Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

tecrübeli gm arıyoruum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mertoes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ad:fevzi
Soyad:öztekneci
Yaşadığı Şehir:istanbul
Tecrübe:7[GM] 5[YTL] 4[TL] 8[GA] 3[SGM] 6[MOD] 2[VİP]
Online Olduğu Saat Araları:OGLEN 12 DEN GECE 3-4
Online Kaldığı Saat:12-15 ARASI
Server İçin Geliştirme Fikirleri:SERVER İÇİN YENI PACKLAR HAZIRLAYA BILIRIM YENI NPCLER DE KOYARIM SW YE COOOK USER CEKERIMM.İSTERSENIZ 120 LVL SILAHLAR ISTERSENIZ YENI ZIRHLARDA EKLEYEBILIRIM.
Oyuncular İçin Yapabilceği Yeni Düşünceler:ben pvp lere yıllarımı verdım kurdum oynadım gm oldum ve artık userlerın dılınden anlamaya basladım onlara yenı bakıs acısı getıre bılırım.
Neden Seni Seçelim:yenı packlar vb. işler yapabılıyorum npc eklerım mt2 programlarındanda anlarım.

İLETİŞİM: sago_740@hotmail.com

not:İSTESEYDIM BU YAZIYI RENKLI FLN YAPARDIM AMA YAZI DEISMICEKTI YINE AYNI BEN OLACAKTIM...

Ad:fevzi
Soyad:öztekneci
Yaşadığı Şehir:istanbul
Tecrübe:7[GM] 5[YTL] 4[TL] 8[GA] 3[SGM] 6[MOD] 2[VİP]
Online Olduğu Saat Araları:OGLEN 12 DEN GECE 3-4
Online Kaldığı Saat:12-15 ARASI
Server İçin Geliştirme Fikirleri:SERVER İÇİN YENI PACKLAR HAZIRLAYA BILIRIM YENI NPCLER DE KOYARIM SW YE COOOK USER CEKERIMM.İSTERSENIZ 120 LVL SILAHLAR ISTERSENIZ YENI ZIRHLARDA EKLEYEBILIRIM.
Oyuncular İçin Yapabilceği Yeni Düşünceler:ben pvp lere yıllarımı verdım kurdum oynadım gm oldum ve artık userlerın dılınden anlamaya basladım onlara yenı bakıs acısı getıre bılırım.
Neden Seni Seçelim:yenı packlar vb. işler yapabılıyorum npc eklerım mt2 programlarındanda anlarım.

İLETİŞİM: sago_740@hotmail.com

user cekebılırmmmmmmmmmmmmmm
not:İSTESEYDIM BU YAZIYI RENKLI FLN YAPARDIM AMA YAZI DEISMICEKTI YINE AYNI BEN OLACAKTIM...

Ad:Furkan
Soyad:TAnımadan veremem
Yaşadığı Şehir:Kocaeli
Tecrübe:Tl Ga Gm Sgm lik yptm.Kodlarda yeternce tcrubeliyim.Event yaparım ox mox
Online Olduğu Saat Araları:12-22
Online Kaldığı Saat:14 ile 7 saat araları
Server İçin Geliştirme Fikirleri:User leri geliştiririm yni prolaştırırım bu şekilde sw çekişmeli gider
Oyuncular İçin Yapabilceği Yeni Düşünceler:İlgilenirim,sorunlarını dinler çözüm üretmeye çalışırım
Neden Seni Seçelim:Swnin heyecan çekişmeli ve pro oyuncularla dolması için

Msn:furkan_sagopa_1903@hotmail.com

Ad:ali
Soyad:düzen
Yaşadığı Şehir:izmir
Tecrübe:uzman
Online Olduğu Saat Araları:sabah 07.00 dan akşam 21:00 kadar
Online Kaldığı Saat:14
Server İçin Geliştirme Fikirleri:Yeni zırhlar, yeni maplar, gm kanatları, deişik kılıc parlamarı, 4 ch, tr tipi pazarlar, milli piyango vs ....
Oyuncular İçin Yapabilceği Yeni Düşünceler: yukarıda hepsini yazdım ...
Neden Seni Seçelim:
Çok çalışırım userler arasında saygınlık kazanırım onlarla ilgilenir isteklerini dinlerim vs ...

•Ad: Uğur
•Soyad: DEMİR
•Yaşadığı Şehir: ANTALYA
•Tecrübe: Bir kere GM oldum bayağı deneyimim var.
•Online Olduğu Saat Araları: 07.00 ile 22.00 arası online olurum.
•Online Kaldığı Saat: 15 saat online olurum.
•Server İçin Geliştirme Fikirleri: User (oyuncu) çekebilirim.
•Oyuncular İçin Yapabilceği Yeni Düşünceler: Oyuncuların sorunlarını dinlerim, çözebiliyorsam çözerim eğerki çözemiyorsam TİCKET sistemine yönlendiririm. Oyuncular arasında ayrım yapmam.
•Neden Seni Seçelim: Saygılıyım, dürüstüm, sizin fikrinizi almadan bir işe kalkışmam, ve oyuncularla iyi geçinirim ve Türkçe' yi iyi kullanırım.

•Benimle buradan iletişim kurabilirsiniz: :ka19: jaguar.1996@windowslive.com :ka19:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri