noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

tecrübeli gm arıyoruum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mertoes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Unutmusum: çokkkkkkkkk user cekerımm

Ad:Ali
Soyad:D
Yaşadığı Şehir:Erciş
Tecrübe:Kendi Sw vardı TL SGM GM GİBİ Görevler aldım bir sürü kodlarım var
Filezilla Navicat AtakServer GİBİ proramları iyi kullanırım Özelikle Eğlence İşlerinde Çok iyim insanları eğlendirim sw ye user çekerim tanıtım videoları ve resimleri hazırlarım Photoshopu iyi kullanırım
Online Olduğu Saat Araları: 9.30 02.30
Online Kaldığı Saat:13-14 saat
Server İçin Geliştirme Fikirleri:Tanıtım Videoları Resimleri User Çkme işlemleri ve daha kaliteli sw için ugrasırım
Oyuncular İçin Yapabilceği Yeni Düşünceler:Eğlence Dünya sıkıntılarından bi nebzede kurtulmak :)
Neden Seni Seçelim:Dürüst güvenilir bir insaım kimse ile sorun yaşamam pişman olmayacağınız bir kişiliğe sahibim :)

BANA ULAŞMAK İÇİN
MSN İSE ali_emrah_d@hotmail.com

Arkadaşlar oyunda olabileceğiniz saati yazın..!

Ad:Ali
Soyadağ
Yaşadığı Şehir:Erciş
Tecrübe:Kendi Sw vardı TL SGM GM GİBİ Görevler aldım bir sürü kodlarım var
Filezilla Navicat AtakServer GİBİ proramları iyi kullanırım Özelikle Eğlence İşlerinde Çok iyim insanları eğlendirim sw ye user çekerim tanıtım videoları ve resimleri hazırlarım Photoshopu iyi kullanırım
Online Olduğu Saat Araları: 9.30 02.30
Online Kaldığı Saat:13-14 saat
Server İçin Geliştirme Fikirleri:Tanıtım Videoları Resimleri User Çkme işlemleri ve daha kaliteli sw için ugrasırım
Oyuncular İçin Yapabilceği Yeni Düşünceler:Eğlence Dünya sıkıntılarından bi nebzede kurtulmak
Neden Seni Seçelimürüst güvenilir bir insaım kimse ile sorun yaşamam pişman olmayacağınız bir kişiliğe sahibim

BANA ULAŞMAK İÇİN
MSN İSE ali_emrah_d@hotmail.com

Adım Basri
16 Yaşındayım.
Oyuncularla ilgilenmeyi seviyorum.Zaten yaztatili okullarda yok.Boşboş oturmak istemiyorum.Birşeylerle uğraşmak istiyorum.Gm olmayı seviyorum.Deneyimliyim de.
Her türlü bakımdan yenilikten anlarım.Pack sorunları,pack yapma... vs.

Diğer Bilgilerm;
Ad: Basri
Soyad: Tosun
Yaşadığı Şehir: Manisa/Merkez
Tecrübe: Skymt2 - Mekankomt2
Online Olduğu Saat Araları: Sabah 10:00-24.00 işim olmadığı saatler bu şekil.
Online Kaldığı Saat: 10 Saat
Server İçin Geliştirme Fikirleri: Her türlü fikire açığım.Oyuncular için neyin iyi olacağını herzaman düşünürüm.
Oyuncular İçin Yapabilceği Yeni Düşünceler: Oyuncularla düzenli etknlkler yapmayı düşünüyorum.
Neden Seni Seçelim: Çünkü Ben tekim

İLeTişim : mstf-92@windowslive.com

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri