- Konular
- 16
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 64
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
İsim:Batuhan
Soyisim:Şahin
Hamachi Hariç Tüm Serverlere İyi Bir Gm olabilirim.Userlere Her Konuda Yardım Eder Ve İlgilenirim Siz zaten Sv de Olmasnız Bile Sv de sorun olmaz emin olun.!
Günde 7/24 Onlineyim Şuana Kadar 3 GM lik yaptım Metin2 yi Adm Gibi Bilirim
Kodlarla Aram İyidir Bulacağınızın En İyisi Benimdir.Siz Hiç Yorulmadan Tek Başıma Sv yi bile yönetebilirim ve aynı zamanda Çok Güvenilebilirim Eğer Sv lerinize İyi Dürüst Kodları Bilen Ve Tecrübeli Bir Gm Arıyorsanız Aşağıdaki Adreslerden Bana Ulaşabilirsiniz
Navicat
Filezilla (özellikle sv ye npc ekleme yada ox ekleme map ekemeden anlarım)
Bana Ulaşmak İsterseniz Özel Mesaj Bırakabilirsiniz.
Yada flexshooter@turkmmo.com dandan ulaşabilirsiniz.
BUDA DİĞER FORM
Adınız :Batuhan
Soyadınız :ŞAHİN
Yaşınız :16
Yaşadığınız Yer :Zonguldak
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : ZonguldakMetin2 TL İnjivezMt2 GA UniqueMt2 GM İncMt2 SGM
Günlük Online Süreniz :Sabah 10 Gece 2.30 Full Online
Özellikleriniz :Bilmediğim Şey Yoktur Navicat Filazilla Özellikler Yeni İtemler Ekleme Event Maplar Ekleme (zombi Map,Kristal Oda) Kodlarlada Aram İyidir.
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :flexshooter@turkmmo.com
Diğer / Ek :
Hamachi Hariç Tüm Serverlere İyi Bir Gm olabilirim.Userlere Her Konuda Yardım Eder Ve İlgilenirim Siz zaten Sv de Olmasnız Bile Sv de sorun olmaz emin olun.!
Kodlarla Aram İyidir Bulacağınızın En İyisi Benimdir.Siz Hiç Yorulmadan Tek Başıma Sv yi bile yönetebilirim ve aynı zamanda Çok Güvenilebilirim Eğer Sv lerinize İyi Dürüst Kodları Bilen Ve Tecrübeli Bir Gm Arıyorsanız Aşağıdaki Adreslerden Bana Ulaşabilirsiniz
Navicat
BUDA DİĞER FORM
Adınız :Batuhan
Soyadınız :ŞAHİN
Yaşınız :16
Yaşadığınız Yer :Zonguldak
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : ZonguldakMetin2 TL İnjivezMt2 GA UniqueMt2 GM İncMt2 SGM
Günlük Online Süreniz :Sabah 10 Gece 2.30 Full Online
Özellikleriniz :Bilmediğim Şey Yoktur Navicat Filazilla Özellikler Yeni İtemler Ekleme Event Maplar Ekleme (zombi Map,Kristal Oda) Kodlarlada Aram İyidir.
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :flexshooter@turkmmo.com
Diğer / Ek :
- Konular
- 12
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 84
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
İsim:Batuhan
Navicat
BUDA DİĞER FORM
� Adınız :Batuhan
� Soyadınız :ŞAHİN
� Yaşınız :16
� Yaşadığınız Yer :Zonguldak
� Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : ZonguldakMetin2 TL İnjivezMt2 GA UniqueMt2 GM İncMt2 SGM
� Günlük Online Süreniz :Sabah 10 Gece 2.30 Full Online
� Özellikleriniz :Bilmediğim Şey Yoktur Navicat Filazilla Özellikler Yeni İtemler Ekleme Event Maplar Ekleme (zombi Map,Kristal Oda) Kodlarlada Aram İyidir.
� İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :flexshooter@turkmmo.com
� Diğer / Ek :
Msn eklendi, konuşulup anlaşıldı. 1 kişi daha alacağım...
- Konular
- 351
- Reaksiyon Skoru
- 26
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 125
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ad: Basri
Soyad: TOSUN
Yaşadığı Şehir: Manisa/Merkez
Tecrübe: Hiç Başkasının serverinde gm lik yapmak nasip olmadı.Kendi vps serverim oldu.
Online Olduğu Saat Araları: Sabah 10.00 ile akşam 11.00 işim olduğu zamanlar yokum.
Online Kaldığı Saat: en az 6 en fazla 12 saat.
Server İçin Geliştirme Fikirleri: Hertürlü yenilikçi firiklere açığım item proto olsun pack olsun hertürlü herşeyden anlarım.Sorun değiL.
Oyuncular İçin Yapabilceği Yeni Düşünceler: Düzenli event saatleri oln ve event saati gldgnde onlarla tam bir event keyfi yaşatan ve event saatleri haricindede dertlerini sorunlarını,soruları dinliyen bir gm.yim.
Neden Seni Seçelim: Çnkü ben tekim.
- Konular
- 98
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ad:Furkan
Soyad:Yılmaz
Yaşadığı Şehir:İstanbul
Tecrübe:GM Kodlarında Uzmanım Gm programlarında proyum ! navicat filezilla vs... gibi programlar !
Online Olduğu Saat Araları: Sabah 8:00 Öğlen 14:00 Kadar Online olurum akşam ise 16:00 dan akşam 20:00 'a kadar !
Online Kaldığı Saat:10/24
Server İçin Geliştirme Fikirleri:Serverdeki userlere iyi davranırım ox event yaparım korsan eventi gm bulma eventi vs..... eventler !
Oyuncular İçin Yapabilceği Yeni Düşünceler:Sorunu olanların sorununu çözerim item lv para gibi şeyler isteyenlere Cevap vermem ! userlere bir çok yardımda bulunurum !
Neden Seni Seçelim
rüst Ahlaklı biri oldugum için userlere iyi davranmam için servere user getirmem için serveri meşhur etmem için !
furkan_25_92@hotmail.com ekle konuşalım !
Soyad:Yılmaz
Yaşadığı Şehir:İstanbul
Tecrübe:GM Kodlarında Uzmanım Gm programlarında proyum ! navicat filezilla vs... gibi programlar !
Online Olduğu Saat Araları: Sabah 8:00 Öğlen 14:00 Kadar Online olurum akşam ise 16:00 dan akşam 20:00 'a kadar !
Online Kaldığı Saat:10/24
Server İçin Geliştirme Fikirleri:Serverdeki userlere iyi davranırım ox event yaparım korsan eventi gm bulma eventi vs..... eventler !
Oyuncular İçin Yapabilceği Yeni Düşünceler:Sorunu olanların sorununu çözerim item lv para gibi şeyler isteyenlere Cevap vermem ! userlere bir çok yardımda bulunurum !
Neden Seni Seçelim
rüst Ahlaklı biri oldugum için userlere iyi davranmam için servere user getirmem için serveri meşhur etmem için !furkan_25_92@hotmail.com ekle konuşalım !
- Konular
- 148
- Reaksiyon Skoru
- 48
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 128
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
Ad:fevzi
Soyad:öztekneci
Yaşadığı Şehir:istanbul
Tecrübe:7[GM] 5[YTL] 4[TL] 8[GA] 3[SGM] 6[MOD] 2[VİP]
Online Olduğu Saat Araları:OGLEN 12 DEN GECE 3-4
Online Kaldığı Saat:12-15 ARASI
Server İçin Geliştirme Fikirleri:SERVER İÇİN YENI PACKLAR HAZIRLAYA BILIRIM YENI NPCLER DE KOYARIM SW YE COOOK USER CEKERIMM.İSTERSENIZ 120 LVL SILAHLAR ISTERSENIZ YENI ZIRHLARDA EKLEYEBILIRIM.
Oyuncular İçin Yapabilceği Yeni Düşünceler:ben pvp lere yıllarımı verdım kurdum oynadım gm oldum ve artık userlerın dılınden anlamaya basladım onlara yenı bakıs acısı getıre bılırım.
Neden Seni Seçelim:yenı packlar vb. işler yapabılıyorum npc eklerım mt2 programlarındanda anlarım.
İLETİŞİM: sago_740@hotmail.com
not:İSTESEYDIM BU YAZIYI RENKLI FLN YAPARDIM AMA YAZI DEISMICEKTI YINE AYNI BEN OLACAKTIM...
Soyad:öztekneci
Yaşadığı Şehir:istanbul
Tecrübe:7[GM] 5[YTL] 4[TL] 8[GA] 3[SGM] 6[MOD] 2[VİP]
Online Olduğu Saat Araları:OGLEN 12 DEN GECE 3-4
Online Kaldığı Saat:12-15 ARASI
Server İçin Geliştirme Fikirleri:SERVER İÇİN YENI PACKLAR HAZIRLAYA BILIRIM YENI NPCLER DE KOYARIM SW YE COOOK USER CEKERIMM.İSTERSENIZ 120 LVL SILAHLAR ISTERSENIZ YENI ZIRHLARDA EKLEYEBILIRIM.
Oyuncular İçin Yapabilceği Yeni Düşünceler:ben pvp lere yıllarımı verdım kurdum oynadım gm oldum ve artık userlerın dılınden anlamaya basladım onlara yenı bakıs acısı getıre bılırım.
Neden Seni Seçelim:yenı packlar vb. işler yapabılıyorum npc eklerım mt2 programlarındanda anlarım.
İLETİŞİM: sago_740@hotmail.com
not:İSTESEYDIM BU YAZIYI RENKLI FLN YAPARDIM AMA YAZI DEISMICEKTI YINE AYNI BEN OLACAKTIM...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)