzman oldugum:Navicat filezilla putty
Neden Gm Olmak İstiyorsun:Birçok Şeyi Biliyorum.Bu Sizlerin Serverindede Yapmak ve Serveri Güzelleştirmek İsterim.
Beni Neden Seçmelisiniz:navicat putty cok iyi anlarım.Şuanda dahi acık serverım var isterseniz gelin bakın swnın kurucusuyum ama o serveri kuzenıme verıcem.Map,Pack Yapmasını Bılıyorum.
Yaşadığım yer:İSTANBUL
İLETİŞİM:
Günlük Pc Basında Zamanım:15-24 saat
bu güne kadar yaptiğim görevler:[TL] [SGM] [GM] [VIP] [Kinq]
Oyun hakkında uzman oldugum:Navicat filezilla putty
Neden Gm Olmak İstiyorsun:Birçok Şeyi Biliyorum.Bu Sizlerin Serverindede Yapmak ve Serveri Güzelleştirmek İsterim.
Beni Neden Seçmelisiniz:navicat putty cok iyi anlarım.Şuanda dahi acık serverım var isterseniz gelin bakın swnın kurucusuyum ama o serveri kuzenıme verıcem.Map,Pack Yapmasını Bılıyorum.
Yaşadığım yer:İSTANBUL
İLETİŞİM:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.